Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chci se zeptat, zdali je u tohoto kočárku normální, že rukojeť je mírně uvolněná - nevím, jak to napsat - jako kdyby „vykloktaná“, prostě je tam vůle navíc v pohybu, přestože je to dobře nastavené. Myslela bych si, že je to špatně utaženými šrouby v postranních kloubech, ale žádné šrouby tam nevidím. Pak se chci ještě zeptat: kolem stahování zádové opěrky mi zřejmě odpadl rámeček kolem čtvercového otvoru, kde prochází stahovací pásek. Je ale možné, že tam ani žádný rámeček nebyl, ale je mi divné, že by ta vystřižená látka nebyla něčím ochráněná (např. kvůli párání). Jak to tam máte řešené? Díky za pomoc.
Ahoj holky, prodávám tento kočárek…kdyby měl někdo zájem. Dítě vyrostlo, další neplánuji. Kočárek je to super, volila bych zas ten samý.
X-Lander X-run UŽ BYCH ZNOVU NEKOUPILA! Zde je pár tipů, proč:
Lituju, že sem kočárek koupila, uvidíme teda ještě, co sporťák, ale bojim se, že to bude naprd, když už teď je napůl rozpadlej..
Ahoj, nemohl by mi prosím někdo vyfotit mechanismus ruční brzdy? Viz. foto, chtěla jsem dotáhnout brzdu a teď nefunguje vůbec:-( nevím kde mají být ty drátky.