Xlander Xrun

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
23.4.13 21:53

Ahoj holky, chci se zeptat, zdali je u tohoto kočárku normální, že rukojeť je mírně uvolněná - nevím, jak to napsat - jako kdyby „vykloktaná“, prostě je tam vůle navíc v pohybu, přestože je to dobře nastavené. Myslela bych si, že je to špatně utaženými šrouby v postranních kloubech, ale žádné šrouby tam nevidím. Pak se chci ještě zeptat: kolem stahování zádové opěrky mi zřejmě odpadl rámeček kolem čtvercového otvoru, kde prochází stahovací pásek. Je ale možné, že tam ani žádný rámeček nebyl, ale je mi divné, že by ta vystřižená látka nebyla něčím ochráněná (např. kvůli párání). Jak to tam máte řešené? Díky za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
1.10.15 10:39

Ahoj holky, prodávám tento kočárek…kdyby měl někdo zájem. Dítě vyrostlo, další neplánuji. Kočárek je to super, volila bych zas ten samý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.7.17 21:04

X-Lander X-run UŽ BYCH ZNOVU NEKOUPILA! Zde je pár tipů, proč:

• na brusle sice super, má zaaretované přední kolečko, ale to nejde odaretovat, takže do města naprosto naprd
  • na bruslích můžeš mít jakýkoliv jiný kočár, kde se dá přední kolečko zaaretovat, protože s tou brzdičkou fakt nic neubrzdíš stejně, ubrzdíš bruslí, takže kočár o 10tis levnější je na brusle stejně super, jako tenhle
  • do lesa v pohodě, ale chce to mít s sebou vždy náhradní duši, lepení a pumpičku
  • po půl roce používání je kočár fakt rozvyklanej, občas zatáčí doleva, madlo vyvyklaný
  • pláštěnku na korbičku jsem použila 10× a už je roztrhaná na více místech
  • synovi je půl roku a do kočárku už se nevejde (8kg), naštěstí je prosincovej, ale mít ho tam s fusakem, tak musíme koupit jiný.
  • do města taky blbý, protože bez odaretovaného předního kolečka pořád narážim do lidí, hlavně třeba někde, kde je víc lidí
  • vejce x-lander x-car k tomu je naprosto naprd, do skoro všech aut jde upnout tip ťop (ford focus, mazda 6, do menším asi neupneš)a syn se mi už do vejce v půl roce skoro nevejde, čouhají mu nohy, vejce rozhodně NENÍ do 13kg, ale do 9kg
  • skládání kočárku chce cvik a trochu síly

Lituju, že sem kočárek koupila, uvidíme teda ještě, co sporťák, ale bojim se, že to bude naprd, když už teď je napůl rozpadlej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.9.19 07:06

Ruční brzda

Ahoj, nemohl by mi prosím někdo vyfotit mechanismus ruční brzdy? Viz. foto, chtěla jsem dotáhnout brzdu a teď nefunguje vůbec:-( nevím kde mají být ty drátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí