Xlander Xrun

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2185
4.2.13 06:33

Xlander Xrun

Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti se sporťáke Xlander Xrun…na jaře ho chci koupit, hlavně na brusle a sport… Takže moje požadavky: kočárek ideální na brusle, výlety…do 9000,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
107
4.2.13 08:03

Mně se moc líbil, ale nemá přední kolečko otočné tak jsem ho nekoupila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
4.2.13 09:09

Na brusle a sport je ideální kočárek s pevnym předním kolečkem. Runa jsemchtela také, než jsem ho viděla naživo. Brzda absolutně nefunkční, je malinky a proste…Polska rachotina. Po dlouhém vyberu jsme koupili Baby Jogger F. I.T. a nelitujeme. Na bruslich úžasný a v terenu take. Sehnali jsmeza 6500,_. Preji dobry vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
4.2.13 12:07

Dekuji, asi by chtelo videt oboji nazivo… A vyzkouset. Doma mame hluboky Navington-take polsky a jsme spokojeni, takze averzi k polskym vyrobkum nemam.:-) a vseobecne jsem na xlandry slysela spise chvalu.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
4.2.13 12:21

Taky jsem ho chtěla, ale po tom, co jsem ho viděla naživo mě to přešlo. Radši si ho běž taky prohlédnout, abys nebyla zklamaná. Mě třeba přišel neprostorný, pro mě nepřijatelné polohování zad, brzda nic moc na to že to má být na brusle…no prostě jsem nakonec koupila jiný, který není určený na bruslení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
4.2.13 12:25

Jj, urcite ho chci vyzkouset..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
4.2.13 21:39

Měla jsem ho, hlavně na brusle a už je prodaný. Jezdilo se s ním docela dobře, ale hodně mi vadilo, že moc místa v něm malý neměl a nánožník opravdu jen na nohy, takže když bylo chladněji, malého to moc neschovalo.Taky se tam blbě dával. Ale jízda sama fajn. Daleko líp se mi bruslilo s Instep Ultra Runner, fajn byl taky Quinny Speedi. A bruslím hodně, v sezoně 2× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.2.13 21:44
@Sisinka04 píše:
Dekuji, asi by chtelo videt oboji nazivo… A vyzkouset. Doma mame hluboky Navington-take polsky a jsme spokojeni, takze averzi k polskym vyrobkum nemam.:-) a vseobecne jsem na xlandry slysela spise chvalu.:-)

Ahojky, tady si precti recenze na Xlandry a uvidis… ;) chvala nechvala, je to tak na 50% :)
 http://kocarky.heureka.cz/…-xa/recenze/

http://kocarky.heureka.cz/…012/recenze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
4.2.13 22:06

Dekuju. Recenze jsem cetla..ale ani to me zatim neodradilo…ono vsude je neco…ale zajima me na co si dat pozor, takze nazory proc ne me zajimaji..jen pro nekoho velky zapor muze pro me byt nepodstatny a naopak.:-)

Urcite bych ho chtela zkusit nazivo…obrazky toho moc nereknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.2.13 22:58

Jasny, tak ja to sem dala, jen aby jsi to mohla porovnat, rict si tahle vada by me vadila nebo neopak tohle by mi treba nevadilo a tak…:)kazdy jsme jiny a kazdy mame jine naroky na kocarky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kapr33
14.4.13 19:08

X run

Odkud jsi Sisinko04?

• Citovat
  • Upravit
2185
14.4.13 20:10

Jeee, moc dekuju za nabidku. Ale uz jsme koupili novy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
14.4.13 20:11

Jeee, moc dekuju za nabidku. Ale uz jsme koupili novy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.4.13 22:39

My jej máme cca 14 dní a podruhé bych do něj nešla!!! Přestože jsem si ho vyzkoušela a důkladně v prodejně prohlédla, některé věci se mi neosvědčily až v terénu. Když je opěrka zvedlá a stažená boudička a malý spí s hlavou na stranu, tak se často bouchá o takové vnitřní umělohmotné „výstupy“, které nejsou kryté a dokonce jsou ostře profilované. Přestože běhám pomalu a na asfaltu, malý tam docela padá ze strany na stranu, a to má 10 měsíců a rozhodně to není tím, že by neudržel hlavičku. Na bruslích sice jízda dobrá a lehká, ale kočár se mi zdá nestabilní, lehce se zvrhne dozadu, takže nedoporučuji zavěšovat např. přebalovací tašku na rukojeť. Nánožník je úzký, malému z něj padají nožičky do stran. V první den mi odpadla přeska kolem stahování opěrky, potahová látka je z materiálu, který se lehce zachytí. Co jsem si při koupi vůbec neuvědomila, je, že nelze změnit směr sezení (např. kvůli slunci) - vyřešili jsme to sluneční clonou. Naštěstí mám ještě jeden kočár Tako Acoustik - ten je ale hrozně těžký, zato mnohem více prostorný a stabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
19.4.13 22:41

Ahoj, před týdnem jsem koupila x lander x run…ne kvůli bruslím, ale kvůli terénu…jen jsem se chtěla zeptat, jak jsi zatím spokojená??jestli už ho používáte, koukám, že máš holčičku půlroční…já ho mám zatím ještě složený a přemýšlím kdy tam dcerku dát :D zatím co jsem ho zkoušela doma, tak mi přijde moc fajn a z koupě mám velkou radost…prostorný mi přijde dost, skladný taky, lehký…děkuju za odpověd :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí