Xonvea tablety - vysazení

9.6.25 08:52

Xonvea tablety - vysazení

Ahoj Maminky. Má tu některá dobrou zkušenost s vysazením tablet Xonvea 20/20 mg?
Nebo jakým způsobem jste je přestaly užívat a nevrátily se nevolnosti?
Díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
635
9.6.25 09:08

Postupně jsem prodlužovala interval mezi braním tablet až už mi bylo dobře a nepotřebovala jsem je vůbec. Nicméně se mi podařilo vysadit až zhruba ve 25. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.6.25 09:12

Ahoj, musela jsem vysazovat postupně. Nevolnosti jsem měla první i druhý trimestr. Prášek jsem později užívala obden a když bylo potřeba vzala jsem si ho i v den, kdy jsem chtěla vynechat…někdy se to fakt nedalo :,( Aktuálně jsem v 8. měsíci a vyloženě nevolnosti už naštěstí nemám, ale občas mám malinko žaludek na vodě. Prášek si beru jen, když někam jdu/jedu pro jistotu ať mi není blbě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.25 10:31

Děkuji za reakce 🙂 jsem začínám 15tt a konečně se cítím trochu lépe (téměř nezvracím, přestává mi vše smrdět, atd.. :D ). Nicméně ještě si netroufám dávku ponížit. Nevím, kdy si na to troufnu.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.6.25 13:47

Vysadila jsem vlastně až s porodem, ze dne na den mi bylo dobře, dřív jsem neměla moc odvahu, asi 14 dní před porodem jsem je brala ob den, ale nebylo mi stoprocentně🤔 v prvním těhotenství mi bylo špatně až do porodu, tak jsem si říkala, že i kdyby to bylo už jenom jako placebo, tak že mi to za to stojí, stejně mi nebylo úplně nejlíp ani s nimi a jídlo jsem si musela hlídat, ale mnohem lepší jak poprvé to bylo🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
9.6.25 13:48

Já jsem zkoušela hned po prvním balení skončit, ale absolutně to nešlo - okamžitě 2 dny zvracení všeho i vody. S práškama potom ok… teď jsem zkoušela vynechat 1 den a opět k večeru už to nešlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.25 15:39
@MalkovaAni píše: Více

Je dobře, že chceš vysazovat postupně. Já jsem je začala brát bez toho, aniž bych věděla, že se potom mají takhle vysazovat po částech, přestala jsem je brát ze dne na den s myšlenkou, že už je určitě potřebovat nebudu a bude to fajn, byla jsem myslím 14/15tt. To, co přišlo potom, to byl extrém. Začala jsem zvracet i 6× denně a už hned v ten den, co jsem prášky vysadila. Katastrofa. Takže jsem takový odstrašující případ, stejnou chybu bych už podruhé neudělala. Na tyhle nevolnosti mi už potom pomohl akorát obyčejný Antimetil. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky