XTB promo kód - máte někdo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
XTB Promo kod - Máte někdo?
Ahojky,
Tak bych se taky chtěl pustit do investování a uvažoval jsem o tom kde. Nakonec jsem zvolil XTB. Akorát to po mě chce při registraci promo kod. Nemáte ho někdo? Nerad bych něco propásnul.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem našel jeden
Ahoj, já jsem našel jeden na redditu XTBKICKOFF2025 a fungoval mi. Co jsem se tak dočetl, tak zatím žádný bonus z toho nezískáš, ale do budoucna možná XTB něco připraví, tak jsem ho tam radši taky vložil. Co kdyby náhodou. Napiš jestli ti jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
XTB refferal kód
Já jsem našel kód PROMO2025 dává se zhruba v půlce registrace. Aktivuje se tím nabídka kterou aktuálně mají. Takže může být vždy jiná, no prostě to tam hoď a uvidíš. Nic to nestojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já bych se o Zlatana nebál, ten za tu reklamu bude mít slušný prachy
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ztrátovost není dána XTB, ale hamižností/ nezkušeností/ neznalostí investora
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ píše: Více
Máš pravdu primárně, sek*ndárně obchodníka ovlivňuje i výše poplatků a spreadů (rozdíl mezi nákupní a prodejní cenou). V tomhle ohledu mají férové podmínky asi i proto mají extrémní nárůst počtu nových klientů i jejich akcií na burze. Ale jak říkáš důležité je vědět, co vlastně, za jakých podmínek a proč nakupujete. Nemá smysl házet jen peníze do černé díry. Nicméně u těch indexů je to už trošku benevoletnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pepa850 píše: Více
Tento promo kód už neplatí a nahradil ho referenční kód XTBEXTRA. Referenční kód XTBEXTRA nabízí vždy nejaktuálnější bonusy od XTB. Teď jsou to vzdělávací materiály, byla to akcie zdarma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted už tomu neříkají promo kod, ale referenční kod. Jestli ho někdo ještě nemá a chce uplatnit při registraci můžete použít XTBWELCOME získáte tím přístup ke vzdělávacím materiálum a cool interview s jedním z nejbohatších forex traderů ze Singaporu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit