XXL plavky - kde a jaké?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4984
22.2.15 18:57
@cikcak píše:
Já mám vel.44/46, koupila jsem si plavky 42/koš j. Bonprix. Plavky mají 5 let, jsou pořád super, tím že jsem koupila menší velikost i po letech je mám super a nikde neplandají.

Tak bych mela koupit tak 46? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
22.2.15 18:59
@Ondrášovka.N píše:
Nemam 50 :cert: nebo jo? :-O

ježiši, si tam zadej svoji velikost, né…??? :mrgreen: já zkoumala, jakou mají největší velikost…zadej si vel. 46 v levém sloupci a vyskočej ti plavky ve vel. 46… :cert: :cert: :cert: :cert: pro dobrotu na žebrotu…jdu si zobnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 19:00
@SIMONA1234 píše:
ježiši, si tam zadej svoji velikost, né…??? :mrgreen: já zkoumala, jakou mají největší velikost…zadej si vel. 46 v levém sloupci a vyskočej ti plavky ve vel. 46… :cert: :cert: :cert: :cert: pro dobrotu na žebrotu…jdu si zobnout.

Tak ses tu abys mi poradila. :cert: prozkoumej miry a porad chytra! Zobnout si jdu ja ze nevim jakou velikost mam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
22.2.15 19:01
@Ondrášovka.N píše:

koukni na tabulku velikostí…u oblečení volím o číslo menší, než mám…ale třeba plavky mi u nich sedí přesně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
22.2.15 19:02
@Ondrášovka.N píše:
Tak ses tu abys mi poradila. :cert: prozkoumej miry a porad chytra! Zobnout si jdu ja ze nevim jakou velikost mam!

Se mi zdá, že tě vytáhnu na nákupy…naši budou slavit 70-iny…a já nemám dárek…fakany strč taťkovi a vyrazíme… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 19:03
@SIMONA1234 píše:
koukni na tabulku velikostí…u oblečení volím o číslo menší, než mám…ale třeba plavky mi u nich sedí přesně… :nevim:

Tabulka mi hlasi kazdou cast tela jinou velikost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
@Ondrášovka.N píše:

jo, měla. ale záleží na jak dlouho ty plavky chceš, jestli na dlllouuuho, kup si menší velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
@SIMONA1234 píše:
Se mi zdá, že tě vytáhnu na nákupy…naši budou slavit 70-iny…a já nemám dárek…fakany strč taťkovi a vyrazíme… :mrgreen:

Jo to je good napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 19:04
@cikcak píše:
jo, měla. ale záleží na jak dlouho ty plavky chceš, jestli na dlllouuuho, kup si menší velikost.

Mensi mam ale z tech jsem vyrostla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
22.2.15 19:05
@Ondrášovka.N píše:
Tabulka mi hlasi kazdou cast tela jinou velikost :cert:
:mrgreen: to znám…taky nejsem konfekční typ…proto volím plavky se šňůrkama…utáhnu/povolím, kde potřebuju…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 19:05
@SIMONA1234 píše: :mrgreen: to znám…taky nejsem konfekční typ…proto volím plavky se šňůrkama…utáhnu/povolím, kde potřebuju…

Snurky me neudrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
22.2.15 19:08
@marcellia píše:
No to teda nevím teď :think:..kupuju si většinou velikost 95 E :zed:

Jenom E? To já si kupuju větší. 8o Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 19:09
@SIMONA1234 píše: :mrgreen: to znám…taky nejsem konfekční typ…proto volím plavky se šňůrkama…utáhnu/povolím, kde potřebuju…

Rekni mi kdy a jdeme nakoupit. Ale az do 17hodine odpoledni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
22.2.15 19:10
@Ondrášovka.N píše:
Snurky me neudrzi

taky nemám postavu modelky, ale plavky vcelku jsou estetičtější. klíčové je pořešit velmi pevnou podprsenku, moje prsa by také šnůřky neudržely. Mám opravdu pevnou podprdu s kosticemi vsazenou do plavek i po letech mi ty plavky obdivují, jak dělají hezká prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
22.2.15 19:11
@Ondrášovka.N píše:
Snurky me neudrzi

Tak ty máš o dost větší „přednosti“ než já… :mrgreen: :oops: myslím tím, že nemám stejnou velikost kalhotek a podprdy…a pokud značka nevyrábí odděleně plavky (kalhotky a podprdu), tak mám taky problém…buď mi sedí podprda a kalhotky padají, nebo opačně…vyřeší mi to tkaničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat