Máte zkušenosti s YADINE?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jenka
4.4.10 19:33

YADINE

Ahoj děvčata,jak jste spokojenné s pilulkami YADINE??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
4.4.10 19:37

já ho brala po porodu, mela sem peknou plet, vlasy se tolik nemastily, nepřibrala sem nic, pozdeji ale přešla chut na sex a hodne promenlivé nálady, ale jinak sem byla spokojená hlavne kvuly te pleti :wink: , pak sem vysadila kvuly snažení o mimčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
4.4.10 19:45

Je to individuální. Mně bylo po yadine špatně a bolela mě hlava, tak jsem ji přestala brát. Jinde se dočteš, jak jsou holky spokojené, takže nejlépe vyzkoušet a uvidíš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
4.4.10 20:02

Já jsem s ním byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
4.4.10 20:08

Mně z ní bylo špatně jako z každé HA, takže pro mně stejná, jako každá jiná a že jsem jich vyzkoušela :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.4.10 20:08

ja jsem byla spokojena ale pribralajsem za rok 11 kilo,jak jsem vysadila tak jsem neco zkubla a pak jsem zkusila janine a to jsem byla cela natekla a 2 kila za mesic a to jsem drzela dietu…nevim co poradit dlouho jsem brala logest ten mi plne vyhovoval ale po 4 letech jsem zacala pri nem spinit,ale do te doby parada pro me to byla zatim nejlepsi HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
4.4.10 20:22

Zkušenost jen ta nejlepší. Nepřibrala jsem, krásná pleť, žádné bolesti hlavy ani MS bolesti břicha… Navíc mám autoimunitní onemocnění štítné žlázy a ani s tím nebyl problém. Sice jsou jedny z nejdražších, ale byla jsem s nimi max spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
4.4.10 20:53

Mě ji doporučil gyn.dr. hlavně kvůli tomu, že nezadržuje vodu v těle - navíc prý se u ní dá pár kg zhubnout. Brala jsem ji asi 3 roky a byla maximálně spokojená. Pěkná pleť, žádný váhový přírustek a špinění mimo cyklus + bonus žádné cysty. A navíc jsem po plánovaném vysazení i docela rychle poprvé otěhotněla.
Po dalším těhu se k ní určitě vrátím, protože jsem po prvním dítěti začala brát Yaninne(nevím, zda to píši správně) - ale s tou jsem spokojená nebyla. Takže za mě Yadine jenom doporučuji :wink: . M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.4.10 22:01

Yadine jsem brala před těhu a i teď jsem u ní zpátky a jsem moc spokojená :palec: Po porodu jsem pak na radu dr. zkoušela jinou antinu, ale nakonec jsem se vrátila k Yadine, mně hlavně pomáhá proti bolestivosti a síle menzesu. Ale určo je to individuální - jak už tady spousta holek psala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
4.4.10 23:23

mám ji ted asi 2 první měsíce mi bylo špatně jako bych byla těhotná -menzes -kratší ,plet o.k ,nepřibrala jsem ,akorát mám po ní každý měsíc před menstruací migrény-ale měnit nebudu stejně mi nikdy žádné nevyhovovali :roll: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10783
19.4.10 10:09

Ja jsem ji brala nekolik let, asi 3 roky fungovala dobre, ale posledni pul rok jsem dostavala MS +/- 3 dny, PMS syndrom byl dost silny a nakonec samotna MS trvala treba jen 1 den. Plet jsem po ni mela dobrou a vlasy se mi nemastily, ale po vysazeni mam plet skoro stejnou, PMS syndrom skoro zadny, tak v mojim pripade mi moc nepomohla.Ale vetsina holek si ji vychvaluje, tak jsem asi vyjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí