Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já ho brala po porodu, mela sem peknou plet, vlasy se tolik nemastily, nepřibrala sem nic, pozdeji ale přešla chut na sex a hodne promenlivé nálady, ale jinak sem byla spokojená hlavne kvuly te pleti
, pak sem vysadila kvuly snažení o mimčo
Je to individuální. Mně bylo po yadine špatně a bolela mě hlava, tak jsem ji přestala brát. Jinde se dočteš, jak jsou holky spokojené, takže nejlépe vyzkoušet a uvidíš. ![]()
Mně z ní bylo špatně jako z každé HA, takže pro mně stejná, jako každá jiná a že jsem jich vyzkoušela ![]()
ja jsem byla spokojena ale pribralajsem za rok 11 kilo,jak jsem vysadila tak jsem neco zkubla a pak jsem zkusila janine a to jsem byla cela natekla a 2 kila za mesic a to jsem drzela dietu…nevim co poradit dlouho jsem brala logest ten mi plne vyhovoval ale po 4 letech jsem zacala pri nem spinit,ale do te doby parada pro me to byla zatim nejlepsi HA
Zkušenost jen ta nejlepší. Nepřibrala jsem, krásná pleť, žádné bolesti hlavy ani MS bolesti břicha… Navíc mám autoimunitní onemocnění štítné žlázy a ani s tím nebyl problém. Sice jsou jedny z nejdražších, ale byla jsem s nimi max spokojená!
Mě ji doporučil gyn.dr. hlavně kvůli tomu, že nezadržuje vodu v těle - navíc prý se u ní dá pár kg zhubnout. Brala jsem ji asi 3 roky a byla maximálně spokojená. Pěkná pleť, žádný váhový přírustek a špinění mimo cyklus + bonus žádné cysty. A navíc jsem po plánovaném vysazení i docela rychle poprvé otěhotněla.
Po dalším těhu se k ní určitě vrátím, protože jsem po prvním dítěti začala brát Yaninne(nevím, zda to píši správně) - ale s tou jsem spokojená nebyla. Takže za mě Yadine jenom doporučuji
. M.
Yadine jsem brala před těhu a i teď jsem u ní zpátky a jsem moc spokojená
Po porodu jsem pak na radu dr. zkoušela jinou antinu, ale nakonec jsem se vrátila k Yadine, mně hlavně pomáhá proti bolestivosti a síle menzesu. Ale určo je to individuální - jak už tady spousta holek psala ![]()
mám ji ted asi 2 první měsíce mi bylo špatně jako bych byla těhotná -menzes -kratší ,plet o.k ,nepřibrala jsem ,akorát mám po ní každý měsíc před menstruací migrény-ale měnit nebudu stejně mi nikdy žádné nevyhovovali
![]()
Ja jsem ji brala nekolik let, asi 3 roky fungovala dobre, ale posledni pul rok jsem dostavala MS +/- 3 dny, PMS syndrom byl dost silny a nakonec samotna MS trvala treba jen 1 den. Plet jsem po ni mela dobrou a vlasy se mi nemastily, ale po vysazeni mam plet skoro stejnou, PMS syndrom skoro zadny, tak v mojim pripade mi moc nepomohla.Ale vetsina holek si ji vychvaluje, tak jsem asi vyjimka.
Ahoj děvčata,jak jste spokojenné s pilulkami YADINE??