Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo prosím zkušenost s touto tříkolkou? Nebo můžete mi poslat odkaz na nějakou diskuzi, kde se o ní někdo zmiňuje? Předem díky Jitka
Ahoj jityy,
zkusenosti s ni nemam, videla jsem ji poprve az ted na obrazku. Jen me prekvapilo, ze ma jenom 2 kolecka. To neni trikolka, ale spis dvojkolka. Jen mi prijde, ze absolutne nemuze byt stabilni.
Docela rada bych uvitala nazor nekoho, kdo ji videl nazivo.
Ahojky, tento kočárek jsem viděla osobně a snad se nikoho, kdo ho má, nedotknu, ale připadá mi spíš pro panenky - hrozně malilinký a takový „umělý“, nestabilní. Já bych ho tedy nekoupila.
lenka_ píše:
Ahoj jityy,zkusenosti s ni nemam, videla jsem ji poprve az ted na obrazku. Jen me prekvapilo, ze ma jenom 2 kolecka. To neni trikolka, ale spis dvojkolka. Jen mi prijde, ze absolutne nemuze byt stabilni.
Docela rada bych uvitala nazor nekoho, kdo ji videl nazivo.
Má 3 - jen je to na tom obrázku špatně vidět ![]()
Já vím že na tom obrázku je to divne vidět. Spíš mě zajímalo jestli je fakt nestabilní nebo v pohodě a jak staré dítě se do toho opravdu vejde?
Vzhledem k tomu ze pořád někde jsem tak se mi libil jako ten kočár na hodku na dve proste kdyz nekam potrebuji. Jinak mam trojkombinaci a s tou jsem spokojena, ale uz me nebavi kdyz nestihnu nizkopodlazku se doprosovat nekoho aby mi pomohl a ne vsude se da jit s kocarkem. Zatim to resim satkem ale prece jenom skoro devet kilo se pronese..........Tak doufam ze se ozve i nekdo kdo s nim ma zkusenosti. Kazdopádně díky za názory všem.
Jitka
Hm, tak asi budu muset lozit nekde jinde ale nevim kde, abych se dopidila na nejake info ![]()
Jitty, zkus se zeptat na této diskusi: http://www.rodina.cz/diskuse76.htm.
Ale myslím, že asi opravdu budeš muset hledat, protože málokdo ten kočárek koupí, když vidí, jak vypadá. Stačí si na té diskusi dát do hledáčku vpravo nahoře Quick Smart.
Tak jsem našla akorát tento komentář, kdy ho jedna maminka viděla naživo, jinak osobní zkušenosti nikde:
Ahoj všem,
dané golfky jsem už naživo viděla a zkoušela v obchodě na dceři a musím říct, že pro nás k nepoužití. Pro Sáru malé, stříška by se použít nedala a kolečka mají jako na dětském kočárku. U nás je nabízí jako „kočárek do letadla“, ale to skládání!! Asi by nám bohužel uletělo.
)
Mufinko, díky tak se zkusím poohlédnout asi ještě po něčem jiném..........když to tak vezmu kolem a kolem podle tech co ho videli nazivo.
Dík moc Jitka