Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Máte prosím zkušenost s užíváním yuccy v těhotenství? Jde o 98.5% extrakt čisté yuccy - na obale je napsáno, že se v těhotenství a při kojení užívat může, ale na internetu se zase na některých stránkách píše, že yuccu v těhotenství rozhodně ne
To jsem z toho jelen…
Ahoj, zkušenost nemám, ale nedávno jsem nad yuccou uvažovala. vzhledem k tomu, na co slouží, bych ji v těhotenství neužívala.
Ahoj, yuccu v těhotenství moc nedoporučuji. Mám negativní zkušenost s užíváním yuccy při kojení 15-ti měsíčního syna. U sebe jsem pozorovala mírné zlepšení ekzému, ale u něj se vyskytly puchýřky na prstech rukou a nohou, náznak vyrážky na obličeji, nepřestávající rýma, únava, průjmy a hubnutí. Má za sebou několikaměsíční léčbu kortikoidy a dalšími chuťkami, takže buď to byl jeho vlastní detox nebo se přes mateřské mléko k něj dostaly moje toxiny a on je nestíhal zpracovávat. V těhotenství je přenos látek z matky na dítě mnohonásobně silnější, takže radši opatrně. Někde jsem četla, že poměrně bezpečnou cestou k detoxu jsou zeleninové šťávy. Mám taky dobrou zkušenost s homeopatií.
@ilufree to zní děsivě
snad už je brouček v pořádku…
Díky moc za info, na yukku se minimálně dva roky radši ani nepodívám přes plastový obal ![]()