Z čeho vyrobit psí hlavolam?

Anonymní
18.6.20 14:26

Z čeho vyrobit psí hlavolam?

Zdravim

Poradťe prosím, z čeho vyrobit psí hlavolam? Kupovat zatím nechceme, jen něco homemade :)

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
754
18.6.20 14:38

Ahoj, záleží pro jakého pejska a jaký druh hlavolamů. Je toho spousty. My dávali fence pet láhev s granulkama s otvory. Nebo dáš krabičku s míčky a mezi ně nacházíš pamlsky. Na internetu najde různé návody. Šíji se i deky ve kterých je spousta zahybů kam se mlsky schovávají. Nebo lahve povesene na dřevěné tyči :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
18.6.20 14:50

To je fakt téma na emimino?? Kolikrát už přemýšlím, zda to tu nevzdat…už to není co bývalo…teď mě to utvrzuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
18.6.20 14:51

Nebo smotavej klubíčko (staré tričko na proužky) a vmotavej dovnitř pamlsky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.6.20 14:58

Mrkni na pinterest, tam je toho hromada. Nejjednodušší je zamotat pamlsky do ručníku, dát je to kartonu od vajec (pokročilejší si pak mohou krabici i sami otevřít), dát je do krabice a promíchat s brčkama nebo s různým „bordýlkem“ - u nás třeba malí ikeáčtí krysáci, vnitřky z kindervajec, teniskák, zmuchlaný papír. Nebo použít formu na muffiny (takový ten plech) a nastrkat to do důlků, pokročilejším i zakrývat hračkou nebo balonkem.

Ale byla jsem i na hersenwerkovém workshopu a tam mě nadchl úplný freestyle - rozložit deku, hodit na utěrku a pár pamlsků. Pak přidat umělohmotná ramínka, pár pamlsků. Pak přihodit silikonové košíčky na muffiny, pár pamlsků (některé jsou jakoby v mističkách, některé přikryté..), pak přihodit pár plyšáků. A jedno začas to prohrábnout, aby se to přeskupilo. Je to rychlé, pohodlné, pokaždé jiné a psa to baví asi tak stejně jako jednotlivé chystané hlavolamy (které nebaví mě, protože to chystám jednou tak dlouho, než to pes vyřeší :D )

Jinak je fajn si o tom něco přečíst, mělo by se dodržet pár zásad, aby to psa naopak nefrustrovalo (nemluvit, nechválit ani nezakazovat, hlídat, kdy už je unavený…), jsou na to i fajn knížky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný