Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja se bala cele tehotenstvi a myslim, ze je to uplne normalni. Zkus se od toho trochu odprostit, budes se bat uz cely zivot… ![]()
Taky jdu příští týden. Jsem spíš nervózní z toho, že ještě pořádně necítím pohyby
.
@Mimis2017 To já bych řekla že je snad cítím zase dost.. Na druhou stranu si říkám jestli to nejsou střeva… Ale co by dělali uprostřed podbřišku? ![]()
@Anonymní píše:
@Mimis2017 To já bych řekla že je snad cítím zase dost.. Na druhou stranu si říkám jestli to nejsou střeva… Ale co by dělali uprostřed podbřišku?
Tak vidíš není se čeho bát
. Já cítím jen občas trochu. Zatím to neřeším a doufám, že je vše ok
Taky před genetiku jsem měla hrozný strach aby bylo vše v pořádku, samozřejmě bylo
ale já i když jsem chodila na ozvy a tak měla jsem vždycky strach aby se něco nepodělalo no celé těhotenství jsem měla pořád něco. neboj pokud už máš teď vše dobré tak bude všechno v pořádku ![]()
@Kristýna 526 taky jsem byla na geneticky konzultaci a pak utz a vše ok.
Ahoj maminky mam dotaz jsem 24 tyden.. Dela se v tomto tydnu vnitrni vysetreni? 30.rijna jdu na kontrolu tak abych vedela co me ceka ![]()
@Daridamianek nene nedělá to se dělá jen na začátku..v tomto týdnu už jde všechno dobře vidět..
Vnitřní mě dělala akorát když jsem měla nějaký problém
Ahoj za týden mám jít ve 20 tt na velký utz a strašně se bojím. Od začátku je těhotenství v pořádku, testy ve 13tt screening vyšli jak nejlépe mohli. Ale stejně se šíleně bojím na ten velký ultrazvuk. Měl to někdo podobné?