Zábava u kojení?

Happy Hippo
8.7.13 10:22

Zábava u kojení?

Krásný sluneční den přeji :srdce: Zrovna teď kojím miláčka a píšu tento příspěvek. Zajímalo by mě, co u kojení děláváte vy? Já už kojím skoro 5 měsíců a přestat s tím nehodlám. Jen mi tato činnost tak trochu zevšedněla a kromě dobrého pocitu, že dělám pro mimčo to nej a že jsme v těsné blízkosti, z kojení nic moc nemám. Tak se všelijak bavím…čtu si, jsem u PC, koukám na TV atd. Možná také proto mně to kojení vlastně hrozně baví. :P Jak to máte vy? Taky děláte u kojení to, co normálně nestíháte? Díky moc za odpovědi. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3158
8.7.13 10:25

Ja uz kojim temer 12m a u kojeni max. koukam na telku, ale mala si svoje vytahne max za 5min, tak ze casu moc neni :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.7.13 10:26

V podstatě jsem dělala to samé co ty. četla, koukala na TV, byla na počítači. horší bylo, že jak prcek rostl (kojila jsem do 15 měsíců) tak začal mít zájem o to co dělám já a pak se hrozně rozhlížel, čuměl na televizi, bral mi knihu, mlátil do klávesnice. ale jak jsem schovala prso tak řev že ještě neskončil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
8.7.13 10:26

Já hrála na psp nebo byla na pc, četla si.

• Citovat
  • Upravit
35438
8.7.13 10:27

Koukám do PC nebo čtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
8.7.13 10:31

No jasně, co taky jiného se dá dělat, že? :-) asi jsem čekala, že mi některá napíše, že třeba zvládá vařit :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35438
8.7.13 10:33
@Happy Hippo píše:
No jasně, co taky jiného se dá dělat, že? :-) asi jsem čekala, že mi některá napíše, že třeba zvládá vařit :mrgreen: :mrgreen:
:D Výjimečně se to dá dělat taky, když je potřeba něco zamíchat, tak to udělám i s miminem u prsa.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.7.13 10:38

@Happy Hippo tak jako teoreticky dá, ale s miminem bych se bála a velký dítě bych už netahala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
8.7.13 10:40

Haha, v sedě se malá dá nakojit jen v noci, takže já u toho akorát pochoduju po pokoji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.7.13 10:46

A vy máte volný ruce?? 8o já držím dítěti prso u pusy, jinak mu vpadává (velký prsa) a jednou rukou nic moc nevzládám :D ovladač od telky, nebo mobil.

Jinak výjmečně s miminem u prsa běhám za batoleme, slíkám mu punčochy, když jde čůrat, nebo mu beru věci, se kterýma mlátí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
8.7.13 10:49

Poppaea Fakt? To bych teda asi nezvládla. :nevim: Klobouk dolů :)

Příspěvek upraven 08.07.13 v 10:50

• Citovat
  • Upravit
1189
8.7.13 10:49

Nedělám nic. Vždycky si vezmu k ruce ovladač od tv, že se budu koukat, ale pak je mi to líto a radši si užívám tu naší holčičku :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
8.7.13 10:53
@Nainuva píše:
A vy máte volný ruce?? 8o já držím dítěti prso u pusy, jinak mu vpadává (velký prsa) a jednou rukou nic moc nevzládám :D ovladač od telky, nebo mobil.Jinak výjmečně s miminem u prsa běhám za batoleme, slíkám mu punčochy, když jde čůrat, nebo mu beru věci, se kterýma mlátí :lol:

Jojo, díky kojícímu polštáři a bobánek si v něm hezky lebedí. Prso mu přidržuju průběžně, ale zvládá to většinou bez drža sám. :) A když ne, tak aspon jednou rukou.

• Citovat
  • Upravit
6726
8.7.13 11:05

Já mám u volné ruky notebook sjizdim emimi a poslední týdny koukám na archivu čt n seriál vyprávěj jsou tam všechny serie, mala (4mes) mi obcas (tk obden)schrupne pri kojeni i na hodku a pul, takze zvldnu i 2dily :lol: jinak je ale napapan behem 5minut:) kde jsou doby kdy papala treba 40min a pak si jeste schrupla u odrihavani…to byl relax :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
8.7.13 11:05

@Happy Hippo Jen nech na hlavě, nic na tom není :D „Zábava“ byla, když jsem při kojení musela divoce skákat na gym. míči :lol: Ale co by člověk pro ty mrňata neudělal, že jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová