Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ja uz kojim temer 12m a u kojeni max. koukam na telku, ale mala si svoje vytahne max za 5min, tak ze casu moc neni
![]()
V podstatě jsem dělala to samé co ty. četla, koukala na TV, byla na počítači. horší bylo, že jak prcek rostl (kojila jsem do 15 měsíců) tak začal mít zájem o to co dělám já a pak se hrozně rozhlížel, čuměl na televizi, bral mi knihu, mlátil do klávesnice. ale jak jsem schovala prso tak řev že ještě neskončil ![]()
No jasně, co taky jiného se dá dělat, že?
asi jsem čekala, že mi některá napíše, že třeba zvládá vařit
![]()
@Happy Hippo píše:
No jasně, co taky jiného se dá dělat, že?asi jsem čekala, že mi některá napíše, že třeba zvládá vařit
![]()
@Happy Hippo tak jako teoreticky dá, ale s miminem bych se bála a velký dítě bych už netahala ![]()
Haha, v sedě se malá dá nakojit jen v noci, takže já u toho akorát pochoduju po pokoji ![]()
A vy máte volný ruce??
já držím dítěti prso u pusy, jinak mu vpadává (velký prsa) a jednou rukou nic moc nevzládám
ovladač od telky, nebo mobil.
Jinak výjmečně s miminem u prsa běhám za batoleme, slíkám mu punčochy, když jde čůrat, nebo mu beru věci, se kterýma mlátí ![]()
Poppaea Fakt? To bych teda asi nezvládla.
Klobouk dolů ![]()
Příspěvek upraven 08.07.13 v 10:50
Nedělám nic. Vždycky si vezmu k ruce ovladač od tv, že se budu koukat, ale pak je mi to líto a radši si užívám tu naší holčičku
.
@Nainuva píše:
A vy máte volný ruce??já držím dítěti prso u pusy, jinak mu vpadává (velký prsa) a jednou rukou nic moc nevzládám
ovladač od telky, nebo mobil.Jinak výjmečně s miminem u prsa běhám za batoleme, slíkám mu punčochy, když jde čůrat, nebo mu beru věci, se kterýma mlátí
Jojo, díky kojícímu polštáři a bobánek si v něm hezky lebedí. Prso mu přidržuju průběžně, ale zvládá to většinou bez drža sám.
A když ne, tak aspon jednou rukou.
Já mám u volné ruky notebook sjizdim emimi a poslední týdny koukám na archivu čt n seriál vyprávěj jsou tam všechny serie, mala (4mes) mi obcas (tk obden)schrupne pri kojeni i na hodku a pul, takze zvldnu i 2dily
jinak je ale napapan behem 5minut:) kde jsou doby kdy papala treba 40min a pak si jeste schrupla u odrihavani…to byl relax ![]()
@Happy Hippo Jen nech na hlavě, nic na tom není
„Zábava“ byla, když jsem při kojení musela divoce skákat na gym. míči
Ale co by člověk pro ty mrňata neudělal, že jo ![]()
Krásný sluneční den přeji
Zrovna teď kojím miláčka a píšu tento příspěvek. Zajímalo by mě, co u kojení děláváte vy? Já už kojím skoro 5 měsíců a přestat s tím nehodlám. Jen mi tato činnost tak trochu zevšedněla a kromě dobrého pocitu, že dělám pro mimčo to nej a že jsme v těsné blízkosti, z kojení nic moc nemám. Tak se všelijak bavím…čtu si, jsem u PC, koukám na TV atd. Možná také proto mně to kojení vlastně hrozně baví.
Jak to máte vy? Taky děláte u kojení to, co normálně nestíháte? Díky moc za odpovědi.