zabezpečení ledničky a wc

341
22.1.07 09:43

zabezpečení ledničky a wc

Prosím nemáte nějaký typ na dětskou pojistku proti otevření ledničky, wc atd.? Máme s tím celkem problém, protože bydlíme v 1+1, kde nejsou žádné dveře a tak celý den jen chytám prcka a tahám ho z lednice.

Našla jsem na netu něco od Chicca, ale jedno stojí 79,– což je dost, na to že jich budu potřebovat min. 4 ks. (lednice, wc, skříňka na SAVO atd.....)
Neznáte něco podobného a levnějšího?
Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
171
22.1.07 10:12

Vřele doporučuji z Ikea takové jakoby žebříčky, je to super pojistka, nalepovací a vlastně sama si můžeš určit délku. Máme je všude, i na oknech, drží skvěle a opravdu je může otevřít „jen“ dospělý :wink: . Prodávají se po dvou kusech za 149Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.1.07 11:00

Blanulo,opravdu se ti zdá 316,– Kč za bezpečí dítěte moc? Kdyby ti, nedejbože, vypilo to zmiňované savo, milion by ti nebyl moc za záchranu vlastního děcka…!

• Citovat
  • Upravit
28414
22.1.07 11:39

Ahojky, taky doporučuji pojistky z Ikey. Navíc mají další druhy, na skříňky,na okna, na dveře,…Opavdu je to výdaj jen jednou, a to se pro klid vyplatí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.1.07 12:00

Ahoj, my máme také ty z Ikei, ale jelikož potřebuji zajistit i šuplíky, kde máme kameru, atd. tak jich máme asi 15. Ale stojí to za to. Mám klid a vím, že se malýmu nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
22.1.07 12:21

Evah, my jsme na tom podobně :lol: My máme zabezpečené všechny šuplíky a skříňky doma pojistkama z Ikey, jen to wc a lednici ne. Do lednice zatím neleze a k wc (do koupelny) hodí jen s někým. Malý prostě lezl všude a nedal se jen tak odbýt, tak jsme to takhle vyřešili. Myslím, že mu ve vývoji nechybí to hrabání a časem až k tomu rozumově dojde, je dáme pryč. Máme svatý klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.1.07 12:31

janinkoz, máš úplnou pravdu. Hrabat ho někdy nechám v šuplíkách, kde má oblečení. To mu úplně stačí a když nechci, aby tam hrabal, tak jednoduše ten pokoj zavřu. V koupelně mám pod umyvadlem také zabezpečení, takže mu tam dovoluju chodit. Nic jiného mu tam nehrozí. A dveře si zatím neumí otevřít, takže na wc nechodí.
Jen jsem zvědavá, jak to půjde pak odloupnout. Myslím, že to půjde hrozně blbě, pokud to vůbec půjde. Zatím to neplánuji sundavat, protože chceme druhého prcka, tak to nemá cenu, ale až vyroste.........?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.1.07 13:18

janinkoz, máš úplnou pravdu. Hrabat ho někdy nechám v šuplíkách, kde má oblečení. To mu úplně stačí a když nechci, aby tam hrabal, tak jednoduše ten pokoj zavřu. V koupelně mám pod umyvadlem také zabezpečení, takže mu tam dovoluju chodit. Nic jiného mu tam nehrozí. A dveře si zatím neumí otevřít, takže na wc nechodí.
Jen jsem zvědavá, jak to půjde pak odloupnout. Myslím, že to půjde hrozně blbě, pokud to vůbec půjde. Zatím to neplánuji sundavat, protože chceme druhého prcka, tak to nemá cenu, ale až vyroste.........?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.1.07 14:24

Taky jsou dobré od Canpol babies, my třeba hodně využili pásku (na WC mísu, troubu a tak, kam se ty žebříčky z Ikea dát nedají). Na webovkách je kompletní nabídka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
22.1.07 18:14

Povidalek: jak Ti prosím Tě drží ta páska od Campolu na WC? My jsme ji koupili a na WC nám vůbec nedrží, pořád se sama odlepovala :( Máme jí jen na troubě, tam drží OK. Ráda bych něco na to WC měla, protože jsem tudle zapomněla zavřít dveře do koupelny a mrška přinesla WC tuhý blok až do obýváku :(
Naše opice leze všude, takže veškeré skřínky jsou zabezpečené, jen jsme jí nechali šuplík s dřevěným nářadím jako kvedlačky apod… Věčně obsah šuplíku sbírám po bytě.
Rozhodně ty peníze za jistotu, že nic nepožije nebo že se nepořeže - stojí

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
23.1.07 09:40

LUKINO nám to drží i na WC, je sice pravda, že když se Filip opravdu snaží, tak si rožeček odloupne a pak už to dokáže strhnout dolů, ale většinou to vzdá, navíc máme WC odděleně od koupelny,takže se tam tak snadno nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
23.1.07 21:20

Ahoj, moc všem děkuju, dřív jsem se na net nedostala. Reakci od Anonymní(ho) jsem čekala - že mi někdo vyčte lakotu. Samozřejmě, že ty pojistky koupím, protože je to nutné a stát se může cokoliv. Jen mě zajímalo, jestli existují taky jiné nebo jen ty od Chicca - u nás v obchodě je mají dokonce za 99,– jednu, což je opravdu dost. Vzhledem k tomu, že jich potřebuju min. 6, tak by mi levnější cena tím pádem docela bodla. Vyhraje to Ikea, už se tam chystáme.
Ještě jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
23.1.07 23:18

Blanulo, a proč se divíš, že ti anonym vyčetl lakotu? On ten tvůj dotaz vyzněl celkem zvláštně. Já tě ale chápu, osobně jsem byl zhusen, co si výrobci za ty kousky plastu dokážou naúčtovat. 8O

Jinak DĚTSKÉ POJISTKY se prodávají v každém pořádném kšeftě s dětskými potřebami i v netových obchodech. Zkus do googlu zadat například „dětské pojistky“ nebo něco podobného a určitě ti to něco najde. Jsou i jiní výrobci než Chicco, který je dost drahý.

My máme dětské pojistky skoro všude, ta jistota za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí