Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
mám dotaz, v pondělí jsem podstoupila potrat v 15tt v narkoze. První den jsem krvácela a od té doby nic a přestalo už i špinění. Je to normální? Doktor to ví a neříkal na to nic.
Pak mě zajímá za jakou dobu se dostaví normálně menstruace?
Děkuju Šárka
verunko ja po potratu spinila asi den,pak to prestalo a za tyden zas zacalo a trvalo to asi tri dny.normalni je spineni i nespineni ,takze bud v klidu a mrcha mi prisla po 24 dnech.kazdy to ma ale jinak.nekomu prijde za 4 tydny jinemu za 5 tydnu.
dulezity je aby menstruace prisla do sestinedeli
.preji at je vsechno v poradku a mej se hezky
Ahoj,
tak já po potratu krvácela normálně, ale to co popisuješ ty je běžný. Klidně se krvácení za pár dní může objevit. MS přišla 28 dní od revize.
U někoho se objeví 4 týdny po, u někoho 8. Je to prostě individuální.
R.
Ahoj, mně dorazila MS za 5 týdnů, byla trochu silnější než obvykle. Ta druhá už byla normální. Přeji rychlé zotavení.
Ahojky, já jsem po revizi spinila ještě tak dva dny a MS se mi dostavila po 4 týdnech.
Děvčata v prosincu jsem potratila,pak začala blbnout menstruace a blbne ještě stále.jednou za 6 týdnů,pak za pět,poté po 14 dnech,pak za necelých 28 dní.Do toh jsem začala brát estrofem,protože chceme pro naší terku sourozence.včera jsem měla nízkou sliznici,bylo mi špatně a je stále a i přes estrofen jsem menstruaci po 16 dnech opět dostala.Nevím ,co dělat.jestli lék nebrat a nasadit jiný.Nebo ho nebrat,počkat na 12 DC ,jaká je sliznice a začít s léky od dalšího cyklu.je to můj poslední KET,pak už ¨žádný nebude