menstruace po potratu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
574
19.1.07 19:38

menstruace po potratu

Ahoj holky,

mám dotaz, v pondělí jsem podstoupila potrat v 15tt v narkoze. První den jsem krvácela a od té doby nic a přestalo už i špinění. Je to normální? Doktor to ví a neříkal na to nic.

Pak mě zajímá za jakou dobu se dostaví normálně menstruace?

Děkuju Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
19.1.07 20:20

verunko ja po potratu spinila asi den,pak to prestalo a za tyden zas zacalo a trvalo to asi tri dny.normalni je spineni i nespineni ,takze bud v klidu a mrcha mi prisla po 24 dnech.kazdy to ma ale jinak.nekomu prijde za 4 tydny jinemu za 5 tydnu.
dulezity je aby menstruace prisla do sestinedeli :wink: .preji at je vsechno v poradku a mej se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
20.1.07 10:40

Ahoj,

tak já po potratu krvácela normálně, ale to co popisuješ ty je běžný. Klidně se krvácení za pár dní může objevit. MS přišla 28 dní od revize.
U někoho se objeví 4 týdny po, u někoho 8. Je to prostě individuální.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
20.1.07 14:13

Ahoj, mně dorazila MS za 5 týdnů, byla trochu silnější než obvykle. Ta druhá už byla normální. Přeji rychlé zotavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
29.1.07 20:37

Ahojky, já jsem po revizi spinila ještě tak dva dny a MS se mi dostavila po 4 týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.4.11 06:59

potrat

Děvčata v prosincu jsem potratila,pak začala blbnout menstruace a blbne ještě stále.jednou za 6 týdnů,pak za pět,poté po 14 dnech,pak za necelých 28 dní.Do toh jsem začala brát estrofem,protože chceme pro naší terku sourozence.včera jsem měla nízkou sliznici,bylo mi špatně a je stále a i přes estrofen jsem menstruaci po 16 dnech opět dostala.Nevím ,co dělat.jestli lék nebrat a nasadit jiný.Nebo ho nebrat,počkat na 12 DC ,jaká je sliznice a začít s léky od dalšího cyklu.je to můj poslední KET,pak už ¨žádný nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí