Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wani píše:
Ne, zabky nevlastnim. Jsou to podle me dost osklive boty a ani nejsou pohodlne nebo kvalitni. K mori nebo do bazenu nosim sportovni pantofle.
Ale co se mi vubec nelibi je ted ta moda pantofli do mesta, holka pekne saty a k tomu pantofle.
V tomhle se doba dost změnila. Dnešní holky si nechtějí deformovat nohu z estetických důvodů. Vidí to u svých matek, jak mají zničená chodidla z úzkých bot do špičky a podpadků. I když pantofle teda taky nejsou nic zdravého.
Já vídám holky v šatech a k tomu mají barefootové sandály. Jasně, že slušivější by byly lodičky. Ale zas nebudou mít ve čtyřiceti vbočený palec, kladívkové prsty…
@Janli píše:
Už jsi někdy viděla sandály od geox nebo ecco? Krásný a pohodlný jako bačkůrky. Navíc v nich klidně dám i dvacetikilometrovou tůru.
Pošli pak fotky nohou ![]()
@Amalthea píše:
To jsou fajn boty, ale do města určitě ne.
Hoď sem fotku, v čem chodíš do města ty.
Ale já furt nechápu, co to je- jít do města. Já do města chodím, když si jdu vybrat z bankomatu, na poštu, do papíráku, nebo max nějaký obchůdek v centru. Co to je- jít v tom do města???
Do práce chodím společensky, tam si to nedám, ale ke sportovnímu outfitu na pobíhání po městě jo, tak by mě zajímalo, co nosíš ty, když jdeš po sportovnu ![]()
@bigl píše:
Hoď sem fotku, v čem chodíš do města ty.Ale já furt nechápu, co to je- jít do města. Já do města chodím, když si jdu vybrat z bankomatu, na poštu, do papíráku, nebo max nějaký obchůdek v centru. Co to je- jít v tom do města???
Do práce chodím společensky, tam si to nedám, ale ke sportovnímu outfitu na pobíhání po městě jo, tak by mě zajímalo, co nosíš ty, když jdeš po sportovnu
Tak já naštěstí nemusím společensky ani do práce, takže bych je teoreticky mohla nosit taky, ale na delší chození mi nevyhovuje ten pásek mezi prsty, pro je nenosím, jinak klidně.
@Bábrdl píše:
V tomhle se doba dost změnila. Dnešní holky si nechtějí deformovat nohu z estetických důvodů. Vidí to u svých matek, jak mají zničená chodidla z úzkých bot do špičky a podpadků. I když pantofle teda taky nejsou nic zdravého.Já vídám holky v šatech a k tomu mají barefootové sandály. Jasně, že slušivější by byly lodičky. Ale zas nebudou mít ve čtyřiceti vbočený palec, kladívkové prsty…
No myslim, ze existuje jeste dost bot mezi adidasovymi pantoflemi, o kterych pisu ja, a lodickach. Ja taky lodicky mimo praci nenosim.
@j.a.n.i1 píše:
Tak já naštěstí nemusím společensky ani do práce, takže bych je teoreticky mohla nosit taky, ale na delší chození mi nevyhovuje ten pásek mezi prsty, pro je nenosím, jinak klidně.
JJ, já se teď nebavím o žabkách, jsem odbočila od tématu a hodila tu fotky pohodlných a podle mě celkem i vizuálně přijatelných sandálů a jedna uživatelka (nepamatuju si nick) mi napsala, že ona by v tom do města nešla. Tak píšu, ať hodí odkaz, v čem chodí v létě ona, já totiž když vyškrtnu žabky a gumové nazouváky, tak už mi vychází jen ty sandály (mnoha typů) nebo pak elegantní páskové lodičky. Takové ty nazouváky na klínku mi připadají úplně off topic, ale to je můj názor.
Ja je nosím. Značkové pohodlně. Hodi se i k šatům (lezernim). Za mě bomba a v lete nic jiného ve městě nenosím
@bigl píše:
Hoď sem fotku, v čem chodíš do města ty.Ale já furt nechápu, co to je- jít do města. Já do města chodím, když si jdu vybrat z bankomatu, na poštu, do papíráku, nebo max nějaký obchůdek v centru. Co to je- jít v tom do města???
Do práce chodím společensky, tam si to nedám, ale ke sportovnímu outfitu na pobíhání po městě jo, tak by mě zajímalo, co nosíš ty, když jdeš po sportovnu
No já právě na poštu, do obchodu… sportovně nechodím. V tom je asi právě to „jít do města“. Sportovně se obleču do přírody, na výlet na sport, ne na poštu. Ano, i na výletě se můžu ocitnout ve městě na oběd třeba, ale to je něco jiného. Do práce nechodím, pracuji z domu.
@Amalthea No, já zas nevidím důvod, proč bych na poštu a pol. měla chodit společensky oblečená
o, klidně jdu v šatech, ale sandály či tenisky mi k nim přijdou zcela ok.
@Amalthea píše:
No já právě na poštu, do obchodu… sportovně nechodím. V tom je asi právě to „jít do města“. Sportovně se obleču do přírody, na výlet na sport, ne na poštu. Ano, i na výletě se můžu ocitnout ve městě na oběd třeba, ale to je něco jiného. Do práce nechodím, pracuji z domu.
A do města chodíš dělat co? Procházet se? V šatech a lodičkách?
Nenosím, protože by se mi v nich blbě chodilo. Já je nenosím v podstatě nikdy. Loni jsem k moři koupila drahé značkové, a akorát mi v nich klouzala noha a ten kus mezi prsty mi vadil. Ale kdyby mi to nevadilo, nosím je úplně klidně i do města.
@bigl píše:
A do města chodíš dělat co? Procházet se? V šatech a lodičkách?
Já chodím v šatech lodičkách nebo strevíčcích na vyšším podpatku asi tak od šestnácti celý život. Výjimkou jsou výlety do přírody, vycházky se psem, sporty. Ale i na kolo nebo se psem jdu v teplem počasí v sukni, kosilovych šatech, jen podpatky si neberu.
@Alriga píše:
Já chodím v šatech lodičkách nebo strevíčcích na vyšším podpatku asi tak od šestnácti celý život. Výjimkou jsou výlety do přírody, vycházky se psem, sporty. Ale i na kolo nebo se psem jdu v teplem počasí v sukni, kosilovych šatech, jen podpatky si neberu.
A co máš za boty, když jdeš se psem a v šatech?