Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jahodova.limonada píše:
Mám žabky Salomon a jsou fakt pohodlný… i do města i na výlet po nějaký nenáročný pěšině.
Taky je mám. Mám teda více druhů i značek. Střídám podle nálady a oblečení. Ale zrovna Salomonky žabky jsou pohodlné a podobné dělané.
Proto nechápu, že někdo napíše, že jsou nepohodlné.
Ne, zabky nevlastnim. Jsou to podle me dost osklive boty a ani nejsou pohodlne nebo kvalitni. K mori nebo do bazenu nosim sportovni pantofle.
Ale co se mi vubec nelibi je ted ta moda pantofli do mesta, holka pekne saty a k tomu pantofle. ![]()
Ano. Nosím je aktuálně všude, pohodlnější letní obuv neznám. Samozřejmě existují i jiné žabky než ploché pěnové. Ty svoje bych si naopak nevzala na pláž. Na tu mám zas úplně jiné a ač jsou „pěnové“, tak jsou taky ergonomicky tvarované a velmi pohodlné.
Ne, jen k vode, nebo na bazen.
Do mesta me jakykoliv typ zabek prijde nevhodny, nehlede na to, v jakem stavu jak damy, tak panove, v nich ukazuji nehty, tvrde paty apod.
@Wani píše:
Ne, zabky nevlastnim. Jsou to podle me dost osklive boty a ani nejsou pohodlne nebo kvalitni. K mori nebo do bazenu nosim sportovni pantofle.
Ale co se mi vubec nelibi je ted ta moda pantofli do mesta, holka pekne saty a k tomu pantofle.
Já absolutně netuším, co si představit pod pojmem pantofle. Myslela jsem, že to je něco jako papuče, bačkory, přezůvky apod.
Pantofle jsou sandály, nebo co?
Nesnáším žabky, fuj. Nosím děravé Crocs baleríny, sandále. Často sandále na klínku, děravé, vzdušné.
Teď co musim všude nahánět tu naší malou dračici nosím žabky moc ráda. Jinak jsem vždy nosila sandále na klínku, ale bez podpatku se mi sandále nelíbí. A měla jsem štěstí, že jsem narazila na žabky co mě nedřou mezi prsty.
@bigl píše:
Já absolutně netuším, co si představit pod pojmem pantofle. Myslela jsem, že to je něco jako papuče, bačkory, přezůvky apod.
Pantofle jsou sandály, nebo co?
Pro me jsou taky pantofle prezuvky, ale ted je trendy je nosit i ven ![]()
@Jogrr píše:
Ne, jen k vode, nebo na bazen.
Do mesta me jakykoliv typ zabek prijde nevhodny, nehlede na to, v jakem stavu jak damy, tak panove, v nich ukazuji nehty, tvrde paty apod.
Nehty jsou špatné?
Na rukách se neukazují? Nejsme v pravěku. Dá se udělat pravidelná pedikúra a hezké nehty i na nohou.
@Kelsey píše:
Nehty jsou špatné?Na rukách se neukazují? Nejsme v pravěku. Dá se udělat pravidelná pedikúra a hezké nehty i na nohou.
Precti si to jeste jednou.
@bigl
Pantofle = u nás jim říkáme nazouváky nebo častěji šupáky
@Wani píše:
Pro me jsou taky pantofle prezuvky, ale ted je trendy je nosit i ven
Aha, jsem přemýšlela, jak můžou vypadat sportovní pantofle. ![]()
Tak to za mě už lepší ty žabky.