Zablokovaný účet era
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
20.1.20 08:24
@Anonymní píše:
Zdravím, nevim kde jinde se poptat, ale vrtá mi to hlavouUž víc jak rok nepoužívám jeden můj účet na eře, při přihlášení jsem zjistila, že je zablokovany, ale byla jsem tam něco málo v minusu. Nevíte, jestli by mi dali vědět, kdyby chtěli minusovou částku dorovnat? Jde mi o to, aby na mě za pár let nenabehli, i když mi nedali vědět vůbec o ničem. Děkuji za odpovědi
Volej nějakou zákaznickou linku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
20.1.20 08:34
@Anonymní píše:
Zdravím, nevim kde jinde se poptat, ale vrtá mi to hlavouUž víc jak rok nepoužívám jeden můj účet na eře, při přihlášení jsem zjistila, že je zablokovany, ale byla jsem tam něco málo v minusu. Nevíte, jestli by mi dali vědět, kdyby chtěli minusovou částku dorovnat? Jde mi o to, aby na mě za pár let nenabehli, i když mi nedali vědět vůbec o ničem. Děkuji za odpovědi
Může to být tím. A nebo to třeba může souviset s tou novou vlnou ověřování. Rozhodně tam zavolej a počítej, že to doplatit budeš muset.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní
20.1.20 10:50
Děkuju za odpovědi, zavolala jsem a mám to vyřešené a zaplacené
- Citovat
- Upravit
Zdravím, nevim kde jinde se poptat, ale vrtá mi to hlavou
Už víc jak rok nepoužívám jeden můj účet na eře, při přihlášení jsem zjistila, že je zablokovany, ale byla jsem tam něco málo v minusu. Nevíte, jestli by mi dali vědět, kdyby chtěli minusovou částku dorovnat? Jde mi o to, aby na mě za pár let nenabehli, i když mi nedali vědět vůbec o ničem. Děkuji za odpovědi