Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyz jsem cetla “ on mi napsal, ze nejspíš nevim co chci, ze jsem traumatizovaná z minulého vztahu, nevyrovnaná” a rekla jsem si v duchu - red flag jako prase.
Myslim, ze vim presne, co chce on. Ale neni to to, co chces ty.
Líznutý chlápek, který balí ženskou v baru, na 99,9999 % nebude osudová láska.
A ty máš chuť si začínat s někým, kdo trousí taková moudra?
Divné pocity nejsou něco co by patřilo do vztahu.
Gratuluji k inteligenci, zachování důstojnosti a hlavně správné intuici, zakladatelko! ![]()
Týpek by u mě skončil hned první večer při nerespektování mé prosby jít domů sama. Cizího dospělého chlapa, kterého vidíš poprvé, tohle ani nemůže napadnout, natož aby na tebe nějak tlačil, z čehož vyplývá jeho zásadní nerespektování základních bezpečnostních pravidel při seznamování, a to jako žena fakt nechceš. První red flag. Blbý kecy o tom, jak jsi ty (haha) nevyrovnaná a kdesi cosi jsou druhý red flag. Další tlačení na to, že tě vyzvedne u tebe doma, je třetí red flag. A to, že ti řekne že na sex nehodlá čekat, je taková poslední červená třešnička na dortu. Btw, ta tvoje kámoška působí taky jako pěkná blběna ![]()
Tak jak se chová s hladinkou bych brala s nadhledem trošku, když v tom nebylo nic hodně urážlivého atd…Ostatní ukazuje na jeho hodně osobnostních problémů a komplexů. Takže bych si ho přímo zablokovala a už s ním nijak nekomunikovala.
“ me chtel vyzvednout doma a projit se se mnou po vesnici kde bydlim” tak jasně, projdete se aby se neřeklo a pak šup k tobě domů do postele a
Tak je tolik red flags, od samotného počátku
Jako že je hrr, bych ještě pochopila, že chce hned sex bych pochopila, ale že na to jde přes to, že ti řekne, že si nevyrovnaná a TY máš nějaký problém, tak to neeee -eeeee…
Napsala bych mu, že:" měls pravdu, mám problém. S tebou. " a rychle zablokovat, páč od tohoto individua se dočkáš pak smršti nadávek.
Můj názor? Absolutně se mi nelíbí ten psychorozbor, co předvedl, myslím, že další zprávu už by mi neměl kam poslat.
@Josef_t píše: Více
Ja som zbalil svoje osudove lasky vzdy na diskoteke alebo bare a vzdy pod vplyvom.
Nebudu randit s někým, kdo na mě působí nepříjemně, tak je to jednoduché! ![]()
Jiné by bylo, když už budeme spolu třeba rok a víc, to je vhodné se trochu už zamyslet, nicméně jeho chování má tedy ke galantnosti dost daleko.
No různí lidé mají různé představy. Zažil jsem jednu slečnu, cizinku, ta chtěla, když jsme plánovali, že za ní poprvé přijedu, že budeme společně bydlet.
Já tedy nesouhlasil, sešli jsme se tedy na veřejném místě jeden večer, ale nedopadlo to, beru si z toho ponaučení, že fakt musíme být na stejné vlně. Ani vy dva očividně nejste. ![]()
Tu na epipi ti z jednej vety kazdy vypracuje psychologicky profil - si mohla usetrit za tu hladinku ![]()
V ostatnom davam za pravdu predchadzajucim prispevkom, toto nebude idealny partner.
Ahojte
Nedávno mě oslovil v baru jeden muž.. byl tam s kamarády, měl už nějakou hladinku v sobě jako ja a moje kamarádky, tak jsem nějak na jeho urputné chování nereagovala.. bylo mi nepříjemné i to, ze mě chtěl pořad doprovodit domu, prý z důvodu galantnosti, ale ja to brala jako větrné.. druhy den jsem si rekla, ze se s nim zkusím sejít, at zjistim, jaky je za strizliva a bylo to celkem v pohode… jenže o den později mi zase začal psát, at jdu na kafe.. moc jsem se na to netvářila, protoze nejsem zvykla na to, aby byl na me někdo tak hrr a on mi napsal, ze nejspíš nevim co chci, ze jsem traumatizovaná z minulého vztahu, nevyrovnaná, nevim co chci a jestli mam byt takova, tak nemusíme v ničem dál pokračovat - údajně ma pocit, ze se dalsi schůzce snažím vyhnout. Moje kamarádka mi rekla, ze to urcite mysli v dobrem, a neni to tak zle jak si myslim, tak jsem si s nim o tom jeste chtela osobne promluvit.. to se mi nelibilo, ze me chtel vyzvednout doma a projit se se mnou po vesnici kde bydlim.. (jsem zvykla se stýkat ve meste)… proste mi bylo neprijemne, ze me s nim uvidí všichni sousedi (jsem teprve 2 měsíce po rozchodu).. nakonec jsme se dohodli nekde dál a tam se me pokusil líbat.. a kdyz jsme se bavili o nějakém fyzickém sblížení, tak mi rekl, ze urcite nehodlá čekat měsíc nebo dva.. nevim, mam z toho divne pocity…
Co si o tom myslite vy?