Měl přijet a neozval se..

Anonymní
18.10.25 19:53

Měl přijet a neozval se..

Holky, přišel na mě splín..
Byli jsme s přítelem domluveni, že dnes odpoledne přijede (původně jsme byli domluveni na 16-17h), že půjdeme na procházku, pak si uděláme nějakou dobrou večeři, pustíme film, prostě jen pohodičku..
Kolem čtvrté jsme si psali naposledy, že se zdrží, že potkal kolegu z bývalé práce, napsala jsem, že v pohodě, ať se ozve až bude na cestě. Myslela jsem, že se zdrží třeba hodinku, dvě, ale teď bude osm a pořád nic, má to ke mně skoro hodinu cesty, tak si říkám, že to dnes už asi neklapne.. a mě to mrzí, přišel na mě splín, těšila jsem se na něj, jsem asi i trochu naštvaná, bude teď týden kdy se skoro neuvidíme, mohli jsme spolu být alespon takhle na víkend.. štve mi, že se ani už neozval, já ani nevím co mu napsat, jestli se vtírat? Hrozně jsem se na něj těšila a chtěla s ním být, ale necítím, že on by to měl asi stejně..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
18.10.25 20:04

Tak mu zavolej a zeptej se, co se děje….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
18.10.25 20:05

Jednou se mi tohle stalo s manželem, když sme spolu začínali. Byl to jednorázový úlet a viděli sme se nakonec druhý den. Dnes se tomu smějeme :mrgreen:
Asi bych mu nepsala, nevnucovala se a uvidíš kdy se ozve…ale chápu že tě to mrzí, že sis to představovala jinak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16011
18.10.25 20:11

Taky by mě to určitě mrzelo, to je víc než jasný…
Ale měl ti alespoň napsat, že se omlouvá a ať už ho dneska nečekáš, že si to vynahradíte příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5446
18.10.25 20:13

Jste asi mladší a nejste spolu dlouho, ne? Měl u tebe přespávat? Jestli jste neměli domluveno nic konkrétního, tak to asi nevnímá tak závazně. :) Buď v pohodě. Pak mu určitě řekni, jak sis to představovala. V klidu, bez výčitek.

Já bych mu napsala, jestli je všechno OK a jestli má představu, kdy ho mám čekat. Kdyby mi nenapsal, zavolala bych, než bych šla do postele. A víc bych řešila až ráno. Ty ale reaguj podle sebe. Nemyslím tím podle emocí, ale podle toho, jak jsi zvyklá komunikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.25 20:15
@kruel píše: Více

Joo tak kdyby to bylo poprvé… bohužel tohle už se párkrát stalo když jsme spolu byli ze začátku, pár měsíců, vždy jsem mu hned psala jak to vypadá, jestli je v pořádku, zda se něco nestalo.. a vždy mu řekla že mě tohle moc mrzí a jsem pak z toho smutná když nenapíše ani krátkou zprávu.
Slíbil že se to stávat nebude, ale teď zas..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.25 20:16
@TRG píše: Více

V prosinci spolu budeme rok, třicet nám ještě není, ale 20 také ne, jen na společné bydleni zatím nechvátáme-každý máme práci v místě bydliště

• Citovat
  • Upravit
1097
18.10.25 20:18

Nezměni se…ví, že ti to vadí, máš obavy…ale je mu to šumák. Hledej jinde. Tohle nebude spolehlivý typ a partner do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.10.25 20:19
@Anonymní píše: Více

V takovem pripade se s nim rozejdi. Je mi to lito, nema to cenu, budes se trapit. Verim, ze si casem najdes nekoho, kdo te bude mit doopravdy rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
18.10.25 20:21

Tak taky se mohl opít do němoty nebo vybourat v autě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.25 20:23
@stinga píše: Více

Neopil, ted jsem mu psala, napsal že čas utekl nejak rychle..

• Citovat
  • Upravit
16011
18.10.25 20:32

Hmm, tak teď už mám trochu jasněji. Za mě, je nespolehlivý a hlavně už moc dobře ví, že to tím zkrátka vždycky posral a přesto to dělá opakovaně. :cert:
Takže, bych zvažovala rozchod…
Protože zrovna ta spolehlivost, krom jiného, patři mezi ty nejhlavnější požadavky k funkčnímu partnerství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.10.25 20:35

Kdyz je dospely clovek domluveny na necem s nekym, na kom mu zalezi, neztratí misto toho pojem o case s nekym dalsim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.25 20:35
@Černá Madonna píše: Více

A právě proto jsem z toho teď smutná, miluji ho ale tohle mě zároveň trápí. Občas se cítím jako bych byla sama. Prý už je na cestě - ale zrovna se to ve mně tak mísí, že už bych byla radši kdyby zůstal doma, že pokud se mu musím připomínat, asi pro něj nejsem tak důležitá.. ale nevim, možná jsem jen drama queen..

• Citovat
  • Upravit
16011
18.10.25 20:43

Hmm, je to všechno samozřejmě jen na tobě… ale polož si sama otázku, jestli ti takový chlap stojí za to trápení a pocit „pátého kola u vozu”, jak se tak říká. :think:

Příspěvek upraven 18.10.25 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria