Začátek štěstíčka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
10.5.12 20:51

píše že asi 2 dny po ovulaci začala mít výtok a píchání v podbřišku - to je na projevy těhotenství brzy. To vajíčko se za dva dny nedostane ani do dělohy natož aby se zahnízdilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
10.5.12 21:23

ahoj přeju ti aby ti to vyšlo, já se taky hlídala těšila jsem se na MS když to mělo přijít, že to nepřijde a bude miminko, ale to se nestalo celých 7 měsíců, byla jsem z toho špatná, a bála se, že je něco špatně, pak jsem na to přestala myslet a pozorovat se, blížili se Vánoce, kolotoč, fofr, na mimčo jsem ani nevzpomněla, měla jsem to dostat 17.12. 2009 a nic tak 25 jsem si udělala test a pozitivní, nevěřila jsem tomu, udělala jsem další a taky pozitivní dnes mám úžasnýho Kubíčka je mu 20m a je to moje zlato, tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
11.5.12 08:38

Ahoj, budu držet palce, ať to vyjde. Jen jsem ti chtěla napsat, ať se netrápíš reakcemi Berry4 a podobných. Komu se tebou založená diskuse nelíbí, ať nediskutuje a neuráží a neschazuje. To mi fakt vadí. Je jasné, že takto brzo po ovulaci ti nikdo nemůže říct, jestli bylo snažení úspěšné. Já bych ti poradila počkat až na termín MS a udělat si test, ale přijde mi normální, že to takto prožíváš a přemýšlíš o tom. Moc ti držím palce, ať to vyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
11.5.12 13:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
11.5.12 13:57

…

Příspěvek upraven 11.05.12 v 14:00

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.12 13:59

@IvaMod Děkuji za reakci, některé lidi nechápu ale co naděláš ;-)

• Citovat
  • Upravit
elenkazed
11.5.12 14:01

Možné je zkrátka všechno :) počkala bych do Ms.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.12 14:02
@Lynette píše:
píše že asi 2 dny po ovulaci začala mít výtok a píchání v podbřišku - to je na projevy těhotenství brzy. To vajíčko se za dva dny nedostane ani do dělohy natož aby se zahnízdilo.

2 dny po ovulaci začal pouze výtok. Bolesti a píchání a brnění přišlo až tento týden, tzn. že týden po případném oplodnění.

• Citovat
  • Upravit
751
11.5.12 16:04
@IvaMod píše:
Ahoj, budu držet palce, ať to vyjde. Jen jsem ti chtěla napsat, ať se netrápíš reakcemi Berry4 a podobných. Komu se tebou založená diskuse nelíbí, ať nediskutuje a neuráží a neschazuje. To mi fakt vadí. Je jasné, že takto brzo po ovulaci ti nikdo nemůže říct, jestli bylo snažení úspěšné. Já bych ti poradila počkat až na termín MS a udělat si test, ale přijde mi normální, že to takto prožíváš a přemýšlíš o tom. Moc ti držím palce, ať to vyjde :lol:

Naprosto souhlasím a k držení palecku se pridávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
11.5.12 18:19
@kajda123 píše:
Naprosto souhlasím a k držení palecku se pridávám

I já mám potřebu zcela podpořit tento názor. Vystihuje přesně to, co si myslím - nikdo nemusí v diskuzi reagovat, pokud se mu téma nelíbí, natož reagovat tak trapně. Držím palce, ať test vyjde s // a pevné nervy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
11.5.12 18:56

Ahoj, možná tě trochu povzbudím. Já měla asi 7.den od ovulace také píchání v podbřišku, občas to někde píchlo a od 10.dne po ovu to byl už takový zvláštní tlak v podbřišku, koukala jsem, že je ještě brzy na to, aby přišla ms, když to pokračovalo i druhý den a ms nikde i když jsem ji ještě nečekala, tak mi to přišlo zvláštní a mamatest 10 jsem si udělala 26dc. Byl na něm krásně viditelný duch. Takže 12DPO už byla čárka fakt hezky viditelná. Výtok jsem měla taky bílý hustý, tak to klidně testni, když ti to přijde zvláštní ;) držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 20:01
@Tinkyvinky píše:
Ahoj, možná tě trochu povzbudím. Já měla asi 7.den od ovulace také píchání v podbřišku, občas to někde píchlo a od 10.dne po ovu to byl už takový zvláštní tlak v podbřišku, koukala jsem, že je ještě brzy na to, aby přišla ms, když to pokračovalo i druhý den a ms nikde i když jsem ji ještě nečekala, tak mi to přišlo zvláštní a mamatest 10 jsem si udělala 26dc. Byl na něm krásně viditelný duch. Takže 12DPO už byla čárka fakt hezky viditelná. Výtok jsem měla taky bílý hustý, tak to klidně testni, když ti to přijde zvláštní ;) držím palečky!

Přesně tohle mám i já..mám takovej tlak v podbřišku a jde to i jakoby kolem pupíku..dnes mi bylo mdlo..snažim se ne vše přikládat k tomu že by to mohlo být těhotenství ale nikdy sem tohle neměla, tento měsíc poprvé.

• Citovat
  • Upravit
1111
11.5.12 20:25

Ahoj

nechápu prvotní reakce na Tvůj dotaz! Mě se týden po oplození příšerně točila hlava. Nevím přesně za jak dlouho, ale měla jsem bolesti na obou vaječnících a píchání po obou stranách pobřišku, bylo to ještě před testem, který mi vycházel pár dní po nedostavení menstruace velice slabě pozitivní až dloooouuuho po limitu a nakonec máme dvojčátka jednovaječné holky. Když mi ty testy nevycházely hned pozitivní, myslela jsem dle návodu, že tedy těhotná nejsem. Svěřila jsem se kolegyni v práci a ta mi hned řekla, že mám určitě velkou cystu! Tak asi tak. Žádnou cystu jsem neměla. Buď v klidu, počkej až menstruace nedorazí a pak udělej test. Držim Ti palce. Normálně nereaguji, ale Tvoje příznaky mi hodně připomínají tehdy ty moje. To, že máme dvojčátka si myslím, že s tím nesouvisí, myslím, že u jednoho miminka můžou být příznaky stejné. Drž se :hug: Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 22:21

@fenixák Děkuji za reakci, potěšila mě i díky tomu, žesi na tom byla podobně :) Já doufám, že budu mát také takové štěstí a miminko to bude. A kdyby byly dvě tim líp :-D Určitě pak dám vědět co se z toho vyvrbilo :-)
Jsem ráda, že jsou zde i uživatelé, které píšou věcně k tématu a neuráží..vážím si toho, děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6956
12.5.12 09:29

Drzim palecky!!!! :mrgreen: hlavne dej pak vedet!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí