Začátek štěstíčka?

Anonymní
10.5.12 18:38

začátek štěstíčka?

Ahoj, zeptám se. Minulý týden o víkendu (29,30. 4)jsem měla ovulaci, náležitě sme se snažili ( již už 5 měsíc) a od té doby asi 2 dny po ovulce jsem začala mít bílý nezapáchajicí výtok, ne moc jen občas během dne ale pořád. Dále mě brní břicho- píchá mě v podbřišku ale po obou stranách! a poslední věc: když jdu na záchod a „zatlačím“ tam mě po pravé straně tahá a jakože píchá, to samé i při zakašlání a pod. Podotýkám že slepák to není už ho nemám :P Může tohle znamenat miminko???? Děkuji za odpověď a nezlobte se za anonymitu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
751
10.5.12 18:50

Myslím,že nezbývá nic jiného než chvilku počkat a pak si udělat třeba testik.Někdy se čárečky ukážou i před menstruaci.Ale aby zas člověk pak nebyl zklamanej.Tedka si myslim je moc brzy na nějaké závěry,toť můj názor.No my se s přítelem snažili skoro rok a pul,pořád nic.Pak jsme v prosinci začali podnikat,plno starosti a zařizování a tedka jsem10t těhotná.Takže na to moc nemyslet a neresit to,zamerit se na neco jiného.Vím o cem mluvím,každej měsíc sem se modlila,aby menses nedorazila a když se spozdula o den hned jsem testovala.No a pak jsem si ani pořádně nevšimla,že menses vlastně docela dlouho nedorazila a byla jsem 5tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.12 18:52

Na to Ti tu asi nikdo odpovědět nemůže :roll: ale klidně to může být těhotenství, proč né když se snažíte :palec: Tak hodně štěstí, příští či přespříští týden bych testla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
10.5.12 18:53

Ahojky, tak samozřejmě může i nemusí..někdo výtok má, někdo ne (každopádně pokud v těhotenství je, měl by prý být bílý, nezapáchající, čili to by asi sedělo). Ty další příznaky taky mohou být a nemusí. Takže - ač zcela chápu tvou nedočkavost - prostě vydrž a za pár týdnů udělej test. Nejlépe MamaTest 10, holky si ho tak nějak nejvíc doporučujou (kvůli citlivosti) - většinou rozezná těhotenství i chvilku před očekávanou MS. Pokud bys ho ale měla negativní třeba za 2týdny, samozřejmě to neznamená, že těhotná nejsi. Takže přeju pevné nervy a hlavně ať tam pak objevíš //! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 18:53

Byla jsem 6× na inseminaci, šestkrát jsem měla pocit, že by ;) ?
Nevyšlo to ani jednou.
Takže nejlepší je ještě pár dnů počkat a třeba to vyjde.

• Citovat
  • Upravit
colafit
10.5.12 19:13

A zaražený prdy to nejsou? Jestli se 5 měsíců takhle sleduješ, budeš mít „tušení“, i když nic nebude. Počkej na test a uvidíš, věštit tady neumíme. Každopádně goog luck!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.12 19:41

Všem děkuju za příspěvky, určitě se příští týden otestuju, chápu že teď je brzo, ale tohle sem nikdy neměla, každý měsíc sem byla bez nevolností, bolestí, prostě nic…
@colafit zaražené prdy to opravdu nejsou! mám to i při čůrání a kašlání…a celých 5 měsícu jsem neplašila,ani se nesledovala, brala to tak že sem čekala pouze na ms, nikdy žádné příznaky. A vím, že věštit neumíte ale předpokjládám že tento web je od toho abych se mohla zeptat na názor, stejné zkušenosti a podobně..

• Citovat
  • Upravit
29577
10.5.12 19:45

Ach jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 19:47
@berry4 píše:
??
  • Citovat
  • Upravit
29577
10.5.12 19:54

Myslím anonymko,že to chápeš dost jasně. Po týdnu chtít vědět odpověd´ na tvoji otázku je nesmysl. Na toto ti neodpoví ani odborník . Všechno chce svůj čas,tohle ti z příznaků(které se dají dost dobře vsugerovat) nemůže tak brzo potvrdit ani omylem. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
10.5.12 20:01
@berry4 píše:

Taky máš zamlženou věšteckou kouli? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 20:04

@berry4 Omlouvám se, že takovýto dotaz je až tak nepochopitelně trapný…Myslím že kolikrát tady z jiných vypadnou daleko větší hlouposti… Každopádně, já si nic nevsugerovávam, jak sem napsala nikdy sem žádný příznaky neměla a i když se 5 měsíců snažíme tak sem tomu dávala volný průběh, žádné testování, teď budu testovat po 5 měsících prvně. Chápu, že téměř po dvou týdnech je brzo na závěry, šlo mě jenom o to, zda i tyto věci můžou signalizovat těhotenství a ne jen klasické nevolnosti. Jsou to u mě nové, neznámé věci, které jsem doposud neměla…

• Citovat
  • Upravit
29577
10.5.12 20:04

:lol: určo,mlha přede mnou,mlha za mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 20:06

@opinka Koukám, že sem se zde setkala opravdu se správnými lidmi, pokud nemáte co napsat, říct tak mějte aspoň tu slušnost a nepište, nikdo Vás nenutí. Nevěděla jsem že vás to tak „pobaví-pobouří“.Ano uznávám, asi jsem kráva, že sem se na tento dotaz zeptala. Jste jistě zkušené a víte že těhotenství potvrdí pouze doktor.

• Citovat
  • Upravit
5372
10.5.12 20:11
@Anonymní píše:
@opinka Koukám, že sem se zde setkala opravdu se správnými lidmi, pokud nemáte co napsat, říct tak mějte aspoň tu slušnost a nepište, nikdo Vás nenutí. Nevěděla jsem že vás to tak „pobaví-pobouří“.Ano uznávám, asi jsem kráva, že sem se na tento dotaz zeptala. Jste jistě zkušené a víte že těhotenství potvrdí pouze doktor.

Tak se nezlob… Už jsi 10 DPO, takže klidně něco cítit můžeš. Já jsem 9 DPO dostala chuť na cigaretu (nikdy v životě jsem nekouřila), na papriku a na vlašák (to nejím). Udělala jsem si test a bylo to tam. Teď mám doma desetiměsíční éro. Tak zkus ještě tři čtyři dny vydržet a otestuj. Každý má „příznaky“ jiné, takže klidně to můžou být i tlaky v podbřišku. Ale to my ti fakt neporadíme, čekají tě holt dlouhé čtyři dny, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí