Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím,že nezbývá nic jiného než chvilku počkat a pak si udělat třeba testik.Někdy se čárečky ukážou i před menstruaci.Ale aby zas člověk pak nebyl zklamanej.Tedka si myslim je moc brzy na nějaké závěry,toť můj názor.No my se s přítelem snažili skoro rok a pul,pořád nic.Pak jsme v prosinci začali podnikat,plno starosti a zařizování a tedka jsem10t těhotná.Takže na to moc nemyslet a neresit to,zamerit se na neco jiného.Vím o cem mluvím,každej měsíc sem se modlila,aby menses nedorazila a když se spozdula o den hned jsem testovala.No a pak jsem si ani pořádně nevšimla,že menses vlastně docela dlouho nedorazila a byla jsem 5tt.
Na to Ti tu asi nikdo odpovědět nemůže
ale klidně to může být těhotenství, proč né když se snažíte
Tak hodně štěstí, příští či přespříští týden bych testla ![]()
Ahojky, tak samozřejmě může i nemusí..někdo výtok má, někdo ne (každopádně pokud v těhotenství je, měl by prý být bílý, nezapáchající, čili to by asi sedělo). Ty další příznaky taky mohou být a nemusí. Takže - ač zcela chápu tvou nedočkavost - prostě vydrž a za pár týdnů udělej test. Nejlépe MamaTest 10, holky si ho tak nějak nejvíc doporučujou (kvůli citlivosti) - většinou rozezná těhotenství i chvilku před očekávanou MS. Pokud bys ho ale měla negativní třeba za 2týdny, samozřejmě to neznamená, že těhotná nejsi. Takže přeju pevné nervy a hlavně ať tam pak objevíš //! ![]()
Byla jsem 6× na inseminaci, šestkrát jsem měla pocit, že by
?
Nevyšlo to ani jednou.
Takže nejlepší je ještě pár dnů počkat a třeba to vyjde.
A zaražený prdy to nejsou? Jestli se 5 měsíců takhle sleduješ, budeš mít „tušení“, i když nic nebude. Počkej na test a uvidíš, věštit tady neumíme. Každopádně goog luck!
Všem děkuju za příspěvky, určitě se příští týden otestuju, chápu že teď je brzo, ale tohle sem nikdy neměla, každý měsíc sem byla bez nevolností, bolestí, prostě nic…
@colafit zaražené prdy to opravdu nejsou! mám to i při čůrání a kašlání…a celých 5 měsícu jsem neplašila,ani se nesledovala, brala to tak že sem čekala pouze na ms, nikdy žádné příznaky. A vím, že věštit neumíte ale předpokjládám že tento web je od toho abych se mohla zeptat na názor, stejné zkušenosti a podobně..
Myslím anonymko,že to chápeš dost jasně. Po týdnu chtít vědět odpověd´ na tvoji otázku je nesmysl. Na toto ti neodpoví ani odborník . Všechno chce svůj čas,tohle ti z příznaků(které se dají dost dobře vsugerovat) nemůže tak brzo potvrdit ani omylem. ![]()
@berry4 Omlouvám se, že takovýto dotaz je až tak nepochopitelně trapný…Myslím že kolikrát tady z jiných vypadnou daleko větší hlouposti… Každopádně, já si nic nevsugerovávam, jak sem napsala nikdy sem žádný příznaky neměla a i když se 5 měsíců snažíme tak sem tomu dávala volný průběh, žádné testování, teď budu testovat po 5 měsících prvně. Chápu, že téměř po dvou týdnech je brzo na závěry, šlo mě jenom o to, zda i tyto věci můžou signalizovat těhotenství a ne jen klasické nevolnosti. Jsou to u mě nové, neznámé věci, které jsem doposud neměla…
@opinka Koukám, že sem se zde setkala opravdu se správnými lidmi, pokud nemáte co napsat, říct tak mějte aspoň tu slušnost a nepište, nikdo Vás nenutí. Nevěděla jsem že vás to tak „pobaví-pobouří“.Ano uznávám, asi jsem kráva, že sem se na tento dotaz zeptala. Jste jistě zkušené a víte že těhotenství potvrdí pouze doktor.
@Anonymní píše:
@opinka Koukám, že sem se zde setkala opravdu se správnými lidmi, pokud nemáte co napsat, říct tak mějte aspoň tu slušnost a nepište, nikdo Vás nenutí. Nevěděla jsem že vás to tak „pobaví-pobouří“.Ano uznávám, asi jsem kráva, že sem se na tento dotaz zeptala. Jste jistě zkušené a víte že těhotenství potvrdí pouze doktor.
Tak se nezlob… Už jsi 10 DPO, takže klidně něco cítit můžeš. Já jsem 9 DPO dostala chuť na cigaretu (nikdy v životě jsem nekouřila), na papriku a na vlašák (to nejím). Udělala jsem si test a bylo to tam. Teď mám doma desetiměsíční éro. Tak zkus ještě tři čtyři dny vydržet a otestuj. Každý má „příznaky“ jiné, takže klidně to můžou být i tlaky v podbřišku. Ale to my ti fakt neporadíme, čekají tě holt dlouhé čtyři dny, no.
Ahoj, zeptám se. Minulý týden o víkendu (29,30. 4)jsem měla ovulaci, náležitě sme se snažili ( již už 5 měsíc) a od té doby asi 2 dny po ovulce jsem začala mít bílý nezapáchajicí výtok, ne moc jen občas během dne ale pořád. Dále mě brní břicho- píchá mě v podbřišku ale po obou stranách! a poslední věc: když jdu na záchod a „zatlačím“ tam mě po pravé straně tahá a jakože píchá, to samé i při zakašlání a pod. Podotýkám že slepák to není už ho nemám
Může tohle znamenat miminko???? Děkuji za odpověď a nezlobte se za anonymitu…