Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud si měla ovu 29.či 30.4. už by ti měl Mamatest ukázat já měla slaboučkou čárku už 8DPO, 10DPO to už byla celkem dálnice, přeju hodně štěstí ![]()
Tak bílý výtok je v luteální fázi normální. A to píchání a tahání a tlaky v podbřišku na stranách, to může být cokoliv, od cyst až po miminko. A když už slepáka nemáš, tak to taky může zlobit - mě třeba při změně tlaku píchá pod slepákovou jizvou, jako bych ho tam měla. Takže to ti asi teď nikdo neřekne, co přesně to znamená. Však uvidíš, když nepřijde MS, tak to jistí těhotenský test ![]()
KUp si citlivy test a udelej si ho klidne uz zitra… neco tam byt muze a nemusi.
No já si myslím že druhý den od oplození ještě vajíčko nedorazí ani do dělohy, takže není spojeno s tělem matky a tím pádem ho nemůže jakkoliv ovlivňovat. Podle mě je na příznaky spojené s těhotestvím moc brzy.
Proč brzy? Vždyť píše, že měla ovulaci 29. nebo 30. dubna. Tak to už by klidně mohlo být oplodněné vajíčko zahnízděné.
Ten vytok a pichani muze znacit i infekci!! Jadeji si zajdi gyndu. Me 4 den po ET hodne bolely prsa a nakonec jsem otehotnela. Jinak jsem zadny vytok nemela. Pichani v podbrisku prislo az s rostoucim briskem.
Tak mě zase bolelo v podbříšku (jen na jedné straně) a bylo to mimoděložní. Fakt to může být cokoliv.
já se přikláním k infekci, ta to vysvětluje všechno
samozřejmě to může být i těhotenství, ale nemusí.
@colafit Mě po obou stranách a pořád mě tam jakoby něco pobrňává, hlavně když sem v klidu…uvidíme, mimoděložní mě teď opravdu vystrašilo, ale doufám že ne, to radši nic…
Ja mela kdysi infekci a vytok me nezapachal
radeji si zajdi at ti gyn udela testik a stery ![]()
@Anonymní píše:
@opinka Slepák nemám od 9 let a nikdy sem ho necítilatakže bych to možná vyloučila. Uvidíme, ráda bych aby to bylo mimčo ale uvidíme…
@Janichka výtok není hojný, jen občas během dne se objeví…při zánětu by byl furt a zapáchal, pokud se nemýlim..
se záněty mám bohaté a letité zkušenosti. Nesvědí, není ho moc, nezapáchá. Je to jen sem tam trocha bílého krému na kalhotkách - tak to mívám už leta já. Já si dělala první test asi 11 DPO a už tam byl duch, tak to zkus zítra taky, tím nic nezkazíš.
@Liduše zkusim test a pokud nic nebude a budou přetrvávat i potom tyhle „problémy“ tak zajdu ke gyndařce jestli to není zánět…
snad tam najdeš ducha
Jo a ten zánět může být i při těhotenství, takže to může být oboje, nebo ani jedno ![]()
@opinka Já určitě vydržím..nikdy sem netestovala, vždy se řídila menstruací. Takže o trpělivosti to není. Mě zde šlo o to, že sem nikdy příznaky, problémy neměla takže mě tohle vyvedlo z míry…