Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jsem tu nova nedávno jsem zjistila že končne se zadařilo a čekame s přitelem mimi tehu už jsem byla ale bohužel jsem o nej přišla,
u pani doktorky už jsem byla jsem 6tt na ultrazvuku byla jen takova tecka malinka pani doktorka rekla ze vic mi k tomu řict bohužel nemuže tak mam strach jestli vše bude v pořadku nebo co očekavat ted tak jsem chtela radu od zkušenejšich
Začátek je buď a nebo…počkej si do další kontroly…tady nikdo nevyvesti jak to budes mít zrovna ty…
Byla jsi tam brzo. Uvidíš na další kontrole. A ještě jednu radu mám: na konci věty se píše tečka, pak mezera a velké písmeno na začátku dalsi věty.
Jak píší ostatní, musí se počkat. Ja byla na kontrole poprve v 7tt a to tam byla tečka a bohuzel to pak nedopadlo, pri druhem uspesnem uz bylo v te stejné dobe srdíčko a vetsi vacek. Ten plod ze zacatku roste opravdu rychle. Nepises, na kdy jsi objednana priste, ale to uz by melo byt srdicko videt. Drzim palce at vse dobre dopadne.
@JancaS84 Omlouvam se za gramatiku ale jak pišu rychle tak jsem to napsala blbě.
Jinak děkuji!😀 ![]()
@Ellenk89 Na dalši kontrolu jdu teď v pátek tak uvidim nu snad to bude v pořadku!
@Aňa005 vždyť v 6tt nemůže jít vidět ani víc než „tečka“. Navíc můžeš mít třeba spozdenou ovulaci. Mě termín nesedí o 10dni, vím že mi ovu proběhla až 24DC.
Držím palce ať tam už je příště žloutkový vacek ![]()
@neria55 těhu pani doktorka řekla že to je nu tak uvidime na dalši kontrole. Jinak děkuji! ![]()
Ahoj, já po ivf teď měla vidět v 6+0 tt embryo s bijícím srdickem, ale může se ukázat i později, přeji hodně štěstí.
@quanavera Děkuji v pátek jdu znovu na kotnrolu tak snad už tky to bude dobré.😀
Bohužel ty začátky jsou buď a nebo
Ale rikej si že už sis smůlu vybrala a teď už to bude v pořádku
psychika je v těhotenství důležitá i když ty obavy tam vždycky nějaké budou ![]()
Normální nález. Je tam vidět bílý flek, o pár týdnů dřív je tam vidět o něco větší flek a ten se hýbe, pulzuje. To se základ srdce. Alespoň to tak bylo u mě. Teď mám 34. Týden, v pořádku.
@Aňa005 píše:
Ahoj holky jsem tu nova nedávno jsem zjistila že končne se zadařilo a čekame s přitelem mimi tehu už jsem byla ale bohužel jsem o nej přišla,u pani doktorky už jsem byla jsem 6tt na ultrazvuku byla jen takova tecka malinka pani doktorka rekla ze vic mi k tomu řict bohužel nemuže tak mam strach jestli vše bude v pořadku nebo co očekavat ted tak jsem chtela radu od zkušenejšich
Ahoj, jsem na tom úplně stejně. Dneska jsem byla u DR na běžné kontrole a chtěla mě pro jistotu vidět, že mám za sebou 1 ZT. Jsme 6tt a na UTZ jen tečka. Řekla, že je to v pořádku, že je brzy. Na další jdu za týden. Mám nasazený utrogestan a kyselinu listovou. Mám strach, aby to nedopadlo jako posledně, ale snažím se nepanikarit. Stejně neudělaš nic, je to buď a nebo. Držím nám palce ![]()