Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Holky, myslíte, že ještě brzo na udělání si testu, když mám MS dostat až příští týden? jsem nervozní a nejraději bych to už věděla hned, některé testy to ukazují brzo…
Ja mela pozitivni test 3 dny před očekávanou ms a byly to uz hezke čárky ![]()
Já jsem taky měla právě citlivá prsa a sem tam bolest v podbřišku. Ale jak říkáš, může to být předzvěst menstruace. Taky jsem si to myslela, ale protože jsem si miminko přála a přeji, tak jsem si test dělala a bylo mi líto když tam nic nebylo. Ale pak mi vynechala MS a pak jsem si zapomněla koupit test a jela jsem pro něj až další den. To jsem pak zaspala a nestihla si udělat. Po příchodu z práce jsem si říkala, že to vydržím do rána. Protože přeci jen ranní moč ukáže víc. No a byly tam dvě čarky, druhý den po vynechané MS
A prsa mám citlivá pořád a ty bolesti v podbřišku taky. A od včera se mi přidal slabý výtok. A to jsem si myslela, jak v těhotenství bude od tohohle pokoj
jako že bolesti, mokro v kalhotkách a tak.. Ale je to krásný
Už se těším k doktoru ![]()
Holky a nevíte jak to je? Můj Tom, by chtěl jít semnou. Jde to??
@Kačula2412 ahoj, ja mela dnes den sileny rano jsem spinila vcera jsem tahala tezke veci
jsem to podcenila. Ale ted mi je uz dobre. ![]()
Jeeee hollky, nas tu najednou je ☺ to mam radost. Dnes jsem mluvila s lekarem tak jdu 12.12. Tak jsem zvedava a mooooooc se tesim
@Jannetta Ty jo to neblazni. Ted se musis setrit. Me dneska doktor rikal at si koupim kyselinu listovou a zadne tezke veci a tak. Muj pritel mi i nosi vysavac
@Jannetta dekuji, take mam radost a ty jdes 2.12 vid? Tak mi budes vypravet ☺
@Kačula2412 jojo byla jsem v soku rano to rikam manzelovi a hned me chtel odvest do nemocnice. Ale bylo to ne krvaceni spise spineni a po konzultaci zkusenych jsem usoudila ze to bude jen s toho tahani tezkych veci. A zaroven nekteri rikaji ze to obcas je ze se uhnizduje vajicko. Takze se hlidam a verim ze bude vse ok ![]()
@Kačula2412 jojo 2.12. Puvodne jsem mela termin 14.2. Ale poprosila jsme ji at me objedna na driv ze jsem si vedoma ze nemusi byt nic videt.
@Jannetta cetla jsem, ze to nesmi byt cervena krev jako cista. Ale nektere holky to mahi, ze lehce spini, ale apis pry hnede. Ja teda musim zatukat nic. Jen sem tam vytok, cisty bily, bez zapachu a svedeni. Musis na sebe byt ted opatrna.
A jinak ja bych taky chtela driv nez toho dvanacteho. Ale zase si rikam, ze to vydrzim a pak bublinku i uvidim ![]()
@Kačula2412 jojo spis hnede
uvidim jestli tam bude neco videt, ale jsem smirena s tim. Bude mi stacit kdyz mi rekne ze je tam a v kolikatym jsem. ![]()
@Jannetta tak to jo. Ale stejne, opatruj se ☺ to chapu, taky bych tam nejradi letela hned
@Jannetta docela dobry, mam moc prace v praci, ted pred vanocema je to des. Ale jen tam sedim a delam e-shop a objednavky vanocnich veci. Ale i tak je to narocne v tomhle obdobi.. A co ty v praci??