Začátek všeho

135
17.11.16 18:14

Začátek všeho

Ahoj holky, je to par dni co mi test po pul rocnim snazeni ukazal 2 carky. Mam z toho obrovskou radost a ma polovicka taky. Koupili jsme si domecek, mame ho krasne zarizeny, a ted uz nam tu jen chybi detsky smich. Ale jakou mam radost, tak i obavu. A tak se chci zeptat, v nedeli jsem mela mit MS ten neprisel, a tak jsem si v utery udelala test ktery ukazal dve carky. A co ted? Neni na lekare brzy? Nebo mam mu hned volat? Nevim ani kolikaty tyden, mozna den ve me roste novy zivot. Taky mam obcas bolesti v podbrisku, jako kdyz to mam dostat. Obcas takova tupa bolest a i krec. Co ted? Nechci o to male prijit, ale zase mam strach zee pujddu k Dr a on mi rekne, ze je brzy ze mi steejne nic nepovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
17.11.16 18:17

Zavolej si k Dr.,rekni kdy byla poslední MS a oni tě objednaji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
17.11.16 18:22

@Kačula2412 kdy si mela posledni MS?? Jinak doporucuji jit nejdriv v 8tt to uz bude i :srdce: a nebudes se zbytecne stresovat ;)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
17.11.16 18:23

Když zavoláš objednají tě zřejmě na týden, kdy ti potvrdí srdeční akci. Jestli se nemůžeš dočkat, tak nevolej a jdi. Aspon se vyloučí mimoděložní těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
17.11.16 18:26
@Pidulka1991 píše:
@Kačula2412 kdy si mela posledni MS?? Jinak doporucuji jit nejdriv v 8tt to uz bude i :srdce: a nebudes se zbytecne stresovat ;)..

Posledni MS jsem mela 16.10 zacatek. Takze pred mesicem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
17.11.16 18:27

A co ta bolest v podbrisku? Nemuze to byt znamka neceho spatneho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
17.11.16 18:28

Vlastní zkušenost, nemá smysl tam chodit před 7tt, než se rozběhne srdeční činnost miminka, hoď si do těhotenské kalkulačky, kolikaty tyden jsi.. Pokud jsi poslední MS měla kolem 13.10., tak to vychází na cca 5tt, tzn, ještě bych tak dva týdny počkala a pak zavolala, většinou berou ihned (i když záleží na tvém gynekologovi jake ma objednaci lhuty). Opravdu nemá smysl běžet tam ještě s mokrým testem, akorát by ses nervovala, že není vidět ještě srdíčko.. U nás se u prvního rozběhlo až v 7+4 a u malé 7+2, takže zbytečné stresy jít tam hned po tom co vyjde pozitivní test. Mimochodem, hlavní je psychika, dělá opravdu hodně, takže si to užívej, nestresuj se coby kdyby a raduj se, že brzy vás ten dětský smích naplní :-)) Gratuluji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
135
17.11.16 18:35

Tak ja s lekarem jeste vdrzkm. Mimco si prejeme uz dlouho. Jen jsme si nejdriv rekli, ze dum a zazemi, ale jen rok a pul na trvalo nez jsme nasli ten vysneni, pak pul roku nez se vsechno vyridilo a dalsi skoro tri mesice nez jsme se zabydleli a udelali vse co jsme chteli. A pak jsme mohli zacit pracovat na mimcu, coz trvalo pul roku. A ted bych si hrozne prala aby bylo vse ok a mam strach abych o bublinku neprisla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
17.11.16 18:55
@Kačula2412 píše:

Ja si delala test 5 dni po terminu MS celou dobu presvedcena o tom, ze.to dostanu. Prsa i podbrisek me bolel jak pri MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
17.11.16 18:58
@Kačula2412 píše:

Ne, to je normální. Způsobuje to růst dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 18:58
@Kačula2412 píše:

U druhýho jsem mela bolesti dost silný a vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
17.11.16 19:15

Dekuji holky za uklidnujici slova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
17.11.16 19:27

A kdy to rict zbytku rodiny? Jak jste to meli vy?? Rekla bych to moji mamce hned. Ale mam strach aby se neco nestalo a vsak vite. Ale zase aby pak nebyla nastvana. Znam ji. No a tchyne? Ta se tesi jak male dite na vanoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.11.16 19:29
@Kačula2412 píše:
A kdy to rict zbytku rodiny? Jak jste to meli vy?? Rekla bych to moji mamce hned. Ale mam strach aby se neco nestalo a vsak vite. Ale zase aby pak nebyla nastvana. Znam ji. No a tchyne? Ta se tesi jak male dite na vanoce

až budeš mít potvrzené srdíčko a průkazku dřív bych nic neříkala - ve vašem případě se nabízí - pokud bude vše v pořádku, dát jim to jako překvapení pod stromeče.. v té době už budeš vědět co a jak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
17.11.16 19:39
@jdukolem píše:
až budeš mít potvrzené srdíčko a průkazku dřív bych nic neříkala - ve vašem případě se nabízí - pokud bude vše v pořádku, dát jim to jako překvapení pod stromeče.. v té době už budeš vědět co a jak..

Kdy se dava prukazka? Jestli jsem cetla dobre, tak je to nejaky 12 tt?? To do Vanoc asi nestihneme. Ale byl by to hezky darek. A bylo by tim hodnw vyreseno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí