Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kačula2412 píše:
Kdy se dava prukazka? Jestli jsem cetla dobre, tak je to nejaky 12 tt?? To do Vanoc asi nestihneme. Ale byl by to hezky darek. A bylo by tim hodnw vyreseno
to ti poví tvůj Dr.. mě ji vystavil v nějakém devátém týdnu - po průkazu srdíčka na UZ
@Kačula2412 to je pravda mas tu krasnou vyhodu dat to vsem jako darek pod stromecek
fotku z utz zabalenou.. jinak ja.to mame rekla co jsem si udelala test. A tchanovcum jsme to rekli az kdyz mi to potvrdil doktor. A zbytku az po screeningu. Opravdu jsme si nepripousteli, ze by se male mohlo neco stat ![]()
@Pidulka1991 Ono si to clovek nesmi pripoustet. Ale ja kdyz to vidim kolem sebe, tak mam proste strach. Ale Tomas (muj partner) me moc nenecha na to myslet a snazi se me vest pozitivnim smerem, coz je hrozne fajn. A pokud myslite, ze do Vanoc stihneme vedet vic a bude vse ok, tak to bude darek krasny ☺ ![]()
@Kačula2412
Ahoj kačenka, jsme na tom obdobně. Měla jsme poslední první den MS 11.10. A početí bylo 22.10.a podle kalkulacky jsem b pátém týdnu. A objednaná jsem na 2.12. Tak uvidíme jestli bude už slyšet srdicko. Jinak porad přemýšlím jak jste si psali s holkama jak to říct rodině měla bych ráda fotecku kterou bych jim dala k dárků
už se těším. Minulý rok k vánocům dostali svatební oznámení a letos ultrazvuk vau začínám být dojata ze všeho. Konečně…upřímně jsme to naplánovali byla to nehoda, ale krásná. Chtěli jsme s manželem vyřešit finanční problémy a pak se začít snažit, ale přišlo mimi dřív. Byla bych moc ráda to moct s tebou a vámi sdílet ![]()
@Jannetta Tak to je super, že jsme se tu sešli takhle dvě
A můžeme si o tom spolu povídat. To mám obrovskou radost ![]()
@Kačula2412 já mam taky radost ![]()
Jaky jsi měla dnes den? Já si ráno všimla ze mam trosku těhotenský výtok. Vyděsila jsem se, ale po přečtení info od tud jsem trošku klidnější. Ale každopádně budu to sledovat. Až půjdu na gyndu tak to s ním proberu ![]()
@Kačula2412 Ahoj ![]()
gratuluji
pokud ti mužů poradit, počkej! Zbytečne se budeš stresovat. První týden po vynechání není nic vidět, pak je jen gestacni vacek pak teprve zkoutkovy vacek a pak i srdicko. Zbytečne se budeš bát. Vím to a ted podruhé už jsem šla az v 8tt a bylo i
budeš více v klidu. Uzivej si těhotenství chovej se tehotne ale neplas ![]()
@Jannetta Cauky, den jsem mela fajn, jen teda zacinam byt dost unavena. Nevim jestli to mam vsugerovane, nebo to tak proste je. Ale padne pata hodina a ja bych spala jak mimino ☺ vytok? Take se mi objevuje sem tam bilo na kalhotkach. Ale cetla jsem, ze kazdou zenu v tehotenstvi trapi vusty hlen bile barvy. A jaky den jsi mela ty??
@eviiiku Dekuji moc ❤ s lekarem tedy jeste pockam. A myslim, ze on sam by me objednal az dele ![]()
Holky, myslíte, že ještě brzo na udělání si testu, když mám MS dostat až příští týden? jsem nervozní a nejraději bych to už věděla hned, některé testy to ukazují brzo… ![]()
@Anonymní píše:
Holky, myslíte, že ještě brzo na udělání si testu, když mám MS dostat až příští týden? jsem nervozní a nejraději bych to už věděla hned, některé testy to ukazují brzo…
Ahoj, je to strasne brzy pockej az po vynechani MS.. driv to nema cenu. Teoreticky muze byt test pozitivni a muze to odejit s MS. Porto se ma ten test delat az po vynechani..
@Anonymní píše:
Holky, myslíte, že ještě brzo na udělání si testu, když mám MS dostat až příští týden? jsem nervozní a nejraději bych to už věděla hned, některé testy to ukazují brzo…
Ahojky, já jsem si dělala testy před i po
A ukázal mi to až stejně dva dny po MS a hodně slabounce. Ale klidně si ho udělej. Jen nebuď zklamaná kdyby náhodou nic neukázal a vydrž ![]()
Zkusím to tedy vydržet ikdyž jsem nedočkavá
od min. týdne mám občasné bolesti v podbřišku vždy to trvá jen chvíli a pak to přejde a taky mám citlivá prsa, ale to může být i příchod MS, tak uvidím ![]()
@Anonymní píše:
ano je brzy, nemá to cenu.. počkej až ti MS vynechá