Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Možná moc vjemů z návštěvy podle toho jak se uklidnila. Její vesmír je zatím velmi omezený. Netrap se tím, zvladli jste to.
Tohle mi dělala dcera, měla hrozný záchvaty, ale to nebyl miminkovskej brek, ale opravdu takové ječení, jako kdyby jí někdo něco hroznýho dělal, jako kdyby strašně trpěla a bolelo ji to, bylo to naprosto šílený, myslím, že to bylo spojeny s kolikama, vždycky jsem pak hned sahala po rektální rource, ale stejně to moc nepomáhalo. S dcerou jsem ale těchto záchvatu zažívala několik denně, tak pro mě bylo mateřství s ní opravdu jedna velká noční můra. Když jsem se ptala jiných maminek, nic takového u svého mimina nikdy nezažily a i moje teta, která je zdravotní sestra a sama vychovala dvě děti mi říkala, když toho jednou byla svědkem, že se nikdy s ničím takovým nesetkala, tak nevím no, co jsem to měla za mimino
Nam tohle syn udelal v restauraci. Chvili byl v klidu, vsechno si prohlizel, pohoda, a najednou rev jak kdyz ho na noze berou. Nepomahalo nic, museli jsme se sbalit a jit domu. Nastesti tam nebylo moc lidi, ale i tak na nas vrhali vrazedne pohledy
Po ceste domu se uklidnil a usnul. Asi jine prostredi, moc vjemu, mozna bolelo brisko, nevim. Taky tak 3-4 mesic.
Ahoj holky, dnes byl pritel na návštěvě s malou u rodiny která bydlí za rohem. Já byla rychle nakoupit a hned jsem za nimi dorazila malou jsem si vzala k sobě ještě se na mě smála a z ničeho nic dostala strašnej hysterickej záchvat nebyl to ani brek ale strašně do slova rvala nemohla jsem ji utisit. Vzali jsme ji rychle do kombinezky a běželi domu zacala se mi zakuckavat a nic nezabiralo nechtela papat jedla zpětné před hodinou a půl potom spinkala i kakala ten den. zkoušela jsem radši i trubicku nemohla jsem ji ani položit. Potom teda zabralo zhasnout hrobove ticho a utesovat. Nevíte z čeho to mohlo mít jaký to bylo spoustec? Furt mi to vrtá hlavou