Záchvat u 3. Měsíčního miminka

Anonymní
7.1.23 00:03

Záchvat u 3. Měsíčního miminka

Ahoj holky, dnes byl pritel na návštěvě s malou u rodiny která bydlí za rohem. Já byla rychle nakoupit a hned jsem za nimi dorazila malou jsem si vzala k sobě ještě se na mě smála a z ničeho nic dostala strašnej hysterickej záchvat nebyl to ani brek ale strašně do slova rvala nemohla jsem ji utisit. Vzali jsme ji rychle do kombinezky a běželi domu zacala se mi zakuckavat a nic nezabiralo nechtela papat jedla zpětné před hodinou a půl potom spinkala i kakala ten den. zkoušela jsem radši i trubicku nemohla jsem ji ani položit. Potom teda zabralo zhasnout hrobove ticho a utesovat. Nevíte z čeho to mohlo mít jaký to bylo spoustec? Furt mi to vrtá hlavou

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3871
7.1.23 01:20

Možná moc vjemů z návštěvy podle toho jak se uklidnila. Její vesmír je zatím velmi omezený. Netrap se tím, zvladli jste to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2934
7.1.23 08:55

Tohle mi dělala dcera, měla hrozný záchvaty, ale to nebyl miminkovskej brek, ale opravdu takové ječení, jako kdyby jí někdo něco hroznýho dělal, jako kdyby strašně trpěla a bolelo ji to, bylo to naprosto šílený, myslím, že to bylo spojeny s kolikama, vždycky jsem pak hned sahala po rektální rource, ale stejně to moc nepomáhalo. S dcerou jsem ale těchto záchvatu zažívala několik denně, tak pro mě bylo mateřství s ní opravdu jedna velká noční můra. Když jsem se ptala jiných maminek, nic takového u svého mimina nikdy nezažily a i moje teta, která je zdravotní sestra a sama vychovala dvě děti mi říkala, když toho jednou byla svědkem, že se nikdy s ničím takovým nesetkala, tak nevím no, co jsem to měla za mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
7.1.23 12:57

Nam tohle syn udelal v restauraci. Chvili byl v klidu, vsechno si prohlizel, pohoda, a najednou rev jak kdyz ho na noze berou. Nepomahalo nic, museli jsme se sbalit a jit domu. Nastesti tam nebylo moc lidi, ale i tak na nas vrhali vrazedne pohledy :lol: Po ceste domu se uklidnil a usnul. Asi jine prostredi, moc vjemu, mozna bolelo brisko, nevim. Taky tak 3-4 mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí