Záchvaty kašle ve spánku

8284
21.4.11 02:39

Zachvaty kasle ve spanku

Ahoj holky, muj syn (20 mesicu) ma takovy zvlastni kasel - v bdelem stavu vubec nekasle, ani nevykazuje sebemensi priznaky jakehokoliv nachlazeni, a kdyz usne (at v noci, nebo pres den), tak zacne strasne kaslat, az tak, ze se budi, a v noci budi i me pres dve zdi, jak se dusi.
A neni to jen kdyz spi v leze, kasle uplne stejne, i kdyz spi v sede v autosedacce, nebo nakloneny v kocaru.
Trva to uz asi dva tydny, ale meli jsme to takto uz nekolikrat - vzdy je chvili klid a potom zase to „spaci“ kaslani.
Netusite nekdo, co by to mohlo byt? Mate s timto zkusenost?
 Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4336
21.4.11 03:11

Nebyli jste na alergologii? Co astma, nemáte v rodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
21.4.11 07:04

neříká se tomu laryngitida? nepomůže dát prcka k otevřenému oknu?
naši toměli, dostali léky na alergii, a prothazin na zklidnění kašle. taky jsme se kolik nocí vůbec nevyspali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
21.4.11 08:25

ahoj,tak nas malej tohle mel jak popisuje pani zakladatelka.a zjistili,ze ma astma a hlavne se mu nesmi v noci topit…a je to lepsi.urcite bych dosla k doktorovi,poradi…preji hezky den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
21.4.11 08:31

My to mame ted taky tak. Muze to byt laryngitida, ale to by kaslal spise stekave. Poslechove dobry, jen neco drazdi ten krk a mas pravdu, v noci je to nejhorsi a pri spani vubec, jednak verikalni poloha a jednak teda nemuze ho neco drazdit? Roztoci, holubi, kour? Nam hrozne pomohly inhalace, chodili jsme na ne do Vinohradsky, inhalovat adrenalin a jeste nejaka latka v tom byla, ted si nevzpomenu. Jestli mas doma inhalator, tak zkus. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
21.4.11 08:57

U obou dětí mám to samé. Jak lehnou, můžou se ukašlat. Poslechově jsou v pořádku :nevim:
Doktor mi doporučil vysadit kapky proti kašli a malé dávat Fenistil kapky, a musím říct, že jsou oba fakt lepší. Ale ty kapky bych bez konzultace s lékařem nedala!
Nevím, co to zase je. Nějaká viróza, alergie nebo prach (pod barákem nám předělávají křižovatku).
Tím astmatem mě docela děsíte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.4.11 09:28

mi takový kašel máme jenom ráno :nevim: ANi večer, ani přes den, v noci nikdy , jenom ráno mi tak 10 mim po vstáváni kašle.. Venku taky ne.. tak nevím no..
Přemýšlela jsem, jeslti se mu nenahromadí nějaká hleník přes noc, ale nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
21.4.11 12:26

Měli jsme to podobné. Přes den byl kluk relativně ok a v noci záchvaty kašle. Zkončili jsme na alergologii, imunologii a máme zakazané jakékoliv jídlo (hlavně v těkutější podobě) a pití (hlavně mlíko) minimálně hodinu před spaním a ještě dáváme každý večer Aerius a od té doby po kašli ani stopa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22042
21.4.11 13:53

Mne napadla jenom taková drobnost, nedráždí ho třeba něco v místnosti, kde spí? Přikrývka, rostlina v místnosti, suchý vzduch…? Cokoli. Odstranit koberce a kytky, na noc naplno pustit zvlhčovač… nepomohlo by?

Ale určitě bych si vyžádala doporučení na alergologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.4.14 12:54

bezmoc

Dobrý den maminky musim říct že jste mi vyrazili dech presne toto má dcera řešim to už pět měsícu emuzu si vyduoat doporuceni ana alergo mam enovou matraci vse vyprane nebo hozene do mrazaku kuli roztocum utreny prah a i presto vlhkost idealni zaciná ho pul hodky až hodku po tom co je v postylce… pres den nezakasle vubec ani naznak a v noci je to katastrofa uz sme byly ve fazy kdy mi nemohla ani dychat uplne sypala dostala sirup n aastma a zabral no a te dmi doktorka rekla ze ji proste nic neni ze ma asi virozu ze ma cesty ciste… uz sem zoufala alergologie chteji vside doporuceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.4.14 12:59

@Klementyna dobrý den mohu se optat co vam zjistili koukam ž euž ej to starší debata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
6.4.14 13:13

Nezjistili nam tenkrat vubec nic :nevim:
Postupem casu to kaslani nejak odeznivalo az odeslo uplne. Od te doby to uz nikdy nemel, jen obycejny kasel, rymu..
Takze vic bohuzel neporadim a preji, aby to u vas tez brzy preslo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+