Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No tak noční běsy jsou poměrně normální. Může se to stát i u odpoledního spánku… No a s tím, že ho to bolí a volat policii je to spekulativní. Mohou si hrát s dětmi ve školce v tomto příměru, může to mít z televize apod. Navíc je mu 5 tak se snad už dokáže vyjádřit proč to říká a jak se k němu táta chová. Nechci se tě dotknout, ale myslím, že děláš z komara velblouda…
Příspěvek upraven 07.10.21 v 16:11
Má noční bes, no. S tím nic moc neuděláš. Maximálně zkusit podávat hořčík a rybí tuk.
Maminky prosím o názor. Myslíte si že je to pozitivní test? Nebo vadný? Děkuji M
Maminky prosím o pomoc.. Mám syna Matyáška je mu 5,5.. Jsem z jeho tatínkem rozvedená a máme malého ve střídave péči… Malý má občasný stavy jako že v noci se probudí začne řvát a když k němu přijdu jako by mě ani neznal.. Musím ho vždy pořádně vzbudit a mluvit na něj aby věděl že jsem to já… Trápí mě teď tento stav i prez den a stává se to po spánku.. Dnes začal malý běhat po místnosti a říkat že ho to bolí že mám zavolat policii… Furt dokola a já už nevím co si myslet nevím co dělat.. Z otcem to řešit nemohu jen by vše otočil proti mě.. Jednou sem se snažila a jediná reakce od něj byla že u něj to nedělá.. děkuji za reakce Markéta