Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, asi bych si počkala na pravidelnější kontrakce, nez bych vyjela do porodnice. Ale jo, tohle uz vypadá na přípravu. Byt tebou, dam si sprchu, dobrou snídani, buhvi, kdy se k tomu pak dostaneš.
Hodne štěstí ![]()
Na poslícky mi pomohla horká koupel - hodinová. Na porod hodinová koupel měla vliv takový, že pak bylo asi půl hodiny lépe a bylo to zase zpátky.
Já jsem měla před třetím porodem večerní kontrakce skoro měsíc
i ty menstruační bolesti do toho, Sledovač kontrakci mě taky poslal parkrat do porodnice, protože někdy to bylo i po sedmi, osmi minutách
. Ale nejela jsem, vždy se to nějak uklidnilo. Nicmene díky tomu jsem velkou část porodu zaspala, jak jsem byla zvykla to ignorovat, a prijeli jsme až na závěr, aniž bych o to nějak programové usilovala ![]()
Vtip je v tom, ze nikdy nevíš, co se z toho vyvine. Nicméně až začne jít do tuhého, poznáš to stoprocentně, to se určitě bat nemusíš
raději měj fakt všecko sbaleny a připraveny, kdyby náhodou ![]()
U třetího jsem měla neskutečné poslíčky měsíc předem. Fakt jsem si už připadala jak blázen, že nepoznám porod
až když jsem začala víc špinit, tak jsem jela pro jistotu do porodnice, no tam se všechno hezky zastavilo
a rozjelo se to druhý den ráno ![]()
U druhého porodu mi odchazela zátka tak 1-2 dny pred porodem, v noci taky nepravidelné bolesti a den na to praskla v noci voda a pak už to byla dvouhodinová rychlovka.
Holky diky
no poslicci ustali, tedka ze me sel velky kus hlenu, hnedyho, takze dalsi kus zatky a zase zacinam pocitovat pobolivani bricha jak pri menses, tak uvidime zda se nam to rozjede nebo ne 😃 zakl.
@petule9 píše:
Hvuzahaehrhhrzřzu a v5z1qďď6tzz to uvvbhhh7
ano, přesně tak ![]()
@topazio píše:
no co se ti nezdá, dítě už leze, tak Peťule nevidí na klávesnici ![]()
@stinga píše:
no co se ti nezdá, dítě už leze, tak Peťule nevidí na klávesnici
Asi to tak bude. ![]()
Mimčo nám chtělo něco napsat. ![]()
Ahoj holky, jsem 35+1, posledni 3-4 dny mi zacaly takove zvlastni stavy co za celou dobu nebyly, slabe menstruacni krece a tvrdnuti bricha mam od 25tt, ted se k tomu pridava silnejsi menstruacni bolest co prvni zacne dole v zadech, presune se do bricha a u toho silene navaly vedra, ze mam chut se vyslect do naha, mam pocit hrozne dehydratace i kdyz vypiju skoro 5l vody.. stolice je ridsi( do ted jsem mela pocit ze to spis nejde a kadim sutry😂).. spadlo mi bricho dost dolu, vrch mam uplne mekky, velke bolesti stydke spony hlavne kdyz lezim a chci se zvednout, to mam pocit ze si nemuzu ani poradne dosednout.. bolesti hlavy a neskutecna unava.. myslite, ze se zacina rozjizdet porod? mel nekdo podobne a zacal rodit? nevim jestli s tim na kontrolu, nebo cekat co se bude dit. Dekuju za odpovedi
Ahoj holky, prosím radu. Jsem 38+1, vcera v noci jsem mela cca od 23 hod do 3 rano bolesti jak pri menstruaci a bricho tvrdy jak krunyr. Vecer mi pak odesla hlenova zatka. Jinak behem dne jen lehci bolesti. No a dnes v noci uz nepravidelne kontrakce, bolestivejsi nez vcera, ale na porodku asi jeste ne - jsem druhorodicka po letech, prvni porod byl rychlejsi, je to nekolik let tak si to ani nepamatuju
. Holky kdy ocekavat porod? Tehdy mi praskla voda az na sale, tak jsem ted takova vyjukana. Termin mam kolem 10.1.2023. Diky