Začíná porod?

Anonymní
30.12.22 04:35

Začíná porod?

Ahoj holky, prosím radu. Jsem 38+1, vcera v noci jsem mela cca od 23 hod do 3 rano bolesti jak pri menstruaci a bricho tvrdy jak krunyr. Vecer mi pak odesla hlenova zatka. Jinak behem dne jen lehci bolesti. No a dnes v noci uz nepravidelne kontrakce, bolestivejsi nez vcera, ale na porodku asi jeste ne - jsem druhorodicka po letech, prvni porod byl rychlejsi, je to nekolik let tak si to ani nepamatuju :(. Holky kdy ocekavat porod? Tehdy mi praskla voda az na sale, tak jsem ted takova vyjukana. Termin mam kolem 10.1.2023. Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31278
30.12.22 05:32

Ahoj, asi bych si počkala na pravidelnější kontrakce, nez bych vyjela do porodnice. Ale jo, tohle uz vypadá na přípravu. Byt tebou, dam si sprchu, dobrou snídani, buhvi, kdy se k tomu pak dostaneš.
Hodne štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11748
30.12.22 07:19

Na poslícky mi pomohla horká koupel - hodinová. Na porod hodinová koupel měla vliv takový, že pak bylo asi půl hodiny lépe a bylo to zase zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14593
30.12.22 07:22

Já jsem měla před třetím porodem večerní kontrakce skoro měsíc :lol: i ty menstruační bolesti do toho, Sledovač kontrakci mě taky poslal parkrat do porodnice, protože někdy to bylo i po sedmi, osmi minutách :lol:. Ale nejela jsem, vždy se to nějak uklidnilo. Nicmene díky tomu jsem velkou část porodu zaspala, jak jsem byla zvykla to ignorovat, a prijeli jsme až na závěr, aniž bych o to nějak programové usilovala :lol:

Vtip je v tom, ze nikdy nevíš, co se z toho vyvine. Nicméně až začne jít do tuhého, poznáš to stoprocentně, to se určitě bat nemusíš ;) raději měj fakt všecko sbaleny a připraveny, kdyby náhodou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.12.22 09:15

U třetího jsem měla neskutečné poslíčky měsíc předem. Fakt jsem si už připadala jak blázen, že nepoznám porod :think: až když jsem začala víc špinit, tak jsem jela pro jistotu do porodnice, no tam se všechno hezky zastavilo :mrgreen: :lol: a rozjelo se to druhý den ráno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
30.12.22 09:56

U druhého porodu mi odchazela zátka tak 1-2 dny pred porodem, v noci taky nepravidelné bolesti a den na to praskla v noci voda a pak už to byla dvouhodinová rychlovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.22 14:09

Holky diky :) no poslicci ustali, tedka ze me sel velky kus hlenu, hnedyho, takze dalsi kus zatky a zase zacinam pocitovat pobolivani bricha jak pri menses, tak uvidime zda se nam to rozjede nebo ne 😃 zakl.

• Citovat
  • Upravit
8186
27.1.24 17:59

Hvuzahaehrhhrzřzu a v5z1qďď6tzz to uvvbhhh7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
27.1.24 18:05
@petule9 píše:

ano, přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.1.24 18:06
@petule9 píše:
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
27.1.24 18:09
@topazio píše: :zed:

no co se ti nezdá, dítě už leze, tak Peťule nevidí na klávesnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.1.24 18:11
@stinga píše:
no co se ti nezdá, dítě už leze, tak Peťule nevidí na klávesnici :mrgreen:

Asi to tak bude. :lol:
Mimčo nám chtělo něco napsat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.8.25 09:44

zacina porod?

Ahoj holky, jsem 35+1, posledni 3-4 dny mi zacaly takove zvlastni stavy co za celou dobu nebyly, slabe menstruacni krece a tvrdnuti bricha mam od 25tt, ted se k tomu pridava silnejsi menstruacni bolest co prvni zacne dole v zadech, presune se do bricha a u toho silene navaly vedra, ze mam chut se vyslect do naha, mam pocit hrozne dehydratace i kdyz vypiju skoro 5l vody.. stolice je ridsi( do ted jsem mela pocit ze to spis nejde a kadim sutry😂).. spadlo mi bricho dost dolu, vrch mam uplne mekky, velke bolesti stydke spony hlavne kdyz lezim a chci se zvednout, to mam pocit ze si nemuzu ani poradne dosednout.. bolesti hlavy a neskutecna unava.. myslite, ze se zacina rozjizdet porod? mel nekdo podobne a zacal rodit? nevim jestli s tim na kontrolu, nebo cekat co se bude dit. Dekuju za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí