Začínám špinit 9.týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1972
10.5.13 20:16

@terinka4444 Vyloženě zácpu jsem neměla, ale tlačila jsem. Když si přejedu toaletním papírem, tak ještě trochu špiním, ale už jen malinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
10.5.13 20:16

K tomuto bych opravdu sanitku nevolala, stejně jako @terinka4444 bych to nechala až ke svému doktorovi, protože objektivně ti s neprosperujícím těhotenstvím na pohotovosti nijak nepomohou. V prvé řadě by ale samozřejmě muselo jít o neprosperující těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
72725
10.5.13 20:17

V klidu, já měla klasickou ms celé 3 měsíce ;) Dej nohy na stůl a odpočívej. Volat sanitku je zbytečné, buď počkej, až přijede chlap, nebo zajdi ráno. Pokud se něco má stát, určitě nepomůže, když teď poletíš na pohotovost.. hnědý výtok ještě nic neznamená.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
10.5.13 20:19

Taky mi to přijde divný volat sanitku, ale když každý psal, ať zajedu na pohotovost, tak jsem si nedokázala představit jak, když chlap bude hlídat kluka. Snad to bude OK. Citron nemam, jen mandarinku. Bolesti taky nemam, jen pobolívá občas podbřišek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.5.13 20:19
No, hlavně se hoď do klidu, ty nervy jsou děs, chápu, že se bojíč, já umírala hrůzou při každém nahnědlém cucku, ale hnědé je zatím dobré, lehni, nic nedělej, na pohotovost nejezdi, zajdi zátra na gynud, řekni, že špiníšm oni kouknou na mrně a dají ti ascorutin, zpevňuje stěnu cév možná je to tím tlačením, my na to přišli s doktorem asi po 14-ti dneech, dostala jsem vysokou dávku magnosolvu, to zapůsobilo projímavě a byl klid.
@terkacek píše:
@terinka4444 Vyloženě zácpu jsem neměla, ale tlačila jsem. Když si přejedu toaletním papírem, tak ještě trochu špiním, ale už jen malinko.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
10.5.13 20:21

@terinka4444 ale moje dr tam zítra nebude. Na jakou mam zajít gyndu? Moje dr bude až v pondělí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
10.5.13 20:22

A vy kdo jste také špinii, také vám to trochu smrdělo? Přijde mi to jako sperma. Doufám, že to nic nebude, jdu ležet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
10.5.13 20:23

Stejně budeš muset na gynekologickou pohotovost…do nejbližší nemocnice.

• Citovat
  • Upravit
2273
10.5.13 20:24

Tak si dej i tu mandarinku, tam je taky vitamin C a pokud máš pohanku, tak tu si dej taky :-) A máš domácí ascorutin :-)
A neboj se, bude to v pořádku. Když to ráno nebude ok, zajeď si do nemocnice na gyndu. Pokud to bude ok, zajdi v pondělí k dr.
Ale vím, jak se cítíš, drž se a neboj, bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
10.5.13 20:24

@terkacek já špinila, dokonce dvakrát i zakrvácela a byl to hematom. a ještě ke všemu jsem měla nějaký rozházený hormony. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
10.5.13 20:25

@Hančíí Souhlasím :palec:

• Citovat
  • Upravit
2730
10.5.13 20:26

@terkacek a hlavně i když to možná zní drsně, ale je pravda co říkal mi říkal doktor. Když bude něco špatně tak ti k udržení těhotenství nepomůže ani tisíc doktorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
10.5.13 20:27

@Medvídě30 Je to kruté, ale je to tak…příroda ví proč.

• Citovat
  • Upravit
69235
10.5.13 20:28
Tak zajeď do nemocnice, tam všude funguje gynekologická ambulance, řekni, že jsi těhotná, špiníš, oni na tebe mrknou.
@terkacek píše:
@terinka4444 ale moje dr tam zítra nebude. Na jakou mam zajít gyndu? Moje dr bude až v pondělí :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.5.13 20:29

Ae v klidu až zítra, teď lehni a odpočívej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie