Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@terinka4444 Vyloženě zácpu jsem neměla, ale tlačila jsem. Když si přejedu toaletním papírem, tak ještě trochu špiním, ale už jen malinko.
K tomuto bych opravdu sanitku nevolala, stejně jako @terinka4444 bych to nechala až ke svému doktorovi, protože objektivně ti s neprosperujícím těhotenstvím na pohotovosti nijak nepomohou. V prvé řadě by ale samozřejmě muselo jít o neprosperující těhotenství.
V klidu, já měla klasickou ms celé 3 měsíce
Dej nohy na stůl a odpočívej. Volat sanitku je zbytečné, buď počkej, až přijede chlap, nebo zajdi ráno. Pokud se něco má stát, určitě nepomůže, když teď poletíš na pohotovost.. hnědý výtok ještě nic neznamená.. ![]()
Taky mi to přijde divný volat sanitku, ale když každý psal, ať zajedu na pohotovost, tak jsem si nedokázala představit jak, když chlap bude hlídat kluka. Snad to bude OK. Citron nemam, jen mandarinku. Bolesti taky nemam, jen pobolívá občas podbřišek.
@terkacek píše:
@terinka4444 Vyloženě zácpu jsem neměla, ale tlačila jsem. Když si přejedu toaletním papírem, tak ještě trochu špiním, ale už jen malinko.
@terinka4444 ale moje dr tam zítra nebude. Na jakou mam zajít gyndu? Moje dr bude až v pondělí ![]()
A vy kdo jste také špinii, také vám to trochu smrdělo? Přijde mi to jako sperma. Doufám, že to nic nebude, jdu ležet
Stejně budeš muset na gynekologickou pohotovost…do nejbližší nemocnice.
Tak si dej i tu mandarinku, tam je taky vitamin C a pokud máš pohanku, tak tu si dej taky
A máš domácí ascorutin ![]()
A neboj se, bude to v pořádku. Když to ráno nebude ok, zajeď si do nemocnice na gyndu. Pokud to bude ok, zajdi v pondělí k dr.
Ale vím, jak se cítíš, drž se a neboj, bude dobře.
@terkacek já špinila, dokonce dvakrát i zakrvácela a byl to hematom. a ještě ke všemu jsem měla nějaký rozházený hormony. ![]()
@terkacek a hlavně i když to možná zní drsně, ale je pravda co říkal mi říkal doktor. Když bude něco špatně tak ti k udržení těhotenství nepomůže ani tisíc doktorů.
@terkacek píše:
@terinka4444 ale moje dr tam zítra nebude. Na jakou mam zajít gyndu? Moje dr bude až v pondělí