Bolest v podbřišku jako natažené svaly

976
10.5.13 19:11

bolest v podbrišku, jako natažené svaly

Ahoj. Jsem 25tt a posledních cca 14 dní me šíleně bolí stydká kost a v podbřišku. Stydkou kost chápu, že je to normální, ale to břicho je hrozně nepříjemný. Vůbec nevím z čeho by to mohlo být. Měla jste to některá? Co vám pomohlo? Napadl mě podpůrný pás, ale aby to k něčemu bylo. Máte zkušenost? Díky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15977
10.5.13 19:14

@wery85 A netvrdne ti? Já ani nevěděla, že mi tvrdne a tak pět minut před tím, než mě vzal Dr na UZ jsem mu říkala, že s tím problém nemám. Na UZ mi ale řekl, že mám hodně velké tvrdnutí. Byla jsem taky po 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
10.5.13 19:23

@Elilen. No sem tam mi ztvrdne, piju horcik. Tohle neboli porad. Jen pri urcitem pohybu. Vstavani, ulehani, otaceni se na posteli. Kdyz lezim nebo sedim tak to necitim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
10.5.13 19:29

@wery85 Podle mě se ti natahují vazy. Podle toho, co popisuješ jsem to taky někdy měla. A prý je to úplně normální. A jak píšeš, při vstávání, ulehání… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
10.5.13 19:36

@Elilen nemáš nejaký tip co s tím? Připadám si jak si že se za chvíli rozsypu :lol: :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
10.5.13 21:22

Já už to mám asi od 7 týdne :nevim: dle mě na to nic není to jsou vazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
11.5.13 07:41

@koralina11 tak to si jeste uzijem. Do porodu daleko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
11.5.13 08:21

@wery85 to jo někdy když večer ležím a zakašlu si nebo zasmrkám tak je to mazec teda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
11.5.13 11:10

@koralina11 mi povidej :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajenka
11.5.13 11:22

Podle mě se na tahují vazy jak roste břicho. Taky mě to někdy tak pobolívá, přesně jako namožené svaly. Dělat s tím asi nejde nic :nevim: čekat, až bříško povyroste :) mě cca týden při chůzi dost tvrdlo - pak šup a bylo naráz větší :)

• Citovat
  • Upravit
111
15.5.13 08:47

Jo to jsou skarede bolesti tez to tak mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
15.5.13 15:33

Jak už bylo napsáno, natahují se vazy, mně to potvrdil i doktor…nic to není, jen se má ztrojnásobit dávka magnesia…prý to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
15.5.13 18:06

Ja uz jsem toho prejezena jim 6 prasku magneska dene ale co nadelat kdyz to pomaha ze :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
15.5.13 22:59

Ja jen ze sve zkusenosti, ze me bolelo bricho, ani bych nerekla „silene“, spis, jak jsem rekla doktorovi, kdyz mi to nakonec nedalo a jela jsem radeji do porodnice „trochu me boli bricho, asi jako pri menstruaci, ale dneska me bolelo i v noci“ - natocili mi monitor a nestihli se divit - a ja nejvic, protoze ja si myslela, ze to je normalni rust bricha, nicmene jsem mela takovy divny pocit, tak jsem radeji jela (poprve za cele tehotenstvi)…no, byla z toho okamzita hospitalizace s riskem predcasnyho porodu, mela jsem jednu kontrakci za druhou.

Takze za me, bolesti nepodcenovat, zvlast pokud vas budi v noci, pokud mate problem ve vsech polohach (i kdyz odpocivate, i kdyz chodite) a hlavne, duverujte pocitu, ze kdyz vam pripada neco divne, mozna, ze fakt je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
15.5.13 23:12

Já jsem s tím skončila na pohotovosti, protože jsem se nemohla ani pohnout, jak to bolelo. Dr mi po vyšetření řekl, že to jsou opravdu jen vazy a a píchl mi koňskou dávku magneska. Bolelo to ještě pár dní, a potom už to pomalu odeznělo. Teď už mě bolí jen všechno ostatní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí