Lokla jsem si vody z akvária

Anonymní
10.5.13 11:48

Lokla jsem si vody z akvária

Ahoj holky,
píšu anonymně, páč se stydím za to jaký jsem nemehlo. :oops: :oops: :oops:
Z práce mi odešla kolegyně, která se tu starala o rybičky, já je v životě neměla a nikdy jsem akvárko nečistila, tak mi ukázala co a jak, no a já dneska že to akvárko vyluxuju, tak jsem jeden konec hadičky šoupla do akvárka, že z druhýho konce popotáhnu a bude to vysávat, jak se to dělá, ale nějak jsem to neodhadla a docela solidně jsem si lokla. :oops: Příšerná pachuť, jsem to plivala, kloktala, zapíjela, furt se toho nemůžu zbavit, ale to by až tak nevadilo, spíš by mě zajímalo, jestli jsem tím neohrozila miminko, jsem v pátém měsíci, přeci jen se tam lije do toho akvárka nějaká ta chemie, do toho tam ty rybičky kaděj a tak, tak mám z toho docela vítr… Normálně bych se vydesinfikovala panákem, ale to teď jaksi nemůžu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
10.5.13 11:50

:mrgreen: taky jsem si kolikrát lokla, pak jsem koupila samonasávačku, tam to nehrozí ;) neboj, chemie se dává v tak minimálním množství, navíc proti škodlivým bakteriím, nemáš se čeho bát. Max Tě to prožene. To bys musela vypít litry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
10.5.13 11:51

Klid, nic se stát nemůže. Nechutné to je, tu pachuť také dobře znám :)
Neboj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.5.13 11:52

Ja jsem v tehotenstvi ukousla kus buchty (koupene), ktera vevnitr byla zkazena :? ale tak, ze ma z toho natahlo. a toho panaka (polovicniho) jsem si dala. vzhledem k tomu, ze se bezne muze sklenka vina nebo male pivo, tak to podle me neublizi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
10.5.13 11:52

Taky jsem si občas lokla rybích kakánků :poblion: ale pořád jsem tady :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.13 11:53

Díky ženy, jsem moc ráda, že v tom nejsem sama, jsem si říkala, že tohle dovedu jen já. :mrgreen: Jé a o samonasávačce slyším prvně, juknu se po ní, díky za tip. ;-)

• Citovat
  • Upravit
16694
10.5.13 11:53

Když to nezabije rybičky v akváriu, nemůže to ublížit ani rybičce v bříšku :hug: Maximálně tě to trochu prožene, ale i o tom pochybuju. Stalo se mi to tolikrát, že to ani nespočítám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.5.13 11:56
@Anonymní píše:
Díky ženy, jsem moc ráda, že v tom nejsem sama, jsem si říkala, že tohle dovedu jen já. :mrgreen: Jé a o samonasávačce slyším prvně, juknu se po ní, díky za tip. ;-)

je to na ruční pumpu, seženeš ve zverimexu za pár korun a je to bez rizika.. co já toho vypila, než jsem na to přišla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
10.5.13 11:56

Neboj se, já se v těhotenství nalokala vody v rybníce (což mi příd ehorší než z akvrátka), nebo v bazénu (s chlórem) a krom toho, že mi potom bylo pěkně blbě, tak se nic nedělo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
10.5.13 11:57

Nebo popros šéfa, až tě nas,,, lokne si a hned ti bude líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.5.13 12:00

Ja jsem musela rozkliknout diskuzi, pac jsem netusila, jak je mozne si loknout vody z akvaria :mrgreen:, netusila jsem, ze se tam muze neco nasavat na lidsky pohon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.13 12:01

:mrgreen: Teda holky, to bych nečekala, že se u těch odpovědí tak nasměju. :mrgreen: Každopádně jste mě uklidnily, díky. :hug:
@Alčák1, to bych mu přála, ale rybičkám ne, páč kdyby si měl loknout z akvárka vždycky když mě nase.., tak by jim tam nezbyla za chvilku žádná voda. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6569
10.5.13 12:02
@Anonymní píše:
Díky ženy, jsem moc ráda, že v tom nejsem sama, jsem si říkala, že tohle dovedu jen já. :mrgreen: Jé a o samonasávačce slyším prvně, juknu se po ní, díky za tip. ;-)

Jj, já su taky takový talent :) Čím víc jsem si dávala bacha, tím víc jsem si lokla
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@suik, já byla donedávna taky ve sladké nevědomosti, kdy jsem o těhle věcech nic nevěděla. :lol: Bohužel, už vím. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
29436

Neboj, dítě to přežije. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat