Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
taky jsem si kolikrát lokla, pak jsem koupila samonasávačku, tam to nehrozí
neboj, chemie se dává v tak minimálním množství, navíc proti škodlivým bakteriím, nemáš se čeho bát. Max Tě to prožene. To bys musela vypít litry ![]()
Klid, nic se stát nemůže. Nechutné to je, tu pachuť také dobře znám ![]()
Neboj se ![]()
Ja jsem v tehotenstvi ukousla kus buchty (koupene), ktera vevnitr byla zkazena
ale tak, ze ma z toho natahlo. a toho panaka (polovicniho) jsem si dala. vzhledem k tomu, ze se bezne muze sklenka vina nebo male pivo, tak to podle me neublizi ![]()
Díky ženy, jsem moc ráda, že v tom nejsem sama, jsem si říkala, že tohle dovedu jen já.
Jé a o samonasávačce slyším prvně, juknu se po ní, díky za tip. ![]()
Když to nezabije rybičky v akváriu, nemůže to ublížit ani rybičce v bříšku
Maximálně tě to trochu prožene, ale i o tom pochybuju. Stalo se mi to tolikrát, že to ani nespočítám ![]()
@Anonymní píše:
Díky ženy, jsem moc ráda, že v tom nejsem sama, jsem si říkala, že tohle dovedu jen já.Jé a o samonasávačce slyším prvně, juknu se po ní, díky za tip.
je to na ruční pumpu, seženeš ve zverimexu za pár korun a je to bez rizika.. co já toho vypila, než jsem na to přišla ![]()
Neboj se, já se v těhotenství nalokala vody v rybníce (což mi příd ehorší než z akvrátka), nebo v bazénu (s chlórem) a krom toho, že mi potom bylo pěkně blbě, tak se nic nedělo ![]()
Ja jsem musela rozkliknout diskuzi, pac jsem netusila, jak je mozne si loknout vody z akvaria
, netusila jsem, ze se tam muze neco nasavat na lidsky pohon ![]()
Teda holky, to bych nečekala, že se u těch odpovědí tak nasměju.
Každopádně jste mě uklidnily, díky. ![]()
@Alčák1, to bych mu přála, ale rybičkám ne, páč kdyby si měl loknout z akvárka vždycky když mě nase.., tak by jim tam nezbyla za chvilku žádná voda. ![]()
@Anonymní píše:
Díky ženy, jsem moc ráda, že v tom nejsem sama, jsem si říkala, že tohle dovedu jen já.Jé a o samonasávačce slyším prvně, juknu se po ní, díky za tip.
Jj, já su taky takový talent
Čím víc jsem si dávala bacha, tím víc jsem si lokla
![]()
@suik, já byla donedávna taky ve sladké nevědomosti, kdy jsem o těhle věcech nic nevěděla.
Bohužel, už vím. ![]()
Ahoj holky,

Příšerná pachuť, jsem to plivala, kloktala, zapíjela, furt se toho nemůžu zbavit, ale to by až tak nevadilo, spíš by mě zajímalo, jestli jsem tím neohrozila miminko, jsem v pátém měsíci, přeci jen se tam lije do toho akvárka nějaká ta chemie, do toho tam ty rybičky kaděj a tak, tak mám z toho docela vítr… Normálně bych se vydesinfikovala panákem, ale to teď jaksi nemůžu…
píšu anonymně, páč se stydím za to jaký jsem nemehlo.
Z práce mi odešla kolegyně, která se tu starala o rybičky, já je v životě neměla a nikdy jsem akvárko nečistila, tak mi ukázala co a jak, no a já dneska že to akvárko vyluxuju, tak jsem jeden konec hadičky šoupla do akvárka, že z druhýho konce popotáhnu a bude to vysávat, jak se to dělá, ale nějak jsem to neodhadla a docela solidně jsem si lokla.