Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chichi. Manžel když dělal o filtru tak si kolikrát taky lokl-jsem si dělala srandu že to chce rybkám vylohnit. A když mě sral, tak jsem mu dopodrobna vykládala co do té vody rybky všechno dělaj ![]()
Ale zakladatelko neboj ani Tobě ani miminku se nic nestane ![]()
@Uju píše:
Chichi. Manžel když dělal o filtru tak si kolikrát taky lokl-jsem si dělala srandu že to chce rybkám vylohnit. A když mě sral, tak jsem mu dopodrobna vykládala co do té vody rybky všechno dělaj
Ale zakladatelko neboj ani Tobě ani miminku se nic nestane
Nic si z toho nedělej. nedávno jsem nachytala syna, jak strká kelímek do akvárka a tu vodu pak pije. jsou mu 2roky a taky mu po tom nic nebylo
@suik píše:
Ja jsem musela rozkliknout diskuzi, pac jsem netusila, jak je mozne si loknout vody z akvaria, netusila jsem, ze se tam muze neco nasavat na lidsky pohon
já se sem podívala přesně z tohohle důvodu
jak se jí jako proboha podařilo napít z akvárka, jeslti do něj upadla nebo tak ![]()
Pridavam se do klubu obcasnych konzumentek akvarijni vody ![]()
Zadna extra chemie se do akvarka nepridava. Bude to OK. Akorat decko se ti pak bude domahat akvarijni vody na piti ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
já se sem podívala přesně z tohohle důvodujak se jí jako proboha podařilo napít z akvárka, jeslti do něj upadla nebo tak
nic se nestane, nebezpecne chemikalie by zabily i ty rybicky. Ja nesmim s hadrou projit ani metr kolem nich
a on nez tam strci ruku, tak nastava ocistny obrad, aby tam rybkam treba nezatahl trochu mydla. ![]()
@suik píše:
Ja jsem musela rozkliknout diskuzi, pac jsem netusila, jak je mozne si loknout vody z akvaria, netusila jsem, ze se tam muze neco nasavat na lidsky pohon
@Pudloslava píše:
Pridavam se do klubu obcasnych konzumentek akvarijni vody
Zadna extra chemie se do akvarka nepridava. Bude to OK. Akorat decko se ti pak bude domahat akvarijni vody na piti
Tak teď jsem málem spadla pod stůl, prej klub občasných konzumentek akvarijní vody, tak to je naprosto bezchybný.
![]()
@Lucake, to je taky dobrý, čéče, to mě ještě nenapadlo, že bych se vlastně měla vydesinfikovat já, abych tam něco nazanesla těm rybkám. ![]()
Asi jsem divná, ale já se tak nehlídám a nevyšiluju z každé blbosti. Pardon.
To se stane…taky jsem si mockrát lokla - ještě jako malé dítě, když mě to táta učil ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
já se sem podívala přesně z tohohle důvodujak se jí jako proboha podařilo napít z akvárka, jeslti do něj upadla nebo tak
taky taky ![]()
@eneerka píše:
Asi jsem divná, ale já se tak nehlídám a nevyšiluju z každé blbosti. Pardon.
Já jsem při prvním těhotenství taky nic neřešila, vůbec nic. Jenže po prvním dítěti jsem 3× o mimi přišla a to člověka chtě nechtě poznamená. Ale i tak nevyšiluju kvůli každé blbosti, jen tady jsem si prostě nebyla jistá, protože gynekolog říkal, že bych neměla přijít do styku s žádnými zvířecími exkrementy, tak jsem se jen zeptala.
Zakladatelka
Narodí se ti žralok
Ne, z jednoho loku rybí vody se ti fakt nic nestane
I když, jak tvrdí můj bratr: „Vodu nepiju, páč tam souloží ryby a sr. t na břeh taky nechodí.“ ![]()
Já si jednou lehce cucla, když jsme vysávali žumpu ![]()
Zakladatelko: Tak na jednu stranu chápu. Ale myslím, že jste o mimi nepřišla z důvodu, že jste něco špatného požila. Každopádně přeju klidné těhotenství bez stresu:-)
@petrul, no z tý žumpy to musela bejt dobrota.
Jak dlouho jsi se tý pachuti zbavovala?
@eneerka, taky si nemyslím, že bych předtím potratila kvůli tomu že jsem něco špatného požila, i když máme v rodině případ, že jedna těhotná měla v těhotenství kvůli špatnému jídlu velké problémy.
Mimi se teda naštěstí narodilo zdravé, ale poležela si s tím holka v nemocnici, bylo jí špatně a nervů si užila taky dost. Já nehrotím jestli si dát nebo nedat sklenku piva nebo kousek hermelínu, ale přeci jen, voda z akvárka je trošku jinej level.
Jinak děkuji za přání. ![]()