Lokla jsem si vody z akvária

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
10.5.13 12:04

Chichi. Manžel když dělal o filtru tak si kolikrát taky lokl-jsem si dělala srandu že to chce rybkám vylohnit. A když mě sral, tak jsem mu dopodrobna vykládala co do té vody rybky všechno dělaj :mrgreen:
Ale zakladatelko neboj ani Tobě ani miminku se nic nestane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.13 12:06
@Uju píše:
Chichi. Manžel když dělal o filtru tak si kolikrát taky lokl-jsem si dělala srandu že to chce rybkám vylohnit. A když mě sral, tak jsem mu dopodrobna vykládala co do té vody rybky všechno dělaj :mrgreen:
Ale zakladatelko neboj ani Tobě ani miminku se nic nestane :lol:
:lol: :lol: :lol: Teda já bych tě hnala, vyprávět mi po tom loknutí co všechno tam dělaj. :lol: :lol: :lol: Ale na tvém místě bych se v tom asi taky vyžívala. :oops: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
454
10.5.13 12:07

Nic si z toho nedělej. nedávno jsem nachytala syna, jak strká kelímek do akvárka a tu vodu pak pije. jsou mu 2roky a taky mu po tom nic nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
10.5.13 12:08
@suik píše:
Ja jsem musela rozkliknout diskuzi, pac jsem netusila, jak je mozne si loknout vody z akvaria :mrgreen:, netusila jsem, ze se tam muze neco nasavat na lidsky pohon :mrgreen:

já se sem podívala přesně z tohohle důvodu :mrgreen: jak se jí jako proboha podařilo napít z akvárka, jeslti do něj upadla nebo tak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
10.5.13 12:13

Pridavam se do klubu obcasnych konzumentek akvarijni vody :-)
Zadna extra chemie se do akvarka nepridava. Bude to OK. Akorat decko se ti pak bude domahat akvarijni vody na piti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
10.5.13 12:14
@Mar__tanka1983 píše:
já se sem podívala přesně z tohohle důvodu :mrgreen: jak se jí jako proboha podařilo napít z akvárka, jeslti do něj upadla nebo tak :P
:D :D presne to napadlo i me :) mame doma akvarka tri a zatim si z nich nelokl ani pes :D a ten da kde co :)

nic se nestane, nebezpecne chemikalie by zabily i ty rybicky. Ja nesmim s hadrou projit ani metr kolem nich :) a on nez tam strci ruku, tak nastava ocistny obrad, aby tam rybkam treba nezatahl trochu mydla. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
10.5.13 12:17
@suik píše:
Ja jsem musela rozkliknout diskuzi, pac jsem netusila, jak je mozne si loknout vody z akvaria :mrgreen:, netusila jsem, ze se tam muze neco nasavat na lidsky pohon :mrgreen:
:mrgreen: Přesně, já si taky říkala jako jak se jí to mohlo stát 8o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.13 12:17
@Pudloslava píše:
Pridavam se do klubu obcasnych konzumentek akvarijni vody :-)
Zadna extra chemie se do akvarka nepridava. Bude to OK. Akorat decko se ti pak bude domahat akvarijni vody na piti :-)

Tak teď jsem málem spadla pod stůl, prej klub občasných konzumentek akvarijní vody, tak to je naprosto bezchybný. :lol: :lol: :lol:

@Lucake, to je taky dobrý, čéče, to mě ještě nenapadlo, že bych se vlastně měla vydesinfikovat já, abych tam něco nazanesla těm rybkám. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
608
10.5.13 12:32

Asi jsem divná, ale já se tak nehlídám a nevyšiluju z každé blbosti. Pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
10.5.13 12:57

To se stane…taky jsem si mockrát lokla - ještě jako malé dítě, když mě to táta učil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
10.5.13 13:25
@Mar__tanka1983 píše:
já se sem podívala přesně z tohohle důvodu :mrgreen: jak se jí jako proboha podařilo napít z akvárka, jeslti do něj upadla nebo tak :P

taky taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.13 13:37
@eneerka píše:
Asi jsem divná, ale já se tak nehlídám a nevyšiluju z každé blbosti. Pardon.

Já jsem při prvním těhotenství taky nic neřešila, vůbec nic. Jenže po prvním dítěti jsem 3× o mimi přišla a to člověka chtě nechtě poznamená. Ale i tak nevyšiluju kvůli každé blbosti, jen tady jsem si prostě nebyla jistá, protože gynekolog říkal, že bych neměla přijít do styku s žádnými zvířecími exkrementy, tak jsem se jen zeptala.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
25959
10.5.13 13:46

Narodí se ti žralok :jazyk: :mrgreen: Ne, z jednoho loku rybí vody se ti fakt nic nestane ;) I když, jak tvrdí můj bratr: „Vodu nepiju, páč tam souloží ryby a sr. t na břeh taky nechodí.“ :lol:
Já si jednou lehce cucla, když jsme vysávali žumpu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
10.5.13 13:48

Zakladatelko: Tak na jednu stranu chápu. Ale myslím, že jste o mimi nepřišla z důvodu, že jste něco špatného požila. Každopádně přeju klidné těhotenství bez stresu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.13 17:50

@petrul, no z tý žumpy to musela bejt dobrota. :jazyk: :lol: Jak dlouho jsi se tý pachuti zbavovala?
@eneerka, taky si nemyslím, že bych předtím potratila kvůli tomu že jsem něco špatného požila, i když máme v rodině případ, že jedna těhotná měla v těhotenství kvůli špatnému jídlu velké problémy. :think: Mimi se teda naštěstí narodilo zdravé, ale poležela si s tím holka v nemocnici, bylo jí špatně a nervů si užila taky dost. Já nehrotím jestli si dát nebo nedat sklenku piva nebo kousek hermelínu, ale přeci jen, voda z akvárka je trošku jinej level. :mrgreen: Jinak děkuji za přání. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky