Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím Vás…Jsem ve 31 tt těhotenství a už od začátku mi všechno vadí. když píšu všechno, tak opravdu všechno..nikdy jsem taková nebývala, to až ted…
vadí mi, když přijde příteli na návštevu kamamrád, jsem schopna udelat takovou scenu co zde zase dělá, zavolám si ho a nadám mu že chci mít klid že mi ten kluk prostě vadí. Nechci být taková, ale neumím se proste tedkom ovládat
mám mladšího brášku, mám ho moc ráda ale tedkom mi vadí i to že si kouše nehty, nadávám mu za to jako kdyby dělal bůh ví jaké veci…Nemám chut se bavit s kamarádkami, jako dřív, nemám chut vídat nikoho, s kým jsem dříve trávila moc času. je to mnohem,.mnohem víc..Na miminko se moc těšíme, ale ty moje nálady…
opravdu se za to stydím ale já se nedovedu ovládnout
nštastná bych byla asi kdyby jsme byli s přítelem doma a nikdo k nám nechodil a nikdo nás neotravoval… měla jste to některá taky tak??a potom vás to přešlo? nevím co už dělat
![]()
Vítej v těhotenství. já byla v prvním stejná a teď v druhé je to tu zas. vytáčí mě všechno a všechno si moc beru ![]()
Heleď já těhotná nejsem, ale návštěvy mi taky vadí a byla bych nejspokojenější, kdyby nikdo nechodil.
(Sem totiž chodí nezvaně a strašně často
)
@Elilen k nám chodívali dříve, ted jsme se odstehovali docela kus od tama než jsme bydleli, tak tu přítel nikoho moc nezná..nudí se tu ale já bych byla raději kdyby byl zavřenej se mnou doma
![]()
Housenko já taková taky byla, bohužel mi toho hodně zůstalo i do teď… ![]()
Jooo, to znám
začínám 37tt a už se těším až to bude za mnou ![]()
@Markétka91 nestraš mě
já taková nechci být…
už ted si o me budou sousedi povídat že jsem uječená blbka co nic jinýho neumí, než ječet
@housenka20 no ještě šestinedělí je hrozná a pak se to možná upraví. i když u mě to sklouzlo k tomu, že jsem zase byla vyčerpaná a zas mi všechno vadilo. uklidnilo se to cca po půl roce.
@housenka20 píše:
@Elilen k nám chodívali dříve, ted jsme se odstehovali docela kus od tama než jsme bydleli, tak tu přítel nikoho moc nezná..nudí se tu ale já bych byla raději kdyby byl zavřenej se mnou doma![]()
Já mám naštěstí taky samotáře, takže si klid doma užíváme.
Ale u tebe to bude tím těhotenstvím. Ono po porodu na to třeba taky nebude nálada, ale bude tě zaměstnávat mímo, takže i přítel se nudit nebude. ![]()
@housenka20 v prvním těhotenství lehce výkyvy typu dejte mi všichni pokoj, když jsem měla klid tak zas jsem tu tak sama
![]()
Ale teď v druhým
pruda protivná… naštěstí protože mám toho svýho raráše takto nedávám moc najevo.. zlatej manžel, že to se mnou trpí, jsem na kýbl studený vody a vím to ![]()
@paola white fakt závidím tem maminkám které jsou pořád stejne a burcování hormonu jim nic neříká…
![]()
@evick2 taky jsem ráda, i když je přítel takovej jakej je, ale jinej už by vzal kufry a byl by v čudu… nechápe to, říká mi at už je konec, at už ses zase ta stará monička co bývala ne tato 80 letá bába ![]()
@housenka20 nechci být zlá, ale tomuhle fakt nevěřím. podle mě to na sobě prostě jen nepozorují ![]()
@paola white docela jsem si ulevila že jsou to hormony…
bála jsem se že už taková budu pořád ![]()