Všechno mi vadí!

40
10.5.13 19:31

všechno mi vadiiii

Zdravím Vás…Jsem ve 31 tt těhotenství a už od začátku mi všechno vadí. když píšu všechno, tak opravdu všechno..nikdy jsem taková nebývala, to až ted… :nevim: vadí mi, když přijde příteli na návštevu kamamrád, jsem schopna udelat takovou scenu co zde zase dělá, zavolám si ho a nadám mu že chci mít klid že mi ten kluk prostě vadí. Nechci být taková, ale neumím se proste tedkom ovládat :( mám mladšího brášku, mám ho moc ráda ale tedkom mi vadí i to že si kouše nehty, nadávám mu za to jako kdyby dělal bůh ví jaké veci…Nemám chut se bavit s kamarádkami, jako dřív, nemám chut vídat nikoho, s kým jsem dříve trávila moc času. je to mnohem,.mnohem víc..Na miminko se moc těšíme, ale ty moje nálady… :roll: opravdu se za to stydím ale já se nedovedu ovládnout :,( nštastná bych byla asi kdyby jsme byli s přítelem doma a nikdo k nám nechodil a nikdo nás neotravoval… měla jste to některá taky tak??a potom vás to přešlo? nevím co už dělat :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
10.5.13 19:34

Vítej v těhotenství. já byla v prvním stejná a teď v druhé je to tu zas. vytáčí mě všechno a všechno si moc beru :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
10.5.13 19:36

Heleď já těhotná nejsem, ale návštěvy mi taky vadí a byla bych nejspokojenější, kdyby nikdo nechodil. :mrgreen: (Sem totiž chodí nezvaně a strašně často :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.5.13 19:36

@paola white at už je to za mnou, je to vážně hrozný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.5.13 19:37

@Elilen k nám chodívali dříve, ted jsme se odstehovali docela kus od tama než jsme bydleli, tak tu přítel nikoho moc nezná..nudí se tu ale já bych byla raději kdyby byl zavřenej se mnou doma :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
10.5.13 19:37

Housenko já taková taky byla, bohužel mi toho hodně zůstalo i do teď… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
10.5.13 19:39

Jooo, to znám :-) začínám 37tt a už se těším až to bude za mnou :-)

• Citovat
  • Upravit
40

@Markétka91 nestraš mě :lol: já taková nechci být… :( už ted si o me budou sousedi povídat že jsem uječená blbka co nic jinýho neumí, než ječet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

@housenka20 no ještě šestinedělí je hrozná a pak se to možná upraví. i když u mě to sklouzlo k tomu, že jsem zase byla vyčerpaná a zas mi všechno vadilo. uklidnilo se to cca po půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
10.5.13 19:40
@housenka20 píše:
@Elilen k nám chodívali dříve, ted jsme se odstehovali docela kus od tama než jsme bydleli, tak tu přítel nikoho moc nezná..nudí se tu ale já bych byla raději kdyby byl zavřenej se mnou doma :,( :,(

Já mám naštěstí taky samotáře, takže si klid doma užíváme. :D Ale u tebe to bude tím těhotenstvím. Ono po porodu na to třeba taky nebude nálada, ale bude tě zaměstnávat mímo, takže i přítel se nudit nebude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
10.5.13 19:40

@housenka20 v prvním těhotenství lehce výkyvy typu dejte mi všichni pokoj, když jsem měla klid tak zas jsem tu tak sama :D :D
Ale teď v druhým :roll: :roll: :oops: pruda protivná… naštěstí protože mám toho svýho raráše takto nedávám moc najevo.. zlatej manžel, že to se mnou trpí, jsem na kýbl studený vody a vím to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.5.13 19:41

@paola white fakt závidím tem maminkám které jsou pořád stejne a burcování hormonu jim nic neříká… :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.5.13 19:43

@evick2 taky jsem ráda, i když je přítel takovej jakej je, ale jinej už by vzal kufry a byl by v čudu… nechápe to, říká mi at už je konec, at už ses zase ta stará monička co bývala ne tato 80 letá bába :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.5.13 19:43

@housenka20 nechci být zlá, ale tomuhle fakt nevěřím. podle mě to na sobě prostě jen nepozorují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.5.13 19:49

@paola white docela jsem si ulevila že jsou to hormony… :) bála jsem se že už taková budu pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí