Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@housenka20 Jo tak to mám taky už od začátku
Nejspíš hormony
A stupňuje se to víc a víc..naštěstí už jsem 37+3tt tak už to snad dlouho trvat nebude. Já mám hlavně stavy typu „nemá mě rád“ „nevšímá si mě“, ale i jak píšeš ty na kamarádky nemam absolutně náladu a celkově mi přijde že mam alergii na lidi
![]()
Příspěvek upraven 10.05.13 v 20:15
Taky to znám - sem se pak ve světlejší chvilce dopředu omlouvala, že sem nerudná trapná těhule a že doufám, že až to mimčo vyprdnu, tak se srovnám ![]()
Naštěstí to všichni okolo mě přežili a já se už v šestinedělí uklidnila ![]()
Nejmíň polovina ženskejch, co znám, je taková přesně každý měsíc. Čím to asi bude?
![]()
Takový stavy naštěstí nemívam. Já spíš mam „jsem tlustá, hnusná, nelíbim se mu, netouží po mě, nehýčká mě..“ přitom vim, že to není pravda… ![]()
Tak já tohle mívám cca první tři měsíce těhotenství…bych si ani nemusela dělat test, poznala bych těhu podle změny nálad…
taky se docela divím, že si manžel nezbalí kufry, protože bývám protivná i sama sobě…ale naštěstí to chápe…
@housenka20 achojky jsem v 7tt a reknu ti ze mi vse vadi vysira a zere…doufam ze se to trosku srovna…
![]()
@LayLi myslím, že kdyby nebyl manžel doma 1×za 14 dní, tak už si asi balí kufry
takhle to vyslechne jenom pes
ale, že mi leze na nervy snad každej, kdo by se semnou chtěl bavit ![]()
@tterrezzkaa ja si taky kolikrat rikam ze u tech mych zachvatu neni pritel..obcas to i slizne…
jezis proc ty hormony litaji… ![]()
@LayLi no abych řekla pravdu, jsem i ráda
člověk si to může užít a má se na co vymluvit ![]()
Já za to teda ráda nejsem… tedkom k nám došlamoje mamka s tatkou, bydlí hned nad náma v byte… táta trochu přiopitý a mával pivem ve dveřích a už sedí s přítelem v obýváku a popíjí pivo a ja jsem vyloženě nas**** že tam zase někdo je
ach joo, proc proč