Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, dnes k večeru když jsem šla čurat, všimla jsem si na kalhotkách malilinko nahnědlého výtoku.
Teď myju nádobí a cítím vlkho mezi nohama, utřu se noční košilí a začínám hodně špinit. Zatím žádná červená krev, je to hnědý řidký výtok.
Bojim se, že to může být vážný. U prvního jsem žádné špinění neměla.
Přítel ještě nepřišel domu a mam 2,5 letýho kluka, který teď usnul, nevím, jak to udělat.
Hlavne klid, kamoska takhle spinila az do konce pateho mesice. Nemusi to nic znamenat.
Ale na pohotovost si zajdi, budes klidnejsi.
Souhlasím s @tterrezzkaa . Já špinila celé těhu, nic to u mě nikdy neznamenalo, ale vždy jsem raději jela do nemocnice na gyn. ambulanci…
Těžko radit…asi pohotovost…ale já špinila podobně cca v 6 tt a nic, jen trocha klidového režimu ![]()
![]()
Lehni a lež a jak přijede tak jeď na pohotovost a hlavně klid nemusí to nic znamenat ![]()
Hlavně buď v klidu…já jsem i krvácela a vše bylo ok… ale mám za sebou i tu špatnou zkušenost. V klidu počkej až dorazí přítel a pak vyražte…
Asi blbá otázka, ale teď mi to nemyslí, mam si zavolat sanitku? Mam doma 2,5 letýho kluka, nebudu ho nechávat samotnýho
Stará babská rada zní vypít šťávu z vymačkaného citronu, pokud teda nemáš doma ascorutin…
Já jsem červeně krvácela, když jsem byla těhu jako ty a stejně mi dali akorát ascorutin, utrogestan jsem už brala. A vše dopadlo dobře. Moc držím pěsti a věřím, že je to jen nějaká nahlodaná cévka…
Já špinila ve 13.týdnu, prý dvě možnosti, nízko položená placenta nebo rupla nějaká cévka. Dostala jsem ascorutin, dneska bych na pohotovost nejela, zajela bych zítra normálně na gyndu, s takhle malým těhotenstvím stejně nikdi nic nezmůže, pokud by mělo být něco špatně. Ještě, nemáš třeba zácpu a netlačila jsi hodně na záchodě-? Z toho rupaly ty cévky mně, trpěla jsem na šílené zácpy.
@terkacek píše:
Asi blbá otázka, ale teď mi to nemyslí, mam si zavolat sanitku? Mam doma 2,5 letýho kluka, nebudu ho nechávat samotnýho
kdy se vrátí chlap? Sanitku nevolej, bohužel ti stejně ani v nemocnici teď nepomůžou. A pokud je to trochu, tak to bude ok, kašli na nádobí a lehni si.
Nestresuj se..Já jsem takto také špinila..Pokud nemáš bolesti, mělo by to být dobré..Každopádně je lepší je na kontorolu na pohotovost.
Bude to dobré
@terkacek sanitka by asi nepřijela, ale buď v klidu… bude to znít asi tvrdě, ale jestli se něco má stát, tak se to stane i když budeš na pohotovosti za 10min.
@terkacek píše: