Začít sport v 15?

4.4.22 11:55

Začít sport v 15?

Dobrý den!! Dcera za mnou zašla s návrhem, že chce začít nový sport. Ale je jí už 15 a myslím, že to je pozdě. Ostatní od ní budou mít velký náskok a bude se trápit. Samozřejmě by mohla cvičit pro zábavu, ptala jsem se na to, ale chtěla by závodit. Jaký na to máte názor vy? Nepropásla už tu příležitost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36000
4.4.22 11:57
@Emanemcova314 píše:
Dobrý den!! Dcera za mnou zašla s návrhem, že chce začít nový sport. Ale je jí už 15 a myslím, že to je pozdě. Ostatní od ní budou mít velký náskok a bude se trápit. Samozřejmě by mohla cvičit pro zábavu, ptala jsem se na to, ale chtěla by závodit. Jaký na to máte názor vy? Nepropásla už tu příležitost?

Záleží co to je za sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.22 12:01

@JancaS84 jedná se o bojové umeni ještě se nerozhodla ale mluvila něco o karate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76983
4.4.22 12:02
@Emanemcova314 píše:
@JancaS84 jedná se o bojové umeni ještě se nerozhodla ale mluvila něco o karate

já myslím, že je to v pohodě - zapíše se do oddílu, bude cvičit a makat na sobě, a uvidí se, jak jí to půjde - ať jde do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
4.4.22 12:08

Proč by ne, zrovna tohle bych jí dovolila a podporovala v dnešní době se bojový umění holce moc hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
4.4.22 12:15

Karate? Uplne v pohode! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
4.4.22 12:33

Samozrejme ji to dovol, pokud je nadana, bude mit rychly pokrok a brzy zluty pasek. To ji namotivuje. Nektere oddily maji nabir az od 8 let napr., kvuli necostatecne koncentraci mladsich deti. Urcite ji v tom podpor. Stara neni, zavodit muze -vzdy se zavodi v ramci sveho kyu a vekove kategorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
4.4.22 12:39

Pokud by chtěla dělat sportovní gymnastiku, tak to by opravdu už bylo pozdě. U bojových sportů je to ale něco jiného, klidně ať do toho jde. Přihlaš ji někam do dobrého klubu a ať trénuje. V tomhle věku, pokud má aspoň trochu pohybový talent, se bude posouvat dopředu hodně rychle a závodit klidně může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
4.4.22 12:44

Karate ma tu vyhodu, ze sa da zacat v ktoromkolvek veku a da sa robit cely zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
4.4.22 12:47

@Emanemcova314 to je hezké, že ji shodis dřív, než to zkusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.22 12:50

@kalie děkuji moc za informaci! Ještě mi říkala o thai boxu, ale to mi přijde už moc kruté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.22 12:52

@Tatiana222 shodis kde jsem ji přesně shodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
4.4.22 12:57

Úplně v pohodě, pokud bude mít talent, tak nějaký rok zpoždění nic neznamená a kdyby to nevyšlo, tak se jí to i tak může hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
4.4.22 15:46

@Emanemcova314 Dovolila bych jí jakýkoliv sport. Přestat může vždycky, když se bude trápit a tobě nebude vyčítat, žes jí to neumožnila zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí