Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nemáte nějaké tipy na batoh do školy pro kluka 2.třída? Nějaký fajn lehký, kvalitní a aby se do něj vešlo učení i svačina a láhev s pitím? Ale zase ne.moc obrovský…Taky aby hezky vypadal… Klidně i dražší, ale ať něco vydrží
vůbec netuším, kde hledat… Díky moc za případné tipy ![]()
Já budu v létě kupovat pro prvňáčka a budu koukat po Topgal, Baagl, na stránkách Stil, Bagmaster, to všechno mi přijde celkem kvalitní značka. Syn miluje minecraft, tak budem craftit batoh
, jeden už mám vyhlídnutý v Topgalu… Zas aby ho neměli všichni kluci ve třídě ![]()
Synovi jsem pořídila topgal uz do první třídy, ted v druhé je pořád velikostně dostačující a příští rok ho ještě bude mít. I když ho všude válí, tak je jak nový. Na stránkách píšou, že by měl vystačit az do 4 třídy, tak jsem zvědavá. Druhému synovi teď taky budeme pořizovat od topgalu
Dítě pokračuje s batohem z první třídy. ![]()
Nový budu kupovat až čtvrťákovi, protože se už nevleze.
Zdravý batoh Beckmann pro věkovou kategorii od první do třetí třídy. Designy mají pěkné, je z vysoce kvalitního materiálu a myslím, že se jedná i o nejlehčí batoh na našem trhu. My ho máme, ale slouží spíše na výlety, dítě je domoškolák.
Taky jsme měli první a druhou třídu jeden batoh, a do třetí se kupoval nový, trochu jiný, už ne tak dětský.
Dcera má od Topgalu batoh taky od první třídy, je ve třetí, už jsem jí nabízela, že koupíme nový, ale zatím nechce. Je spokojená, tak uvidím příští rok, do čtvrtý, nebo jestli vydrží až do pátý a budeme kupovat až na druhý stupeň
Jí se líbí, není to aktovka, je to batoh a vzor si vybírala sama, takže je spokojená…
Díky za tipy. Taky bych mu ještě neměnila, ale má aktovku, sice kvalitní, ale je děsně velká a těžká a moc se mu nevejde do skříňky, tak pro něj chci batoh…
Dcera má batoh Topgal od první třídy, je ve čtvrté, druhá dcera je ve druhé třídě, má též Topgal, za nás spokojenost, výdrží, líbí se jim, vybíraly si samy.
Já jsem měla vybtanej topgal, ale když jsem ho viděla naživo, tak jsem od něj upustila. Je hrozně hlubokej a celkově tak nějak mohutnější, ale zároveň malej… syn má nakonec nejakej noname batoh, co jsme objevili v obchodě. A jsme 9ba nadmíru spokojeni. Krasnej design, super funkce i kvalita a velikostně bude dostačující ještě hodně dlouho. Když vidím ty mini aktovky spolužáků a jak se tam snaží nacpat všechny věci a půlku stejně nesou v ruce.. jsem ráda, že jsme pořídili batoh a ne aktovku a rovnou už větší.
My máme batoh od Bollu. Všechny značky co tu holky psaly jsou dobré. Jen tedy ten Topgal je fakt hrozně hluboky, prakticky jak aktovka. Jestli potřebujete, aby se vešel do skříňky. Tak nezapomeňte změřit skříňku a v obchodě si batoh přeměř metrem
Dcera taky měla Topgal, ale ve větších velikostech jsou strašně hluboké. Ten nejmenší měla od první do půlky třetí třídy, a větší jsme pak po vyzkoušení x typů koupili Coocazoo RayDay. A fakt je úžasnej ![]()
@jesterka001 Máme Beckmann pro druháka, je drahý, ale lehoučký, kvalitní, dobře členěný, není hluboký! - to bylo jedno z mých hlavních kritérií pro výběr, protože hlavně starší syn je drobný a hubený a když vidím děti, jak se pod jinými pro drobné prvňáky doporučovanými batohy prohýbají, tak jsem se tomu chtěla vyhnout. I když je poměrně kompaktní, vejde se do něj docela dost. Syn druhák v něm kromě učení, krabičky s jídlem a pití nosí někdy i věci na plavání a kalhoty do družiny a vejde se v pohodě, sbalil se do něj i na víkendovou výpravu s oddílem. Má ho od 1. třídy a určitě budeme nechávat i do 3. třídy.