Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, podobnou diskuzi jsem nenasla…
Tak jen v rychlosti - syn je prihlaseny do sportovniho krouzku pred Dum deti a mladeze. Tomu jsem platila 2200 Kc za rok. Minuly tyden me oslovil trener, ze je potreba zaplatit poplatky svazu tri stovky, pokud bychom se chteli ucastnit zavodu, tak sedm set. Dala jsem klukovi vcera tri stovky a on mi je donesl zpatky, ze to je pet set. ![]()
Ja to teda poslu priste, ale zajima me, jestli je to bezna praxe platit jeste svazu, kdyz je krouzek zprostredkovany pres DDM.
Diky moc!
@VitaminC píše:
Holky, podobnou diskuzi jsem nenasla…
Tak jen v rychlosti - syn je prihlaseny do sportovniho krouzku pred Dum deti a mladeze. Tomu jsem platila 2200 Kc za rok. Minuly tyden me oslovil trener, ze je potreba zaplatit poplatky svazu tri stovky, pokud bychom se chteli ucastnit zavodu, tak sedm set. Dala jsem klukovi vcera tri stovky a on mi je donesl zpatky, ze to je pet set.
Ja to teda poslu priste, ale zajima me, jestli je to bezna praxe platit jeste svazu, kdyz je krouzek zprostredkovany pres DDM.
Diky moc!
Pokud je oddíl registrovaný u sportovního svazu (hrají zápasy,…), platí se i svazu - často to bývá rovnou v ceně kroužku.
@Havlova Zajimave, diky. Skoda, ze nas na to nikdo neupozornil pri registraci na krouzek.
@VitaminC kluk chodil na běh a judo a platilo se to. Jednou už to bylo v ceně kroužku, jednou bokem, pokazde jsme na to byli hned ze začátku upozorněni
Jo je, když jsem tancovala, tak se platilo za tréninky, pak poplatek svazu a pak ještě soutěžní licence
Poplatky jsou dva, klubu a svazu, ale zpravidla se platí dohromady, neboť se předpokládá, alespoň u kolektivních sportů, že člen klubu hraje/ závodí a tak je členem i svazu. U nás 1500 za půl roku.