Menstruace a oblečení pro dceru na gymnastiku

14
29.3.22 15:39

Gymnastika menstruace 14 let

Dobry den maminky, mám dceru její 14 let. Menstruaci má od 13 let. Pro ni je to velmi citlivé téma a nechce to moc řešit. Děla moderní gymnastiku a proto je to ještě víc problematické zvlášť když ji to vyjde zrovna na závody. Má sice bodýčko a vložku nebo tampon ale občas se stane že to prostě nepomůže a naposledy to bylo málem na dresu přemýšleli jsme nad kalíškem ale nějak se na to netvářila. Proto jsem se chtěla zeptat zda nemáte s tím nějaké zkušenosti. Přemýšleli jsme nad celotrikotem zda by to nemohl nějak ovlivnit. Budu moc rada za rady případné nějaké řešení z vaší či nejake praxe.

Příspěvek upraven 29.03.22 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11816
29.3.22 15:48

Zkuste menstruační kalhotky, to by mohlo být přesně to, co potřebuje. Pokud má silnou menstruaci, tak v kombinaci s tampónem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
29.3.22 15:55

Menstruacni kalhotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
29.3.22 15:57

Určitě bych zkusila menstruační kalhotky, při silnější MS v kombinaci s tampony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
29.3.22 16:01

Dcera dělá MG, bude jí 13,takže to brzy budeme řešit taky. Má jeden overal, pod to by asi šly ty mestruační kalhotky, ale pod normální dres asi ne, je to dost vykrojený, to by bylo vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.22 16:06

Také jsem dělala v tomhle věku podobný sport - tancování. Zvládala jsem s tampony, nebo kombinovala tampon + menší vložku, když to bylo silné a věděla jsem, že nebudu moct chodit měnit tampon tak často. V téhle kombinaci nikdy problém nebyl. Je potřeba pořádně pevné kalhotky, aby ta vložka držela kde má a nehýbala se a také nebyla vidět. Žádné čistě bavlněné, vytahané, tenoučké, krajky apod., nejlepší celoelastické z pevnějšího materiálu - na běžné nošení bych takové nechtěla, ale na ten závod optimální. Dnes bych zkusila ty menstruační kalhotky, ty by mohly pokrýt v pohodě to, co prosákne tamponem, a nemusí se obtěžovat s vložkou.

• Citovat
  • Upravit
33005
29.3.22 16:55

@Angel2000 Si bude prostě muset měnit tampon častěji + k tomu intimku nebo nějakou menší dobře padnoucí vložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.3.22 16:58

@renap s tímhle nemame absolutně žádnou zkušenost. Nebude ji to vadit při různých cvikách? Právě že mi řešíme hlavně ty závody tam to je nejvíc blby :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.22 17:18

@Svistice
Když to je právě to co na těch soutěžích vždycky stoprocentně nejde. Nemůže se sebrat a odejít kdykoli na záchod, když třeba čeká kdy přesně začne její vystoupení, a my někdy čekávali i dlouho. Intimka při pohybu nedrží na místě, shrne se když ji nedrží křidýlka.

Jinak menstruační kalíšek jde vůbec u tak mladé holky? To si neumím představit…

• Citovat
  • Upravit
14
29.3.22 17:57
@Anonymní píše:
@Svistice
Když to je právě to co na těch soutěžích vždycky stoprocentně nejde. Nemůže se sebrat a odejít kdykoli na záchod, když třeba čeká kdy přesně začne její vystoupení, a my někdy čekávali i dlouho. Intimka při pohybu nedrží na místě, shrne se když ji nedrží křidýlka.Jinak menstruační kalíšek jde vůbec u tak mladé holky? To si neumím představit…

Právě přesně to je blbý :? Už jen proto ze ten trikot nejde sundat jen tak jak běžné kalhoty, už jen to rezepínání u trikotu je to dost blbý a zvlášť když má celotrikot. Proto hledáme nějakou alternativu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
29.3.22 18:47

Hele, nějaká diskuse s celotrikotem tady už byla, není to nějaký honimír?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24654
29.3.22 18:53

Menstruační kalhotky, případně je pojistit i tampónem. Kalíšek si u panny nedovedu představit zavádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.3.22 18:59

@lucad77 asi jediný dostupný způsob :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
29.3.22 19:05

Jak psaly ostatní, menstruační kalhotky a tampón. Vložku už pak nepotřebuje. Kalhotky se dělají různě vykrojené ve 4 barvách jsem viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.3.22 19:06

@Platanka vy asi moc normální nejste že :zed: řeším problém ohledně menstruace a ano celotrikot ke gymnastice patří :andel: takže jediný možný honimír/ka jste tady vy. Děkuji za pomoc k danému tématu a běžte otravovat jinam a nebo běžte do práce jestli nemáte nic jiného na starost. Krásný den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí