Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jste skvělé
prošla jsem všechny tipy a nakonec i po výběru syna objednala Topgal Minecraft. Uf.
Kupovala jsem nakonec batoh Nikidomroller a za nás teda velká spokojenost. Batoh je odolný, má velká kola a teleskopickou rukojeť, takže jej může dítě i vozit, pokud je na něj batoh moc těžký. Je možné ho využít i jako batoh na cestování a je může i do letadla jako příruční zavazadlo.
@SimaNocta píše:
Kupovala jsem nakonec batoh Nikidomroller a za nás teda velká spokojenost. Batoh je odolný, má velká kola a teleskopickou rukojeť, takže jej může dítě i vozit, pokud je na něj batoh moc těžký. Je možné ho využít i jako batoh na cestování a je může i do letadla jako příruční zavazadlo.
Batoh s kolečkama? Tak to je jako taška na kolech nebo? Co popruhy, ty jdou nějak odepínat nebo jak to tam mají vymyšlené a je to dobrý i do zimy do sněhu nebo tak? Neupadne to, zkoušeli jste?
Můžu se zeptat čím batohy čistíte? Hodíte normálně do pračky? Trošku se toho bojím. A celkem se divím, že batoh i po 2 letech drží. Koupili jsme na baaglu predloni a to že je neustále nekde na zemi už neřeším, mam pocit, že ho i tahá za sebou… Jinak je lehkej, hledali jsme takovej aby se mu neznicily zada. Přihrádky akorát na rozdělení učebnic, penalu a svaciny. ![]()
@Vejnarka88
Máme ho už druhým rokem. Do zimy je úplně v pohodě, ta kola jsou dost velké, takže po sněhu jede dobře. Popruhy se dají odepnout a nebo schovat. Teleskopická rukojeť je uzpůsobena pro vožení před i za sebou a je pro dvě ruce. Spodek je z pevného plastu stejně jako kola. Případně na stránkách mají k dispozici jak náhradní kola tak i rukojeť. Ale nám teda neupadli ani jednou.
Ale mají tam teda i normální batohy, mě se líbil, protože je dobrý i na cestování a tak. ![]()
@Vejnarka88 koukni se na jejich stránky, popruhy jdou odepnout a zastrcit do takové “kapsy”. Ale vzhledem k tomu, že samotný batoh váží 3kila a ve verzi pro 1-3 třídu má při této váze objem pouze 19 litrů si tipuju, že ho dítě na záda téměř nedá a kapacitně bude stačit na tu první třídu s bídou.
Topgal