Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Na výběrový gympl
Nojo myslíš 8 lety? To je asi teď šílený nával. Na druhou stranu co se stane když se nedostane… Prostě v 9 půjde třeba na jiný gympl. Já bych to tak šíleně neřešila.
Hlavně nepřenášet nervozitu na dítě. Nervozita může přijímačky úplně zabít
Ne na 4 lety, pred ditetem samozrejmne nedavam nic znat, aby bylo v klidu
@Anonymní píše:
Maminky, které máte teď dítě před přijímacími zkouškami, už to na Vás doléhá? Já byla doteď v klidu a dnes, po té, co se nepovedly po delší době dítěti online testy, to na mě padlo, nervozita jak před odletem na dovču
U nas zatim pohoda… ale ono to prijde. Ted byla na prijimackach na necisto. Tak jsem zvedava jak to da naostro ![]()
@SAJ píše:Rozumím ti, prošli jsme si tím doma hned třikrát - strašně moc držím palce a přeji úspěch - a pokud to nevyjde, určitě zkuste odvolání!!!
![]()
![]()
Moc dekujuuuu ![]()
@Anonymní píše:
Tak to jo to už je jiná. Je potřeba jít na nějakou střední. Tak snad to vyjde. Máte nějaký záložní plán?
@ludmilaadamkova píše:
Tak to jo to už je jiná. Je potřeba jít na nějakou střední. Tak snad to vyjde. Máte nějaký záložní plán?
Jine gymnazium, kde neni takovy naval…
@Anonymní píše:
Jine gymnazium, kde neni takovy naval…
Tak uvidíte. Přeju hodně štěstí.
@Anonymní píše:
Maminky, které máte teď dítě před přijímacími zkouškami, už to na Vás doléhá? Já byla doteď v klidu a dnes, po té, co se nepovedly po delší době dítěti online testy, to na mě padlo, nervozita jak před odletem na dovču
Nervovat sebe ani dítě zkouškami nanečisto
můj je dělal na 20% a naživo byl 3.nejlepsi
jinak jo, nervozita byla velká
@Anonymní píše:
Když jsi dělala zkoušku na střední ty, tvoje máma taky nervila?