Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
krásný večer,potřebovala bych poradit ohledně záclony do ložnice,nevím jestli si mám koupit krátkou vzorovanou záclonu klasiku,nebo dlouhou až na zem.jakou máte doma vy?krajkouvanou nebo tu modernější saténovou?děkuju za rady.
Žádnou
Ale máme krátké závěsy - aby nám nebylo vidět ve tmě do oken a aby na nás ráno nepražilo slunko. A ty máme krátké nad topení, nechce se mi utrácet za zbytečné topení za záclonu ![]()
pravda taky jsem přemýšlela nad tím že dlouhá by bránila topení: ![]()
Jsem pro krátkou - dlouhou jsem měla, už nechci, krátká je lepčí. ![]()
takže krátkou asi
ale na stranách budou vidět zdi když záclonka bude uprostřed oken:)nebude to divný? ![]()
barbora21 píše:
takže krátkou asiale na stranách budou vidět zdi když záclonka bude uprostřed oken:)nebude to divný?
Jak to myslíš? Mám taky záclonu krátkou, ale konzole je širší než okno, tak to okno zakryje celé a kousek přes.
no jako že celé ono zakryje záclona a kolem bude vidět stěna protože mám kolejničky:)
barbora21 píše:
no jako že celé ono zakryje záclona a kolem bude vidět stěna protože mám kolejničky:)
tak dej na stranu dlouhé tak to mám já
a před kolejnicemi mám fošnu
aby nebyla kolejnice vidět
My mame dlouhou prsi zaclonu na kolejnickach Kvartal z Ikea , a to pres celou sirku steny. Vzhledem k tomu, ze v loznici netopime, tak nevznikaji zadne „vicenaklady“
(ale uprimne, dala bych ji tam, i kdybychom topili, jsme zaclonova).
my máme klasicku krátkou na okno a na balkonové dveře dlouhou. Žaluzie máme taky, jsou sice fajn, ale bez záclon je pokoj naprosto jak nezabydlený, nelíbí se mi bez
My máme úplně v celém bytě záclony krátké… kvůli květin a také kvůli teplu, ať se zbytečně neplatí to, co nemáme… Takže za mě jedině krátkou…
omites píše: žádnou, máme žaluzie. Záclony jsou podle mě lapače prachu