Zácpa kojence?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
5.1.09 22:27

Zácpa kojence?

Máte někdo zkušenost se zácpou kojence? Vojtíškovi je 7 měsíců a do 1/2 roku byl plně kojen (kakal jednou za 5-6 dní, ale při kojení je to prý v normě) po zavedení zeleninových příkrmů kakáme tak za 3-5 dní, po prvním bobečku kaká i následující den a pak zas ta dlouhá pauza.Po zelenince nebo ovoc. přesnídávce ještě kojíme a dávám i švestkovou šťávičku, ale stejně bobek přijde až za pár dní. Většinou je v pohodě, žádné bolístky nejsou, ale stejně by bylo asi potřeba aby kakal častěji. Můžete mi poradit jak docílit častějšího kakání. S mudr. jsem to zatím neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1403
6.1.09 09:47

Pokud ho to netrapi, tak vubec neni nutne, aby kakal casteji, kazdy clovek to ma nastavene jinak. Pokud by mel opravdu zacpu a nemohl bobek vytlacit, tak by to bylo jine, ale takhle bych to neresila.
krasny den
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
6.1.09 13:41

Taky si nemyslím že by to byla nějaká akutní zácpa. Holt to asi spotřebuje a odpadu je málo. Pokud ho ala začne bolet bříško a bude u tlačení sténat tak bych to asi řešila. Co pitný režim? Není málo zavodněný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.9.12 09:23

Zdravim maminky, mám holčíčku 3 měsíce, a ted se nám už po druhé stalo že vůbec nemá stolici, ale jinak vypadá spokojeně, nic ji netrápí jen tedy občas večer když usíná, tak jí asi budí ty prdíky, měly jsme to už jednou ale zase se to vrátilo, je to normalní že se to takhle vrací? že nemá opět stolici?? trochu mě to znervozňuje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
29.12.13 17:58

Ahoj mam týdenní dceru snažím se kojit bohužel nemam dost mléka tak musím přikrmovat UM, ale už je to čtvrtý den co dcera nekadila nevím co mám dělat jestli ještě nějaky den počkat… Zkoušela jsem teploměr do zadku, masáž bříška i cvičení s nožičkama a nic :zed: Nebo mam vyměnít UM? (popřípadě jakou byste doporučily nebo s jakou jste spokojene)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.13 18:06
@neonqa píše:
Ahoj mam týdenní dceru snažím se kojit bohužel nemam dost mléka tak musím přikrmovat UM, ale už je to čtvrtý den co dcera nekadila nevím co mám dělat jestli ještě nějaky den počkat… Zkoušela jsem teploměr do zadku, masáž bříška i cvičení s nožičkama a nic :zed: Nebo mam vyměnít UM? (popřípadě jakou byste doporučily nebo s jakou jste spokojene)

Ještě bych počkala, mimča to tak mají. Některá. A po umělém mlíčku, jestli dobře pamatuju, tak klidně týden a pak velká zelená nálož :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.12.13 18:07

A mala je v pohode nebo ji brisko trapi? zkusila bych zitra kontaktovat doktorku, aspon telefonem, prece jenom je jeste hodne malicka.
jinak ja krmim uz druhe ditko Nutrilonem a tuk tuk, zatim v pohode. ale kazdemu sedi neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
29.12.13 18:22

Ahoj mamky, ja treba mym detem nemohu davat Bebu, potom oba dva maji zacpu. Je treba to hlidat ne vsem detem sedi vsechna UM. Ale jinak u tydenniho miminka bych to asi hlidala vic, ja vsechna novorozena miminka co jsem zatim poznala tak skoro po kazdem jidle kakali. Delali jsme si s kamaradkama z toho i srandu, proto si dobre pamatuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
29.12.13 18:38

Právě že je ještě dost malá už jsem z toho docela nešťastna už přemyšlím nad tim jestli jet na pohotovost ale snad to do zitra nějak vydrží…A nevíte jestli hodně vádí když bych jí ten teploměr do zadku zkusila i vickrat za den? Protože jsem někde četla že to zas až tak dobry neni ale už nevim z jakeho důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
29.12.13 21:33

Co je moc to je prilis. radeji pockej na zitra a dojdi k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí