Zácpa po banánu?

29.3.12 17:18

Zácpa po banánu?

Ahoj ženy, je možné, že by měl malý po banánu zácpu? Dávala jsem mu ho prvně v sobotu, snědl pár polovičních lžiček. Jinak ho ještě kojím, nemáme UM. Od té soboty mi nekakal, a dneska už se prolomily ledy a kakal čtyřikrát. Jinak je v pohodě, čurá dost, akorát je kapku nervní, myslela jsem, že to jsou zuby, ale je možné, že by ten banán špatně snášel? Myslela jsem, že banány snášejí děti dobře.

Příspěvek upraven 29.03.12 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
29.3.12 17:39

Možný to určitě je, banán se dává na průjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.3.12 17:39

Může to být po tom banánu..zdálo se ti, že mu nesedl? Že se kroutil, nešlo mu se vykadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.12 17:41
@lyrica píše:
Může to být po tom banánu..zdálo se ti, že mu nesedl? Že se kroutil, nešlo mu se vykadit?

jj, trochu se kroutil. Kakal až dneska po těch pěti dnech, jinak kaká častěji pravidelně. Tak jsem mu to tím banánem asi zarazila, chuďátko malé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.3.12 17:42

@Limutka tak mu s ním dej chvilku pauzu a pak zkuste znovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.12 17:44

no to jsem dala a zkusili jsme dneska, ale napadlo mě to až pak, když už šel na velkou počtvrté. Ale naštěstí si jenom trohu líznul, ani ho nechtěl. No člověk má někdy dlouhé vedení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
29.3.12 17:45

MAlá má taky zácpu po banánech.Prostě staví, no.Ale jelikož je miluje, tak jí ho dopřávám a případně dostane odvar z ovesných vloček, to je na zácpu perfektní.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
29.3.12 18:24

ano možné to je. malý je miluje a jednou snědl tři za den (dal mu ho děda, táta i já a ani jedem jsme to nevěděli :mrgreen: ), on ho totiž loudí pořád a taky měl parádní zácpu. jako miminku mu to ale problém nedělalo

• Citovat
  • Upravit
4
17.12.12 09:35

Ahoj, taky přispěju svou troškou do mlýna. Někde jsem vyčetla, že hodně zralé banány, ale né ty hnědé jsou na to aby se dítko líp vykadilo čili na zácpu. A ty né úplně zralé zase staví, takže na průjem. My měli zácpu a zralej banán nám stejně nepomohl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí