Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den moc prosím o radu moje dcera 2 roky má krátké jemné vlasy a strašně se jí cuchají vždy když jí vlasy umeju tak je má dobré ale když se ráno vzbudí má to ze zadu hlavy jako hnízdo ani to nejde učesat až když ji vlasy zase namočím uz
![]()
@Petulka 1100 to pamatuju, máma mi vlasy škubala a trhala hřebenem, dokud to nebylo rozčesané. ![]()
Existuje sprej na rozčesávání vlásků. Mají to normálně v drogerii.
Docela to pomáhá.
@hudečice píše:
@Petulka 1100 to pamatuju, máma mi vlasy škubala a trhala hřebenem, dokud to nebylo rozčesané.
pokouším se jí to rozčesat a když se mě to podaří tak ty vlasy nemá normalní má je takovi nafoukli važne se to spraví až ji to namočím
Já ho mám
ale to jí tam má stříkat pořád po kazdé když se vyspí??
Koupit sprej na rozcesani a doporucuji delat na noc copanek. Nase mala ma v rijnu 4 roky, vlasy ma nad zadecek a hodne huste, takze taky porad cesani a cesani, ten copanek na noc pomuze ![]()
@Petulka 1100 No co kdybys zkusila dát po umytí vlásků prostě kondicioner? Takový nějaký slabší… třebas Dove Aqua light. Možná někdo poradí ještě něco šetrnějšího… ![]()
@shadowbabe píše:
Koupit sprej na rozcesani a doporucuji delat na noc copanek. Nase mala ma v rijnu 4 roky, vlasy ma nad zadecek a hodne huste, takze taky porad cesani a cesani, ten copanek na noc pomuze
@shadowbabe píše:
Koupit sprej na rozcesani a doporucuji delat na noc copanek. Nase mala ma v rijnu 4 roky, vlasy ma nad zadecek a hodne huste, takze taky porad cesani a cesani, ten copanek na noc pomuze
Pokud jste dobře četla tak jsem psala že má krátké vlasy takže copánek jí nemám kde udělat
a sprej používáme
Stříháš ji? Dcerka měla přesně to samé, přes noc úplné dredy, ale když jsem to zastřihla a zarovnala konce, hodně se to zlepšilo. Máme taky sprej na rozčesávání a je to znát. Ségra byla nedávno u kadeřnice, měla s sebou dvouleťačku a kadeřnice jí nabídla, že jí malou trošku „zkulturní“, že to pomáhá při tom přechodu z jemných „miminkovských“ vlásků.
@Black Cat píše:
@Petulka 1100 No co kdybys zkusila dát po umytí vlásků prostě kondicioner? Takový nějaký slabší… třebas Dove Aqua light. Možná někdo poradí ještě něco šetrnějšího…
i to jí dávám ale prostě dokud nejde spát má vlasy jak andílek vlnitý ale jak se vyspí má na hlavičce jeden velkej chuchvalec ale dela se ji to jen v zadu skusim ješte ten Dove nebo se poptat nekde v kadeřnictvi dekuju
@Petulka 1100 Sprej na rozčesávání, zarovnat konečky, a Tangle Teezer kartáč (máte)?
Mam to s dcerou taky tak. Ma vlasy do pul zad. Po umyti pouzivam kondicioner a olej. Na noc davam vlasy do copanku. Nekdy pouzuji i rozcesavac na vlasy.
@Michelle_M píše:
Stříháš ji? Dcerka měla přesně to samé, přes noc úplné dredy, ale když jsem to zastřihla a zarovnala konce, hodně se to zlepšilo. Máme taky sprej na rozčesávání a je to znát. Ségra byla nedávno u kadeřnice, měla s sebou dvouleťačku a kadeřnice jí nabídla, že jí malou trošku „zkulturní“, že to pomáhá při tom přechodu z jemných „miminkovských“ vlásků.
stříhali jsme ju jednou ma strašně kratký vlasy ma je jen po krk a jeste se ji vlni ale k ty kadernici sni zajdu treba nam poradi ![]()
@scentini píše:
Mam to s dcerou taky tak. Ma vlasy do pul zad. Po umyti pouzivam kondicioner a olej. Na noc davam vlasy do copanku. Nekdy pouzuji i rozcesavac na vlasy.
ja jí nemám zceho udelat ten copanek ale dik za radu
@Imamother píše:
@Petulka 1100 Sprej na rozčesávání, zarovnat konečky, a Tangle Teezer kartáč (máte)?
tenhle kartáč nemám vyzkoušíme děkuji za radu