Zadání bakalářské práce

8
16.3.20 20:39

Zadání bakalářské práce

Zdravím :mavam:
Chtěla bych požádat o radu prosím. Zpracovávám nyní zadání BP a nějak si nevím rady s „cílem“. Takhle, napsala jsem asi 1 větu, čím se práce zabývá. Stačí to nebo tam mají být např. 3 věty obsahující i nastínění výzkumných otázek, popřípadě co. Díky moc! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
413
16.3.20 20:44

No, nám tedy dali jasně vědět, co má být jak dlouhé (úvod, cíl, rešerše, atd.), každopádně jedna věta mi přijde málo :nevim: Cílem má být popsané, co chceš při zpracovávání bakalářky zjistit, čeho chceš dosáhnout, potvrdit si nějakou domněnku,… :think:

Edit: nastineni vyzkumnych otazek bych rekla, ze by melo byt v uvodu, jako zhruba, o cem ta cela práce bude :nevim:

Příspěvek upraven 16.03.20 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
16.3.20 20:45
@Pandasis píše:
Zdravím :mavam:
Chtěla bych požádat o radu prosím. Zpracovávám nyní zadání BP a nějak si nevím rady s „cílem“. Takhle, napsala jsem asi 1 větu, čím se práce zabývá. Stačí to nebo tam mají být např. 3 věty obsahující i nastínění výzkumných otázek, popřípadě co. Díky moc! ;)

ty jsi student nebo vedoucí práce?
Protože toto by mělo být v zadání práce od vedoucího. Ten by Ti měl dát vědět co se má vyzkoumat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.3.20 20:48

@bublinek
Já jsem student a vedoucí mi pouze napsala, že mam vypracovat cíl a teze + zdroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.3.20 20:48

@Klanel
Dobře díky, už jsem dala pár vět dohromady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
16.3.20 20:50

Já to vždy psala na cca půl strany, ono je to furt dokola to stejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
16.3.20 20:50
@Pandasis píše:
@bublinek
Já jsem student a vedoucí mi pouze napsala, že mam vypracovat cíl a teze + zdroje.

nevím, ale u nás se do zadání práce zadává cíl práce i vhodná literatura
co děláš? nahoď, možná někdo poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.3.20 20:55

@bublinek

• Role obce v ochraně krajiny a přírody

Takhle zákl. osnovu mám hotovou, literaturu teda máme mimo cíl na konci zadání
Zatím jsem vymyslela - Cílem práce je objasnit a vysvětlit, jak se obec podílí na ochraně krajiny ve svém a okolním prostředí. Posoudit, zda se obec podílí dostatečně. Navrhnout jak zkvalitnit ochranu, popřípadě možná řešení.

Za každou radu budu samozřejmě vděčná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
16.3.20 21:34

Tu větu s ‚ve svém a okolním prostředí‘ bych přepsala…co je okolní prostředí? Okolní prostředí myslíš jiný katastr? Ať tě na tom pak nedusí u obhajoby :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.3.20 23:38

@AlcaBa
Díky moc, je fakt že mi to teď zní zvláštně :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
17.3.20 06:45

@Pandasis nz. A máš tam slovo PODÍLÍ ve 2 větách za sebou. Vyměň např. za angažuje se. A natrhnout jak zkvalitnit ochranu = najít řešení. Takže POPŘÍPADĚ atd je už blbina - z čistě češtinářského hlediska ;)
Jo a malá rada co mě napadla - k tomu konktrétnímu místu(obci) je určo nějaký ekoodborník(nebo i ekozemědělec co tam maká) a ten by mohl mít použitelné rady co tam je blbě a co zlepšit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze