Zadání bakalářské práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zadání bakalářské práce
Zdravím ![]()
Chtěla bych požádat o radu prosím. Zpracovávám nyní zadání BP a nějak si nevím rady s „cílem“. Takhle, napsala jsem asi 1 větu, čím se práce zabývá. Stačí to nebo tam mají být např. 3 věty obsahující i nastínění výzkumných otázek, popřípadě co. Díky moc! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No, nám tedy dali jasně vědět, co má být jak dlouhé (úvod, cíl, rešerše, atd.), každopádně jedna věta mi přijde málo
Cílem má být popsané, co chceš při zpracovávání bakalářky zjistit, čeho chceš dosáhnout, potvrdit si nějakou domněnku,… ![]()
Edit: nastineni vyzkumnych otazek bych rekla, ze by melo byt v uvodu, jako zhruba, o cem ta cela práce bude ![]()
Příspěvek upraven 16.03.20 v 20:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pandasis píše:
Zdravím
Chtěla bych požádat o radu prosím. Zpracovávám nyní zadání BP a nějak si nevím rady s „cílem“. Takhle, napsala jsem asi 1 větu, čím se práce zabývá. Stačí to nebo tam mají být např. 3 věty obsahující i nastínění výzkumných otázek, popřípadě co. Díky moc!
ty jsi student nebo vedoucí práce?
Protože toto by mělo být v zadání práce od vedoucího. Ten by Ti měl dát vědět co se má vyzkoumat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek
Já jsem student a vedoucí mi pouze napsala, že mam vypracovat cíl a teze + zdroje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to vždy psala na cca půl strany, ono je to furt dokola to stejný…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pandasis píše:
@bublinek
Já jsem student a vedoucí mi pouze napsala, že mam vypracovat cíl a teze + zdroje.
nevím, ale u nás se do zadání práce zadává cíl práce i vhodná literatura
co děláš? nahoď, možná někdo poradí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Role obce v ochraně krajiny a přírody
Takhle zákl. osnovu mám hotovou, literaturu teda máme mimo cíl na konci zadání
Zatím jsem vymyslela - Cílem práce je objasnit a vysvětlit, jak se obec podílí na ochraně krajiny ve svém a okolním prostředí. Posoudit, zda se obec podílí dostatečně. Navrhnout jak zkvalitnit ochranu, popřípadě možná řešení.
Za každou radu budu samozřejmě vděčná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tu větu s ‚ve svém a okolním prostředí‘ bych přepsala…co je okolní prostředí? Okolní prostředí myslíš jiný katastr? Ať tě na tom pak nedusí u obhajoby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pandasis nz. A máš tam slovo PODÍLÍ ve 2 větách za sebou. Vyměň např. za angažuje se. A natrhnout jak zkvalitnit ochranu = najít řešení. Takže POPŘÍPADĚ atd je už blbina - z čistě češtinářského hlediska ![]()
Jo a malá rada co mě napadla - k tomu konktrétnímu místu(obci) je určo nějaký ekoodborník(nebo i ekozemědělec co tam maká) a ten by mohl mít použitelné rady co tam je blbě a co zlepšit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit