Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat moje doktorka mi teď bude vypisovat žádanku do car a vůbec nevím do jakého jít. Hledala jsem v různých diskuzích a chtěla jsem se zeptat na Apolináře jaké máte zkušenosti a kolik vás to stálo? Děkuji za odpovědi
Ahoj, Apolináře neznám, já jsem chodila do Gestu a byla jsem maximálně spokojená. Hezké prostředí, příjemný přístup sestřiček i lékařů, kteří nám vše dopodrobna vysvětlili a nakonec se i podařilo otěhotnět
Nestálo mě to nic, vše bylo hrazené pojišťovnou, až na poslední ultrazvuk.
@Dana V píše:
Ahoj, Apolináře neznám, já jsem chodila do Gestu a byla jsem maximálně spokojená. Hezké prostředí, příjemný přístup sestřiček i lékařů, kteří nám vše dopodrobna vysvětlili a nakonec se i podařilo otěhotnětNestálo mě to nic, vše bylo hrazené pojišťovnou, až na poslední ultrazvuk.
A jak douho vám to trvalo? nemůžu nikde najít ceník…
Otěhotněla jsem asi po 4 měsících od 1. návštěvy. Nejdřív jsem musela projít různými vyšetřeními, které se musí udělat v určitý den cyklu a já měla cykly 40 - 60 dní, tak proto to dost dlouho trvalo, než jsme se dobrali nějakého výsledku. Pak mi byly nasazeny léky, po kterých jsem otěhotněla hned napoprvé.
Nejsem si jistá, jestli někde ceníky najdeš, většina zákroků a vyšetření je hrazena pojišťovnou. Určitě bližší detaily se dozvíš přímo tam.
Záleží jaky mate zdravotní problém proc nejde otěhotnět. Nemusí to stát nic ale také to může jít do tisíců. Nám trvalo pět let než jsem otěhotněla a stalo nás to zhruba 250 000kc, hruza! Tak držím palce ať to jde co nejrychleji.
S Apolinarem mam zkusenosti vyborne, ale pocitej s tim, ze je to statni CAR, takze holt to neni luxusni prostredi soukromych klinik. Lidi moc fajn. Zas to, ze je to statni, je vykoupeno asi nejnizsima cenama v Praze.
Pokud chces soukromy CAR se slusnyma cenama a vybornym pristupem, co ma cenik na netu, koukni na Gennet.
Holky moc vám děkuji za rady zkusíme toho Apolináře a uvidíme moje doktorka mi dělala hormonální profil který mám v pořádku a snažíme se 15 měsíců takže řekla že půjdeme rovnou tam.
@BB1992 Oni si tam udělají testy svoje. Mně taky doktorka řekla, že můj hormonální profil je v pořádku a nakonec nebyl
@Dana V píše:
@BB1992 Oni si tam udělají testy svoje. Mně taky doktorka řekla, že můj hormonální profil je v pořádku a nakonec nebyl
Fakt jo? A po jaký době ti ho dělali tam? Mě ho doktorka dělala v červenci
@BB1992 Jojo, v Gestu mi udělali všechna vyšetření znovu. A zjistilo se, že mam sníženou hladinu nějakého hormonu, nasadili prášky a hned jsem otěhotněla
Teďka už chodím opět ke svojí doktorce na kontroly v těhotenství. No sama se divila, jak to, že jim vyšly výsledky jiný, než u ní před tim
Jediný co nechtěli znovu byl spermiogram od manžela, který byl asi měsíc starý.
@Dana V na spermiogram manžel nebyl to nám řekla že mu ho udělají až tam… Tak jsem na to zvědavá
@BB1992 Na spermiogramu jsme taky byli u Apolináře. Manžel si akorát stěžoval na moc úzké zkumavky a i doktor se mu za to omlouval, že lepší nemají
ale zvládl to ![]()