Stimulace + IVF září 2015

337
5.10.15 17:31

Stimulace + IVF zari 2015

Ahoj vsichni :mavam: Prave jsem zacala se stimulaci a jelikoz je vetsina diskusi uz rozebehlich a devcata uz jsou vetsinou ve fazi tehotenstvi, tak jsem se rozhodla pro zalozeni teto nove diskuse ;) Budu moc rada kdyz se nekdo prida a budeme moc popovidat :) Ja mam po roce cekani pred sebou druhe IVF. Pri prvnim pokusu me spatne reagovaly vajecniky, takze z cele stimulace jsem mela pouze jeden folikul. Pevne doufam, ze tento rok bude lepsi a vse se podari :) Nevahejte a piste, budu moc rada za jakekoli zpravicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4431
5.10.15 18:34

Ahoj, já začnu stimulovat od 14.10.
Akorát nemam klasicke ivf. Musime mit pgd. Zitra jdu jeste na diagnostickou hysteroskopii. Pokud vse pujde, jak ma, tak mi v prosinci udelaji ket? Myslim, ze tak se tomu rika ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
5.10.15 18:52

@Petruš Z. Ahooj :mavam: Netusila jsem co to je pgd, tak jsem si o tom neco malo precetla. Pochopila jsem spravne, ze se to provadi kdyz je v rodine nejake postizeni? Jako ze by to mohlo byt dedicne? Jinak ET je emryo. transfer z cerstvych embryi a KET je z mrazacku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
5.10.15 19:12

Ahoj :-). My mame genetiku v poradku, ale mam za sebou 3 zamlkla tehu a asi je neco spatne, tak to chteji zkusit takhle. Uvidime. Mame zakaz mnozit se normalne… Desny :-( Otehotnim hned, ale pak kdyz jdu na kontrolu, tak je to zamlkle. Pokazdy sok. Jednoho synacka mame, tak doufam, ze bude jeste nejake dobre embryjko.
Jezdime do Prahy. Je to vsechno dost narocny. A zdlouhave… Vezmou vajicka, oplodni. Paty den z emryji odeberou vzorek, to je to pgd a pak se ceka az 30 dni na vysledky. Ufff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
5.10.15 19:50

@Petruš Z. Jej, tak to teda take nemate vubec jednoduche, vid? 8o To my to zakazane prirozene nemame, ale zase je nam to take asi k nicemu. Mam od Endometriozy ponicene jak vejcovody, tak i vajecniky, takze sance ze by se to jen tak povedlo je opravdu uplne minimalni, spis zadna. Do prosince Ti to uz utece :) ja jsem take cekala rok nez jsem zase mohla zacit stimulovat a uteklo to jako voda :) Drzim pesticky, aby vsechny vysledky byly dobre. A odkud jsi, ze jezdite do Prahy? My jezdime do Sanusu v Hk a jsem tam moc spokojena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
6.10.15 19:32

Ahoj holky, tak se taky hlásím…já jsem taky teď podstupovala IVF…jsem o kousek dál, jsem druhý den po transféru embrya do mne…takže teď už bude jenom dlooohé čekání na test :( Jedno dítě už z IVF-PISCI mám, jak je vidět na metříku…ale něž jsem se k němu dohrabala, tak to taky trvalo dlouho (2,5 roku) - endometrioza, imunologie, nižší AMH…první ivf katastrofa, jen dvě opladněná vajíčka (obě se druhý den přestala vyvíjet), 2 IVF jen jedno oplodněné vajíčko ( z toho naštěstí syn) a teď 3. IVF (jen minimální stimulace) - dvě oplodněná vajíčka, jedno ustrnulo v morule, druhé se změnilo v blastocystu a tu mám v sobě.

@Petruš Z. tři zamlklá těhu…to by mě asi sebralo…a imunitu máš v pořádku?? Když jsou s ní problémy, tak se často potrácí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
6.10.15 19:34

@Evik28 Ale zazraky se deji ;-) Nikdy nevis. Ja ma dnes po hysteroskopii. Vse v poradku. Jsem rada. Jeste nabirali NK bunky, tak vysledky budou za 14 dni. Jsme z divokeho Zapadu :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
6.10.15 19:38

@muffin81 Ahoj, tak drzim palce at to vyjde. Jinak mam APA syndrom. Souvisi s imunitou. I pres preleceni, kdy mam normo hodnoty prislo dalsi zamlkle. Proto ted ivf s pgd. Zrejme bude chyba hned na zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
6.10.15 19:52

@Petruš Z.
Aha, tak snad PDG pomůže. Zase když už jedno dítko máte, tak je vidět, že to jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
6.10.15 21:16

@Petruš Z. Jee, tak to jsem moc rada, ze je vse v poradku. Drzim pesticky i na dale :palec: Ja jdu zitra na UZV tak jsem take zvedava co mi primar povi, snad jen dobre zpravy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
6.10.15 21:29

@muffin81 ahojky :mavam: Vitej :) Jsem moc rada, ze se tu takhle schazime :D Me to osobne moc pomaha, kdyz muzu s nekym popovidat a vim, ze v tom nejsem sama :-) Take snad uz brzy pujdu na IVF. Jaky jsi mela protokol a po kolika dnech si sla po ovulaci na IVF? Uz mam take jeden pokus za sebou, ale rok jsem cekala nez jsem zase mohla stimulovat kuli Endosce a tak uz si to poradne nepamatuju :-) Myslim na Tebe, drz se a pevne nervy :) Vse bude dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
6.10.15 21:34

@Evik28
Předtím jsem měla jednou krátký protokol s Gonalem, podruhé (úspešný) dlouhý protokol taky s Gonalem (ale měla jsem předtím na tři měsíce zastavený cyklus Dipherelinem kvůli endošce. Tentokrát jen minimální stimulaci s Clostíkem. Paradoxně jsem na minimální stimulaci reagovala nejúspešněji, co se týče počtu kvalitních vajíček :) Teď ještě aby z toho bylo kvalitní embryo…no uvidíme. Myslím, že v neděli by to už na testu mohlo být znát…ale stále mám v krvi hcg z Pregnylu…a mě se drží vždycky hrozně dlouho (i 13 dní od aplikace)…tak je to takové naprd. Tak testuju od dva dny…abych vychytala, kdy už ho v sobě mít nebudu, aby až pak najdu čárku věděla, že už je to z těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
6.10.15 21:38

@Evik28
Nechápu tvou otázku, po kolika dnech po ovulaci jsem šla na IVF. Na IVF jsem šla přece v den ovulace (lépe řečeno tesně před na odsátí vajíček). Nebo jsi myslela, kdy jsem šla na transfér embrya zpátky do mě? V tom případě od punkce pátý den…čili ve středu punkce, v pondělí trasnfér :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
6.10.15 22:06

@muffin81 jooo tak jsem to myslela, ale spatne jsem to napsala :mrgreen: Ja jsem mela po prve dl. protokol a Gonal a ted jsem take brala pred stimulaci ten Dipherelin a mam opet dlouhy protokol a Puregon :-). Jinak cely rok jsem na Endosku brala Visanne, takze jsem nemela vubec cyklus. Jeste se chci zeptat. Bolely Te pri stimulaci taky vajecniky? Me boli vic pravy, ale tak ze se i vecer budim :-) Snad to je dobry znameni. Pred rokem me totiz vubec nebolely a taky jsem tam pak mela jen jeden folikul. Tak uvidim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
6.10.15 22:18

@Evik28
No myslím, že mě pobolívali…poprvé jsem měla 13 folikulů (ale vevnitř jen tři vajíčka), ale to si moc na bolest nepamatuju. podruhé jsem měla 6 folikulů a v nich dvě vajíčka…to si myslím, že mě pobolívali. Ale nejvíc mě bolel tentokrát při té minimálce pravý vaječník…na něm jsem měla 4 folikuly a v nich dvě vajíčka…a ten mě teda bolel ještě v den transféru…tak to asi úplně není o počtu. Ale výraznější bolest bývá spojována s hyperstimulákem…ale to uvidí zítra na tom utz. Ale asi dá brát, to že je cítíš, jako znak, že na se s nima něco dějě:) Tak držím palce, až je folíku dost a ať jsou hlavně plný (což je vždycky můj boj :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí