Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evik28 píše:
@nikinka 123 ahojky, me to take vychazi na konec rijnaTak to budem prozivat spolu
jeee super ted mam nosni sprej v ponděli 19.10 injekce pak see uvidí
![]()
@eloxe píše:
@nikinka 123 tak drzim palce..ja stimuluju uz 4den merionalem a v patek prvni kontrola, tak uvidime..
ahoj kdy jsi ho dostala merional??
@muffin81 ahojky, tak jak to s Tebou vypada? Je tam porad duch? Ten naruzovely vytok nemuze byt z Prednisonu?
@nikinka 123 ahojky, ja uz stimuluju ted a ve ctvrtek jdu na aspiraci. Na konci rijna uz budu nejspis vedet jestli jsem tehu nebo ne. A ty pujdes teprve ke konci rojna na transfer, vid?
Pochopila jsem to spravne? ![]()
@Evik28 píše:
@nikinka 123 ahojky, ja uz stimuluju ted a ve ctvrtek jdu na aspiraci. Na konci rijna uz budu nejspis vedet jestli jsem tehu nebo ne. A ty pujdes teprve ke konci rojna na transfer, vid?Pochopila jsem to spravne?
co to je aspiracee jj já koncem října poslední týden říjnový jdu na punkci pak teprve začátkem listopadu v první týdnu na transfer tak já to budu vědět v polovině listopadu držím palce
![]()
Tak duch výrazně zesílil…takže se embrouš chytil
Teď ještě aby vydržel…ale zas o krok k cíli ![]()
@nikinka 123 aspirace je uplne stejne jako punkce
Tak to na Tebe budu moooc myslet
K cemu slouzi ten nosni sprej? Ty budes mit injekce, ktere si budes sama pichat? Ja mela pero s Puregonem, tak tohle neznam ![]()
@muffin81 no supeeer, to je bajecny. Jsem nadsena i za Tebe. Urcite se udrzi, ver tomu!!! ![]()
@nikinka 123 ahojky, po cca 20dnech od injekce na zastaveni.
Ahoj holky mám prosbičku nebo spíš jdu o radu, jsem po IVF 4tt příští týden jdu do Sanusu na kontrolu a pan doktor mě řekl že mě předá už mému gynekologovi, a to je trochu problém, je to totiž moje sestřenice a my se to snažíme před rodinou utajit že to bylo IVF manžel je na to citlivý, myslíte že je nutné předavat protokol ze sanusu o oplodnění nebo tam jen naklusat a říct jupí jsou tam dvě čárky, jsem s toho špatná nechci aby to věděla půlka vesnice a když vyměnim doktorku bude ostuda v rodině: ![]()
Ahojte zensky
Nas se tu tedy seslo
. Ja dnes nakoupila puregon pen a od zitra budu pichat. Poprve v zivote do sebe neco bodnu… Tchanovi jsem pichala injekce, ale sobe zatim nic.
@ket22 ahojky
S timhle Ti opravdu moc neporadim. Myslim si ale, ze papiry ze Sanusu nebudou potreba. Nejlepsi by bylo, kdyby jsi se zeptala doktora v Sanusu jak to finguje. Urcite to bude vedet
aspon tak bych to udelala ja
Kam chodite do Sanusu? Ja do Hk ![]()
@Petruš Z. Ahojky
To je super
Niceho se neboj, je to v pohode. Pero ma krasne tenkou jehlu, takze to je bezbolestne a jde to dobre
Ja jsem na injekce srabak a dala jsem to taky
Drzim pesticky, aby vse probihalo fajn ![]()